alex_rpblc Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου ΜΕΖΕΝ και ΑΛΓΗ! Και τα δυο στο κεντρο, και τα δυο κορυφη, με μενου βασισμενο σε θαλασσινα και ψαρια ημερας! 1
mike15 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) πολυ ωραιο τοπικ,μπραβο παιδια...πολυ καλα και αυτα του αλεξ ειδικα η ΑΛΓΗ. βαζετε ομως και κανα λινκ να τα βρισκουμε πιο ευκολα. Επεξ/σία 6 Ιουλίου από mike15
animor Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Συμφωνώ με γλυκάνισο. Πολύ καλό για θαλασσινά και χωρίς να ξεφεύγει είναι και το menu με νου στην Παπαναστασίου. Στο μεζεν ειχα απογοητευτεί όταν πήγα. Δεν ξέρω ποιο λέτε, νομίζω ότι έχει δυο.
alex_rpblc Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 5 ώρες πριν, mike15 είπε πολυ ωραιο τοπικ,μπραβο παιδια...πολυ καλα και αυτα του αλεξ ειδικα η ΑΛΓΗ. βαζετε ομως και κανα λινκ να τα βρισκουμε πιο ευκολα. Σωστός, καλή ιδέα! Η Αλγη: https://maps.app.goo.gl/qW4RAT7aRLSbuEur9?g_st=ipc Το Μεζεν: https://maps.app.goo.gl/nYCt37Y3oxps33mq5?g_st=ipc 4 ώρες πριν, animor είπε Συμφωνώ με γλυκάνισο. Πολύ καλό για θαλασσινά και χωρίς να ξεφεύγει είναι και το menu με νου στην Παπαναστασίου. Στο μεζεν ειχα απογοητευτεί όταν πήγα. Δεν ξέρω ποιο λέτε, νομίζω ότι έχει δυο. Πράγματι, είναι δυο τα μαγαζιά του ίδιου σεφ, το Μεζεν και το ΨΙ. Έχω παρατηρήσει ότι συχνά γίνεται σύγχυση με το Ζεμε στην Ολύμπου (ομοίως τσιπουράδικο), αλλά δεν έχω πάει, οπότε δεν έχω άποψη! Το menu θα το δοκιμασω και εγω, thanks for the info!
sfakattack Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου Στις 5/7/2025 στις 11:33 ΜΜ, Neo4 είπε Kritamos Meze-Bar Το καλύτερο μεζεδοπωλείο με θαλασσινά στην πόλη χωρίς να είναι ούτε δηθενιά ούτε ακριβό. Ενα ευχαριστω διοτι ηταν φοβερο. Πολυ ωραιες γευσεις. Ο μαγειρας εχει πολλη γευση και την βγαζει στα πιατα. Ωραιοι συνδυασμοι. Πολλη ευγενεια 1
mike15 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 2 ώρες πριν, sfakattack είπε Ενα ευχαριστω διοτι ηταν φοβερο. Πολυ ωραιες γευσεις. Ο μαγειρας εχει πολλη γευση και την βγαζει στα πιατα. Ωραιοι συνδυασμοι. Πολλη ευγενεια πες μας τι δοκιμασες και τι σου αρεσε πιο πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα