Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 5 minutes ago, nana_12 said: καμια απολυτως οφειλη. την δευτερα εγινε αυτο. οποτε μου ειπαν ισως και 15 εργασιμες μερες Αδιανόητο να σου κρατήσουν για τρεις βδομάδες τέσσερα χιλιάρικα. Απλά αδιανόητο. Μόλις μου υπενθύμισες γιατί έκλεισα όλους μου τους λογαριασμούς -επαγγελματικούς και προσωπικούς- στο συγκεκριμένο τσίρκο (γιατί τράπεζα δεν το λες αυτό το μαγαζάκι), ενώ τους κράτησα στις άλλες τρεις συστημικές. Θα τους έπαιρνα όλη μέρα, κάθε μέρα τηλέφωνο, θα σπάμμαρα μέιλς και θα έκανα και καταγγελία στην θέση σου. 3
nana_12 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου Μόλις τώρα, Malthador είπε Αδιανόητο να σου κρατήσουν για δυο βδομάδες τέσσερα χιλιάρικα. Απλά αδιανόητο. Μόλις μου υπενθύμισες γιατί έκλεισα όλους μου τους λογαριασμούς -επαγγελματικούς και προσωπικούς- στο συγκεκριμένο τσίρκο (γιατί τράπεζα δεν το λες αυτό το μαγαζάκι), ενώ τους κράτησα στις άλλες τρεις συστημικές. Θα τους έπαιρνα όλη μέρα, κάθε μέρα τηλέφωνο, θα σπάμμαρα μέιλς και θα έκανα και καταγγελία στην θέση σου. καθε μερα παιρνω τηλεφωνο εννοειται σημερα δυο φορες κι ολας και φορμα παραπονων και ολα. περιμενω απλα να τα παρω πισω και δεν προκειται να με ξαναδουν. 12 λεπτά πριν, nana_12 είπε καθε μερα παιρνω τηλεφωνο εννοειται σημερα δυο φορες κι ολας και φορμα παραπονων και ολα. περιμενω απλα να τα παρω πισω και δεν προκειται να με ξαναδουν. καταγγελια που μπορω να κανω ξερεις?
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, nana_12 είπε 4000 ευρω. δεν ηταν πλαστα και στην εξυπηρετηση δεν μου ανεφεραν κατι για μεγαλο ποσο Το όριο κατάθεσης είναι 50 χαρτονομίσματα ανεξαρτήτως αξίας. Υποθέτω ότι τώρα θα προσθέσεις στην ιστορία ότι πρόκειται για 100ρικα
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Απο την στιιγμη που εχεις την αποδειξη απο το ΑΤΜ δεν υπαρχει κανενας κινδυνος να χασεις τα χρηματα σου. Τωρα για το τι εγινε,δεν ειμαι ειδικος σε αυτα τα μηχανηματα,αλλα λογικα κατι λαθος εγινε,σε ολα τα μηχανηματα συμβαινει,εστω και σπανια και δεν μπηκαν τα χρηματα στον λογαριασμο σου αμεσως.Αν επαιρνε ο δικηγορος σου,πιθανον να τα εβαζαν πιο γρηγορα. Τωρα θυμηθηκα το εξης.Αν δεν ειχες κανει κινηση στον συγκεκριμενο τραπεζικο λογαριασμο για 6 συνεχεις μηνες,απενεργοποιειται κατα καποιον τροπο και πρεπει να κανεις μια συγκεκριμενη διαδικασια να ενεργοποιηθει παλι.Βεβαια τα χρηματα σου δεν τα χανεις,ουτε αυτα που ειχες πριν ,ουτε τα μεταγενεστερα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από benign
nana_12 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, benign είπε Απο την στιιγμη που εχεις την αποδειξη απο το ΑΤΜ δεν υπαρχει κανενας κινδυνος να χασεις τα χρηματα σου. Τωρα για το τι εγινε,δεν ειμαι ειδικος σε αυτα τα μηχανηματα,αλλα λογικα κατι λαθος εγινε,σε ολα τα μηχανηματα συμβαινει,εστω και σπανια και δεν μπηκαν τα χρηματα στον λογαριασμο σου αμεσως.Αν επαιρνε ο δικηγορος σου,πιθανον να τα εβαζαν πιο γρηγορα. Τωρα θυμηθηκα το εξης.Αν δεν ειχες κανει κινηση στον συγκεκριμενο τραπεζικο λογαριασμο για 6 συνεχεις μηνες,απενεργοποιειται κατα καποιον τροπο και πρεπει να κανεις μμια συγκεκριμενη διαδικασια να ενεργοποιηθει παλι.Βεβαια τα χρηματα σου δεν τα χανεις,ουτε αυτα που ειχες πριν ,ουτε τα μεταγενεστερα. η αληθεια ειναι πωσ δεν τον χρησιμοποιω αυτον τον λογαριασμο συχνα. πηγαινα καμια φορα κοιτουσα το υπολοιπο. αρα τα χρηματα δεν χανονται πιστευεισ ετσι? 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το όριο κατάθεσης είναι 50 χαρτονομίσματα ανεξαρτήτως αξίας. Υποθέτω ότι τώρα θα προσθέσεις στην ιστορία ότι πρόκειται για 100ρικα καποια ηταν 100 και καποια 200 δεν ηταν πανω απο 50 χαρτονομισματα
mercator84 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Υπομονή από 1 εβδομάδα μέχρι 1 μήνα. Μου είχε τύχη και εμένα σε σαφώς μικρότερο ποσό. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση όπως και εσύ και μετά από καμιά βδομάδα αν θυμάμαι καλά μου πιστώθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό
nana_12 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, mercator84 είπε Υπομονή από 1 εβδομάδα μέχρι 1 μήνα. Μου είχε τύχη και εμένα σε σαφώς μικρότερο ποσό. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση όπως και εσύ και μετά από καμιά βδομάδα αν θυμάμαι καλά μου πιστώθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό τουλαχιστον να μπουν 1 λεπτό πριν, nana_12 είπε τουλαχιστον να μπουν. την δευτερα 30/06 μου συνεβη εμενα.
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, nana_12 said: η αληθεια ειναι πωσ δεν τον χρησιμοποιω αυτον τον λογαριασμο συχνα. πηγαινα καμια φορα κοιτουσα το υπολοιπο. αρα τα χρηματα δεν χανονται πιστευεισ ετσι? Οχι,αλλα για να πιστωθουν,αν εχει απενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου, ισως πρεπει να πας σε υποκαταστημα με την ταυτοτητα σου για να τον ενεργοποιησεις ξανα.Και να θυμασαι οτι πρεπει να κανεις εστω μια κινηση ανα εξι μηνες. Αυτο ισχυει για ολες τις τραπεζες,οχι μονο για την Εθνικη. Θα μπορουσες κανεις και το εξης.Να πηγαινες σε ΑΤΜ αλλης τραπεζας και να εβλεπες μεσω του συστηματος ΔΙΑΣ αν εχουν πιστωθει τα χρηματα.Θα πληρωσεις ομως ενα μικρο ποσο για αυτο. Μπορει οι τραπεζες στην Ελλαδα να εχουν καποιες δυσαρεστες πρακτικες για τον μεσο καταθετη,αλλα δεν ειναι μαφια.Χρηματα καταθετημενα σε ATM με αποδειξη,δεν χανονται ποτε,ησυχασε. 22 minutes ago, mercator84 said: Υπομονή από 1 εβδομάδα μέχρι 1 μήνα. Μου είχε τύχη και εμένα σε σαφώς μικρότερο ποσό. Κάλεσα στην εξυπηρέτηση όπως και εσύ και μετά από καμιά βδομάδα αν θυμάμαι καλά μου πιστώθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό Σας ειχαν πει για ποιο ακριβως λογο δεν πιστωθηκαν αμεσως? Επεξ/σία 4 Ιουλίου από benign
nana_12 Δημοσ. 4 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, benign είπε Οχι,αλλα για να πιστωθουν,αν εχει απενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου, ισως πρεπει να πας σε υποκαταστημα με την ταυτοτητα σου για να τον ενεργοποιησεις ξανα.Και να θυμασαι οτι πρεπει να κανεις εστω μια κινηση ανα εξι μηνες. Αυτο ισχυει για ολες τις τραπεζες,οχι μονο για την Εθνικη. Θα μπορουσες κανεις και το εξης.Να πηγαινες σε ΑΤΜ αλλης τραπεζας και να εβλεπες μεσω του συστηματος ΔΙΑΣ αν εχουν πιστωθει τα χρηματα.Θα πληρωσεις ομως ενα μικρο ποσο για αυτο. Μπορει οι τραπεζες στην Ελλαδα να εχουν καποιες δυσαρεστες πρακτικες για τον μεσο καταθετη,αλλα δεν ειναι μαφια.Χρηματα καταθετημενα σε ATM με αποδειξη,δεν χανονται ποτε,ησυχασε. να αλλα αν ειχε απενεργοποιηθει δεν θα μου το λεγανε οταν καλεσα? ειχα βγαλει χρηματα πριν 3 μηνες περιπου οπου δεν ηταν 2 λεπτά πριν, nana_12 είπε να αλλα αν ειχε απενεργοποιηθει δεν θα μου το λεγανε οταν καλεσα? ειχα βγαλει χρηματα πριν 3 μηνες περιπου οπου δεν ηταν. αυτο με το συστημα διας πως γινεταο?
benign Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 14 minutes ago, nana_12 said: να αλλα αν ειχε απενεργοποιηθει δεν θα μου το λεγανε οταν καλεσα? ειχα βγαλει χρηματα πριν 3 μηνες περιπου οπου δεν ηταν Εφοσον ειχες κανει κινηση πριν 3 μηνες,ειναι ενεργος.Αυτο με το ΔΙΑΣ,απλα πας σε ενα ΑΤΜ αλλης τραπεζας,βλεπει την καρτα σου και σε ρωταει τι θελεις να κανεις,ας πουμε ''ερωτηση υπολοιπου'' η αναληψη.Αλλα σε χρεωνει ενα πολυ μικρο ποσο.
mercator84 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, benign είπε Σας ειχαν πει για ποιο ακριβως λογο δεν πιστωθηκαν αμεσως? Έκανε επανεκκίνηση το ΑΤΜ στην μέση της συναλλαγής. Επίσης η διαχείριση των ΑΤΜ είναι σε ξεχωριστή εταιρία και από το help desk δεν βλέπουν ακριβώς τι γίνεται. Βλέπουν όμως όλες τις συναλλαγές στους λογαριασμούς live. Τέλος, οταν είναι ανενεργός ένας λογαριασμός δεν σου δίνει την επιλογή για να κάνεις κατάθεση σε αυτόν
animor Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου τα βάλουν. Και σε μένα έχει συμβεί, πήγα την επόμενη και συμπλήρωσαν μια αίτηση, έκαναν μια ώρα… τέλος πάντων και σε μια μέρα που θα ξαναγινοταν η καταμέτρηση μου τα πιστώσαν κανονικά. Συνέβαινε συχνά στα ΑΤΜ του υποκαταστήματος από ο,τι μου είπαν. τωρα το άλλαξαν με τα καινούργια που πετάς τα χαρτονομίσματα μέσα και δεν τα τραβάει.
Raylan Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 7 ώρες πριν, nana_12 είπε Έκανα κατάθεση ενα μεγάλο ποσό σε ATM της Εθνικής Τράπεζας στις 30 Ιουνίου. Το μηχάνημα τα κατέγραψε κανονικά, αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκαν στον λογαριασμό μου. Επικοινώνησα άμεσα με την τράπεζα, μου είπαν ότι τα χρήματα παρακρατήθηκαν και η υπόθεσή μου βρίσκεται υπό διερεύνηση. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες τηλέφωνα, email, φόρμες, και τώρα περιμένω απάντηση. Πήρα τηλέφωνο έκανα αίτημα και μου είπαν τώρα που ξαναπήρα ότι χρειάζονται το λιγότερο 15 μέρες. Τα χρήματα δεν χάνονται έτσι? 99% τα έβαλες όλα μαζί και μπούκωσε το μηχάνημα, το έχω πάθει αρκετές φορές ειδικά αν ήταν και κάνα χαρβαλο, ή σε πολυ φθαρμένο χαρτονόμισμα βγάζει μήνυμα ότι εντοπίστηκε πλαστό και στα κρατάει.. Φαντάζομαι ότι το μηχάνημα δεν ήταν έξω από τράπεζα, θα στα είχαν επιστρέψει την ίδια μέρα. Αν είναι σε κάνα κεντρικό σημείο τα γεμίσουν 2-3 φορές την εβδομάδα, στην περιφέρεια 1-2.. Δεύτερα με Τρίτη θα στα έχουν βάλει λογικα. Η καθυστέρηση έχει να κάνει με την εταιρία σεκιουριτι, δεν έχουν περάσει ακόμα για ανεφοδιασμό.
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Raylan είπε 99% τα έβαλες όλα μαζί και μπούκωσε το μηχάνημα, το έχω πάθει αρκετές φορές ειδικά αν ήταν και κάνα χαρβαλο, ή σε πολυ φθαρμένο χαρτονόμισμα βγάζει μήνυμα ότι εντοπίστηκε πλαστό και στα κρατάει.. Φαντάζομαι ότι το μηχάνημα δεν ήταν έξω από τράπεζα, θα στα είχαν επιστρέψει την ίδια μέρα. Αν είναι σε κάνα κεντρικό σημείο τα γεμίσουν 2-3 φορές την εβδομάδα, στην περιφέρεια 1-2.. Δεύτερα με Τρίτη θα στα έχουν βάλει λογικα. Η καθυστέρηση έχει να κάνει με την εταιρία σεκιουριτι, δεν έχουν περάσει ακόμα για ανεφοδιασμό. Αν ηταν φθαρμενο θα το πετούσε εξω όμως και θα εκανε κανονικα τον υπολογισμό.. θα σας πω και εγω την εμπειρία μου μιας που κάνω αρκετά συχνά καταθέσεις... οταν βαλεις διαφορετικά χαρτονόμισματα και το ποσο ειναι μεγάλο πανω απο 3 4 χιλιάδες και τα βάλεις ολα μαζί τραβάει κολλήματα οχι πάντα αλλα τραβάει τα κρατάει μέσα και συνήθως λέει μετά εκτός λειτουργίας η τα κραταει και σε πεταει στην home screen χωρις εξηγηση (και αυτο σε τρομαζει) μου εχει συμβεί ουκ ολίγες φορές να κανει τέτοια χαζα οποτε παντα σπας το ποσο και ιδανικά με ίδια χαρτονόμισματα τουλάχιστον πλέον αυτο κάνω και εννοείται πριν ελεγχεις να είναι κομπλέ μην έχεις κανένα της monopoly μεσα....! τα πλαστά τα κρατάει όντως για έλεγχο εμενα 2 φορές μου τα κράτησε για έλεγχο ενώ τα ειχα πάρει από άλλη τράπεζα από τον γκισέ και τα εκανα κατάθεση στο μηχάνημα πριν καμιά 6 7 χρονια αυτο Επεξ/σία 5 Ιουλίου από Ducatista
Raylan Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 32 λεπτά πριν, Ducatista είπε Αν ηταν φθαρμενο θα το πετούσε εξω όμως και θα εκανε κανονικα τον υπολογισμό.. θα σας πω και εγω την εμπειρία μου μιας που κάνω αρκετά συχνά καταθέσεις... οταν βαλεις διαφορετικά χαρτονόμισματα και το ποσο ειναι μεγάλο πανω απο 3 4 χιλιάδες και τα βάλεις ολα μαζί τραβάει κολλήματα οχι πάντα αλλα τραβάει τα κρατάει μέσα και συνήθως λέει μετά εκτός λειτουργίας η τα κραταει και σε πεταει στην home screen χωρις εξηγηση (και αυτο σε τρομαζει) μου εχει συμβεί ουκ ολίγες φορές να κανει τέτοια χαζα οποτε παντα σπας το ποσο και ιδανικά με ίδια χαρτονόμισματα τουλάχιστον πλέον αυτο κάνω και εννοείται πριν ελεγχεις να είναι κομπλέ μην έχεις κανένα της monopoly μεσα....! τα πλαστά τα κρατάει όντως για έλεγχο εμενα 2 φορές μου τα κράτησε για έλεγχο ενώ τα ειχα πάρει από άλλη τράπεζα από τον γκισέ και τα εκανα κατάθεση στο μηχάνημα πριν καμιά 6 7 χρονια αυτο Ναι είναι πολύ συχνό από όσο νομίζουμε, πολύ σωστό αυτό που λες ότι δεν πρέπει να βάζουμε τόσα πολλά και διαφορετικά χαρτονομίσματα. Τα 50αρια με τα 50αρια και 20 με τα 20 και πάει λέγοντας και όχι πάνω από 20 χαρτονομίσματα την φορά. Όχι πάντα αυτό με τα φθαρμένα, μπορεί να στο βγάλει και να στο τραβήξει πάλι μέσα πολύ γρήγορα, ή να το διαβάσει για πλαστό και να στο κρατήσει. Καμιά φορά μπορεί να βάλεις πχ 1000€ να που πιστώσει κάποια και τα υπόλοιπα να κολλήσουν και να στα κρατήσει. Παιρνεις τηλέφωνο το αναφέρεις και στα επιστρέφουν, δεν έχω χάσει ποτέ χρήματα, απλά είναι η ταλαιπωρία και αν μιλάμε και για τόσο μεγάλο ποσό, μπορεί ο άλλος να μην έχει άλλα χρήματα τι θα κάνει? Ταλαιπωρία…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα