czarjuly Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Θα το περιμενω να βγει σε μια λογικη τιμη και το πηρα .....ο Θεος να ευλογει τον κατασκευαστη 3
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Τόσα ωραία gadgets με blacklight και ηλεκτρισμός υπάρχουν στο 1/100 άντε στα 2/100 της τιμής. Δύο που έχω λειτουργούν μια χαρά. Γιατί κάποιος να δώσει τόσα χρήματα γι αυτό; 2
Arkin Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Τόσα ωραία gadgets με blacklight και ηλεκτρισμός υπάρχουν στο 1/100 άντε στα 2/100 της τιμής. Δύο που έχω λειτουργούν μια χαρά. Γιατί κάποιος να δώσει τόσα χρήματα γι αυτό; 1 2
Apaleytos80 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου iron dome για κουνούπια, το βάζεις στην αυλή και κάθεστε να το χαζέυτε, Money well spent 2 1
Volga Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Το video είναι ενα απο τα πιο satisfying πράγματα που μπορεί να δει κάποιος 😂 5
Eloy Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 52 minutes ago, ZELOMOTH said: Πολύ ωράιο! Αμα κάθεται πάνω σου το κουνούπι όμως, καίει κι εσένα το laser?🤣 Yποτίθεται οτι το σκοτώνει στον αέρα πριν κάτσει επάνω σου - αν είναι ήδη επάνω σου ακίνητο δεν το εντοπίζει. Η ενέργεια που χρειάζεται να σκοτώσει ένα κουνούπι είναι απειροελάχιστη - δηλαδή και να σε χτυπήσει, άντε να νοιώσεις μια ενόχληση. Αλλά φυσικά, το λογισμικό αναγνώρισης και ασφάλειας είναι όλο το θέμα για να μην υπάρχουν ατυχήματα. 1
manolis940 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε iron dome για κουνούπια, το βάζεις στην αυλή και κάθεστε να το χαζέυτε, Money well spent Κάντε εσείς του beta testers και αν δεν σας βγάλει κάνα μάτι θα το σκεφτούμε και εμείς 😂 Προς το παρόν αυτά είναι μια χαρά Επεξ/σία 4 Ιουλίου από manolis940 3 1
xmprofile Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Εδώ στην Αγγλία πάντως δεν κυκλοφορεί ούτε μύγα 😁 μόνο καμία νυχτερίδα 🦇 που και που
odys03 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Τι Iron Dome , τι David's Sling τι Arrow, εδώ μιλάμε για το Μοsquito exafanizol, ότι πιο εξελιγμένο σε αεράμυνα.
mariosnik_ Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Όπως και να χει, προβλέπω να μην είναι φθηνό για τον μέσο χρήστη, με τέτοια τιμή αλλά το ξεχνάμε. Ο δημιουργός από την άλλη θα βγάλει τρελά φράγκα.
cpc464 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Δεν φτάνει θέλω εκδίκηση, θέλω να βγάλει κάποιος μίνι drone που θα πιάνει το κουνούπι και αφού του κάνει ζζζζζζζζζ στο αυτί ενοχλητικά να του πίνει το αίμα και να του προκαλεί φαγούρα. 1 6
atypicalcoder Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου απλό και αποτελεσματικό. Αλίμονο στην νεολαία που κάνει την ζωή της δύσκολη θα πω. Εμ, αν δεν ειναι hightech πως το λέτε εσεις οι νέοι δεν κάνει δουλεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα