messinia3 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Με αφορμή την κάτωθι προσφορα της vodafone: https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer ζήτησα ανάλογη προσφορα απο cosmote για να μεταφερω τη γραμμη της σταθερης μου εκεί και να ξενοιασω από κάρτες για 2 χρόνια στα πιτσιρίκια. (Έχω ήδη την προσφορα με 1000 λεπτα και 10 ευρώ,αλλά για ένα έτος) Μου δίνουν όμως μόνο 1000 λεπτά και 3 gb κάθε μήνα.Χωρις τα 10 ευρώ και πάλι θα πρέπει να βάζουμε κάρτα ανά τρίμηνο, για να μπαίνουν κάθε μήνα οι παροχές έτσι δεν είναι? Σαν αντιστάθμιση μου πρόσφεραν κουπόνι 50 ευρώ για αγορές στο Γερμανό. Αν κάποιος έχει λάβει κάτι καλύτερο και δε βαριέται με ενημερώνει. Γενικά επειδή έχω χρόνια στον ίδιο παροχο στη σταθερή τηλεφωνία η φορητοτητα λειτουργεί κι εδώ με τον ίδιο τρόπο με την κινητή? Λαμβάνεις δηλαδή κάνα πάγιο δώρο,χρόνο σε καρτοκινητα,κλπ από τον ισχύον παροχο σου η όχι?Έχει κόστος?(γιατί κάτι μου είπε αυτός της cosmote για 32 ευρώ πίστωση για το κόστος φορητότητας)Αν δώσω το κουπόνι gigabit voucher και λάβω κάτι δελεαστικοτερο από τον υπάρχοντα πάροχο αποδεσμεύεται το κουπόνι αυτόματα? ...πολλές απορίες. Αν έχει κάποιος διάθεση και γνωρίζει μου απαντάει.
Λύση tollisth Δημοσ. 4 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πρόσφατα ενεργοποίησα αυτή την προσφορά από cosmote με voucher στα 300 mbs με απεριόριστα κινητά σταθερά Δύο κινητά με 1000 λεπτά και 3gb κάθε μήνα για δύο χρόνια με 1000 λεπτά μεταξύ τους και 60 ευρώ πίστωση αν θελήσω να βάλω κάρτα 50 ευρώ κουπόνι Πιλοτικά 3 μήνες την 500 δωρεάν ακόμη δεν έγινε όμως Με 3 λογαριασμούς δώρο (ο τρίτος προέκυψε από πατάτα δικιά τους) Υστερόγραφο για οποίον το κάνει να ξέρει ότι το router το καινούργιο που δίνουν δεν μπορείς πλέον να μπεις μέσα από ip και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν μπορείς να κάνεις διαχωρισμό ανάμεσα σε 2.4 και 5 Για οποίον έχει smart συσκευή που απαιτεί τέτοια διαδικασία Είχα κάποια θέματα και αναγκαστικά το έστειλα πίσω και μου έστειλαν ένα ποιο παλιό μοντέλο Επεξ/σία 4 Ιουλίου από tollisth 1
messinia3 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 31 λεπτά πριν, tollisth είπε Πρόσφατα ενεργοποίησα αυτή την προσφορά από cosmote με voucher στα 300 mbs με απεριόριστα κινητά σταθερά Δύο κινητά με 1000 λεπτά και 3gb κάθε μήνα για δύο χρόνια με 1000 λεπτά μεταξύ τους και 60 ευρώ πίστωση αν θελήσω να βάλω κάρτα 50 ευρώ κουπόνι Πιλοτικά 3 μήνες την 500 δωρεάν ακόμη δεν έγινε όμως Με 3 λογαριασμούς δώρο (ο τρίτος προέκυψε από πατάτα δικιά τους) Υστερόγραφο για οποίον το κάνει να ξέρει ότι το router το καινούργιο που δίνουν δεν μπορείς πλέον να μπεις μέσα από ip και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν μπορείς να κάνεις διαχωρισμό ανάμεσα σε 2.4 και 5 Για οποίον έχει smart συσκευή που απαιτεί τέτοια διαδικασία Είχα κάποια θέματα και αναγκαστικά το έστειλα πίσω και μου έστειλαν ένα ποιο παλιό μοντέλο Σε ποιον παροχο ήσουν πριν?Έλαβες αντιπροσφορά από αυτόν? Το κουπόνι των 50 ευρώ το χρησιμοποιήσες?Είναι για οποιαδήποτε αγορά προϊόντος από Γερμανό? Επίσης σε αυτό που γράφεις πιλοτικά για τρεις μήνες στην 500αρα δωρεάν το ζήτησες εσύ ή ήταν promo τότε? Και τέλος από τι είδους πατάτα προέκυψε το τρίτο πάγιο δώρο?
tollisth Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, messinia3 είπε Σε ποιον παροχο ήσουν πριν?Έλαβες αντιπροσφορά από αυτόν? Το κουπόνι των 50 ευρώ το χρησιμοποιήσες?Είναι για οποιαδήποτε αγορά προϊόντος από Γερμανό? Επίσης σε αυτό που γράφεις πιλοτικά για τρεις μήνες στην 500αρα δωρεάν το ζήτησες εσύ ή ήταν promo τότε? Και τέλος από τι είδους πατάτα προέκυψε το τρίτο πάγιο δώρο? Nova,ναι αλλά τής cosmote ήταν καλύτερη τα δύο κινητά δωρεάν για δύο χρόνια είναι μεγάλη υπόθεση Το κουπόνι είναι για αγορά συσκευής που παίρνει κάρτα sim tablet η κινητό,όχι ακόμη Δεν ξερω αν ήταν promo μου το είπαν όμως σε άλλη χρονική στιγμή 1
Zazula Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, messinia3 είπε Επίσης σε αυτό που γράφεις πιλοτικά για τρεις μήνες στην 500αρα δωρεάν το ζήτησες εσύ ή ήταν promo τότε? Το τρέχουν αυτή την περίοδο, απ' ό,τι καταλαβαίνω σε πάνε στην επόμενη (υψηλότερη) ταχύτητα. Σε μια οικιακή 50αρα σύνδεση που έχω το promo τρίμηνο (σε 100άρα) έληξε αυτές τις μέρες, ενώ χθες ξεκίνησε το τρίμηνο promo μιας 300άρας μου σε 500άρα (και αυτή οικιακό συμβόλαιο, δεν ξέρω αν έχει σημασία ή όχι). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα