Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, cthulhucarbide said:

Ποιες είναι οι κλασσικές οδηγίες περί χρυσαφικών; :huh:

Απ' ότι θυμάμαι από τα παλιά, ότι λέγαν και καλά κάπου να βάλει το θύμα τα χρυσαφικά για να μην "πάθουν κάτι από το ρεύμα". Τρελό γέλιο με αυτά.

Επεξ/σία από HamerZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, spinemm said:

Σολομου 94 παντως ειναι μια πολυκατοικια 3οροφη και στο ισογειο εχει ενα μαγαζι ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ.....ενω οι πινακιδες του οντως ανηκουν σε λευκο punto "van".

Απο την αλλη δεν χανεις τιποτα  να παρεις τηλ στο κινητο που εχει και να του πεις οτι ενδιαφερεσαι για την αγγελια ετσι ωστε να μαθεις περισσοτερα....

καλεσα εγω στο τηλ και μου απαντησαν οτι ειναι καποιος εργολαβος και ειχαν να βαλουν ενα μοντεμ για ενα (ή περοσσοτερους) εξυπνο μετρητη να διαβιβαζει αυτοματα στοιχεια

Παντως εχω στειλει και email στο [email protected] με ολα τα στοιχεια και να δουμε αν θα απαντησουν κατι...

2 hours ago, Arkin said:

Βρήκα αυτό από το τηλέφωνο φαίνεται οκ 

IMG_20250704_183155.jpg

παντως απο αυτη την αγγελια που ειναι πριν 6 μηνες φαινεται να ειναι σχετικο το αντικειμενο... αν και οχι ακριβως με εξυπνους μετρητες ...

συγκεριμενα ειπε:
"σε ηδη υπαρχων μετρητρες βαζουν μια καρτουλα και ενα μοντεμ για αν μπορουν να παιρνουν τις ενδειξεις απο το κεντρο να μην ερχονται οι καταμετρητες.. οπου υπαρχουν εξυπνοι μετρητες.."

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, MasterX είπε

Μαλλον μαυρισμενος απο τον ηλιο θα ηταν .. 😄

δεν το βρισκω τοσο περιεργο με ολα αυτα που ακουμε καθε μερα.
Τους ανοιξε ανθρωπος μεγαλης ηλικιας και μετα θορυβηκαν οι δικοι του μηπως ειναι κανενας απατεωνας γιατι και αυτοι δεν δωσαν περαιτερω στοιχεια τους.
Εχουμε καποιους ηλικιωμενους στη πολυκατοικια και προσεχουμε λιγο παραπανω

Τελικα καλεσα εγω στο τηλ και μου απαντησαν οτι ειναι καποιος εργολαβος και ειχαν να βαλουν ενα μοντεμ για ενα (ή περοσσοτερους) εξυπνο μετρητη να διαβιβαζει αυτοματα στοιχεια

Οπότε κατέβασε τα στοιχεία της εταιρίας και τις φωτογραφίες για να μην βρεθείς μπλεγμένος....

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Vstromrider said:

Αμαξι επαγγελματικο , με διακριτικα, με τηλεφωνο, διευθυνση

οκ ενταξει δεν αντιλεγω για την παρανοια αλλα εππαγελματικο δεν ειναι, τα διακριτικα ειναι κατι αυτοκολητα και το οτι εχει τηλεφωνο και διευθηνση δεν λεει απολυτως τιποτα. Δεν ειναι και το βαμμενο αυτοκινητο του Lidl να πεις!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

οκ ενταξει δεν αντιλεγω για την παρανοια αλλα εππαγελματικο δεν ειναι, τα διακριτικα ειναι κατι αυτοκολητα και το οτι εχει τηλεφωνο και διευθηνση δεν λεει απολυτως τιποτα. Δεν ειναι και το βαμμενο αυτοκινητο του Lidl να πεις!

δηλαδη αν ειχε δωσει και 100€ στον γραφιστα για να του σχεδιασει ομορφα αυτοκολλητα, θα ηταν περισσοτερο επαγγελματικο ?

Δημοσ.
8 hours ago, andreas1gr said:

Οπότε κατέβασε τα στοιχεία της εταιρίας και τις φωτογραφίες για να μην βρεθείς μπλεγμένος....

Δηλαδή μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος αναγράφοντας τα στοιχεία μιας εταιρείας που είναι δηλωμένα πάνω στο όχημά της;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MasterX είπε

Δηλαδή μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος αναγράφοντας τα στοιχεία μιας εταιρείας που είναι δηλωμένα πάνω στο όχημά της;

Ανάλογα το context. Εσύ την αναφέρεις μαζί με τη λέξη απάτη και το ερωτηματικό στο τέλος δεν σώζει την κατάσταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...