Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τόσα ωραία gadgets με blacklight και ηλεκτρισμός υπάρχουν στο 1/100 άντε στα 2/100 της τιμής. Δύο που έχω λειτουργούν μια χαρά. Γιατί κάποιος να δώσει τόσα χρήματα γι αυτό; 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Τόσα ωραία gadgets με blacklight και ηλεκτρισμός υπάρχουν στο 1/100 άντε στα 2/100 της τιμής. Δύο που έχω λειτουργούν μια χαρά. Γιατί κάποιος να δώσει τόσα χρήματα γι αυτό; 

b661a37aa3847b69149cd271cc74936b3d1dfa0ba645fc7a3a517507d1ba9164_1.jpg

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
52 minutes ago, ZELOMOTH said:

Πολύ ωράιο! Αμα κάθεται πάνω σου το κουνούπι όμως, καίει κι εσένα το laser?🤣

Yποτίθεται οτι το σκοτώνει στον αέρα πριν κάτσει επάνω σου - αν είναι ήδη επάνω σου ακίνητο δεν το εντοπίζει. Η ενέργεια που χρειάζεται να σκοτώσει ένα κουνούπι είναι απειροελάχιστη - δηλαδή και να σε χτυπήσει, άντε να νοιώσεις μια ενόχληση. Αλλά φυσικά, το λογισμικό αναγνώρισης και ασφάλειας είναι όλο το θέμα για να μην υπάρχουν ατυχήματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

iron dome για κουνούπια, το βάζεις στην αυλή και κάθεστε να το χαζέυτε, Money well spent

Κάντε εσείς του beta testers και αν δεν σας βγάλει κάνα μάτι θα το σκεφτούμε και εμείς 😂

Προς το παρόν αυτά είναι μια χαρά :P 
image.png.15200203ea96c1e2423163af872b47fc.png

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Τι Iron Dome ,  τι David's Sling  τι Arrow, εδώ μιλάμε για το Μοsquito exafanizol,  ότι πιο εξελιγμένο σε αεράμυνα.

Δημοσ.

Όπως και να χει, προβλέπω να μην είναι φθηνό για τον μέσο χρήστη, με τέτοια τιμή αλλά το ξεχνάμε. Ο δημιουργός από την άλλη θα βγάλει τρελά φράγκα. 

Δημοσ.

Δεν φτάνει θέλω εκδίκηση, θέλω να βγάλει κάποιος μίνι drone που θα πιάνει το κουνούπι και αφού του κάνει ζζζζζζζζζ στο αυτί ενοχλητικά να του πίνει το αίμα και να του προκαλεί φαγούρα.

• Like 1
  • Haha 6
Δημοσ.

299839-600x600.webp

απλό και αποτελεσματικό.

Αλίμονο στην νεολαία που κάνει την ζωή της δύσκολη θα πω. Εμ, αν δεν ειναι hightech πως το λέτε εσεις οι νέοι δεν κάνει δουλεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...