Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα

Όπως γράφω και στον τίτλο, ψάχνω για ένα αξιόπιστο  δωρεάν πρόγραμμα cloning από android σε android και πιο συγκεκριμένα από Samsung A52s σε Mororola Edge 50 Ultra.

Έχω δοκιμάσει το smartswitch της samsung που ενώ λέει ότι υποστιρίζει και άλλες συσκευές, το Motorola το βλέπει μόνο σαν sender.Δεν μου δίνει καν την επιλογή στην αρχή όπως στο samsung ενώ είναι η ίδια και τελευταία έκδοση.

Κάτι αντίστοιχο και με το cloning πρόγραμμα της oneplus.

Δοκίμασα κατα την πρώτη εκκίνηση του καινούριου κινητού(Motorola) με την επιλογή που δίνει η ίδια η google αλλά η αντιγραφή κόπηκε στη μέση.

Την καλύτερη τύχη φάνηκε να έχω με το Smart mobile switch phone clone αλλά ενώ φάνηκε να πηγαίνει καλά και γρήγορα, στο 79% άρχησε να αργεί πολύ η μεταφορά και στο 81% ακυρώθηκε.Να ήμουν απλά άτυχος;

 

Καμία ιδέα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν και το mi mover δεν με αφήνει να κάνω δουλειά.Κι αυτό το βλέπει και τα δυο κινητά σαν sender.Εγώ κατάλαβα ότι όταν η εφαρμογή βλέπει ότι το κινητο δεν είναι της ίδιας εταιρείας, αυτόματα το "κλειδώνει" σαν sender

 

Καμιά ιδέα;

Επεξ/σία από duckino
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 Το https://consumer.huawei.com/en/emui/clone/ μου μεταφέρει τα περισσότερα αρχεία, εφαρμογές και λογαριασμούς. Το έχω δοκιμάσει από xiaomi σε huawei αλλά και από xiaomi σε xiaomi, δεν είμαι σίγουρος όμως ότι υποστηρίζονται τα samsung.

Επεξ/σία από KyrGR
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το μαμα πρόγραμμα της google δεν σε καλυπτει; ειχα την εντυπωση οτι μεταφερει και αρχεια κ εφαρμογες και τα παντα. Τουλαχιστον ετσι μου ειχε κανει σε αλλαγη κινητου που ειχα κανει σε γνωστη μου. ειχα επιλεξει να μεταφερει εφαρμογες και αρχεια, και εκανε 5-6 ωρες να τελειωσει.

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/7/2025 στις 10:40 ΠΜ, kallair είπε

Το μαμα πρόγραμμα της google δεν σε καλυπτει; ειχα την εντυπωση οτι μεταφερει και αρχεια κ εφαρμογες και τα παντα. Τουλαχιστον ετσι μου ειχε κανει σε αλλαγη κινητου που ειχα κανει σε γνωστη μου. ειχα επιλεξει να μεταφερει εφαρμογες και αρχεια, και εκανε 5-6 ωρες να τελειωσει.

Το έκανα πρόσφατα από xiaomi σε xiaomi (με της google την εφαρμογή, πάντα, ασύρματα), μου μετέφερε κάπου 150γίγα δεδομένα, λογαριασμούς κλπ σε κάποιες ώρες.

Το κουλό είναι ότι κατάφερε κι έσβησε/έχασε κάποιες επαφές μου (ελάχιστες), επαφές δεκαετιών που είναι στον λογαριασμό εννοείται κι όχι τοπικά, αλλά ας πούμε ότι η δουλειά συνολικά έγινε στο 99.9%.

Παλιότερα, είτε ασύρματα είτε και ενσύρματα δεν είχα συναντήσει πρόβλημα σε συσκευές γονέων κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...