Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το βαζει κατω  η Σονυ , ειναι θεμα  πρεστιζ να παραγει  κινητα ναυαρχιδες .

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όλοι εσείς οι "πλακατζήδες" πού γράψατε τά ευγενή σας σχόλια θά θέλατε νά είχατε μία συσκευή xperia στήν ζωή σας. 

Τί απαξιωτισμός είναι αυτός για μία κορυφαία εταιρία που τήν κάνατε ίσα καί όμοια με εταιρείες του φραγκοδίφραγκου; 

Τί ρωτάω όμως πολύ πιθανόν να μην γνωρίζετε ούτε το φράγκο αλλά ούτε και το δίφραγκο.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Άσε ρε 

Sony Xperia 5 mark V παρακαλώ αγορασμένο στα 1.100€

το προηγούμενο ήταν Sony Xperia 5 mark II, το προηγούμενο Sony Xperia Z2 και το προηγούμενο επίσης το Sony Xperia W980i κάπως έτσι λεγόταν, SONY πόρωση!!! 😂

Όποιος έχει κινητό Sony είναι Sonyάκιας, και ανήκει στην αδελφότητα των Μα-Sony είναι δηλαδή Μα-Sony-ος, η Sony είναι κανονική Μα-Sony-α,

Επεξ/σία από Σπίθας Στο Σκοτάδι
  • Like 1
  • Haha 7
Δημοσ.

Τελείως άκυρα τηλέφωνα.

Βγάζουν κάμερες για άλλους που δουλεύουν καλύτερα...στους άλλους!

Συσκευές με μηδενική υποστήριξη από την μαμά εταιρεία,μέχρι πρόσφατα κάτι περιθώρια σαν από ταμπλέτ ένα πράγμα...

Κακές προδιαγραφές θα έλεγα,κάθε φορά με τα περσινά πράγματα και τιμές αστρονομικες.

Από που και ως που ένα Sony τηλέφωνο θεωρείται καλύτερο του ανταγωνισμού και βασικά σε ποιον τομέα ακριβώς; 

Το ότι ορισμένοι τα θέλετε επειδή απλά τα θέλετε δεν σημαίνει κάτι.

Κάποιοι θέλουν ακόμα yugo,Lada κλπ.τα γούστα του καθενός είναι αυτά που είναι οι αριθμοί όμως είναι αμειλικτοι.

R.I.P. Δεν θα λείψει σε κανέναν...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Titos301 είπε

ποιος αγοραζει sony κινητα το 2025;;; μας δουλευετε;

τα Sony fanboys ;

1 ώρα πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Sony Xperia 5 mark V παρακαλώ αγορασμένο στα 1.100€

το προηγούμενο ήταν Sony Xperia 5 mark II, το προηγούμενο Sony Xperia Z2 και το προηγούμενο επίσης το Sony Xperia W980i κάπως έτσι λεγόταν, SONY πόρωση!!! 😂

Όποιος έχει κινητό Sony είναι Sonyάκιας, και ανήκει στην αδελφότητα των Μα-Sony είναι δηλαδή Μα-Sony-ος, η Sony είναι κανονική Μα-Sony-α,

Πάντως το Sony Xperia W980i αν το έχεις ακόμα λειτουργικό, είναι κορυφαίο σαν walkman.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, svartevarg είπε

τα Sony fanboys ;

Πάντως το Sony Xperia W980i αν το έχεις ακόμα λειτουργικό, είναι κορυφαίο σαν walkman.

Μπα δυστυχώς κλάταρε... το είχα πάρει το 2008 άντεξε ως το 2014 που πήρα το Z2 μετά κλάταρε κι αυτό το 2020 και πήρα το 5 II και για κάποιο λόγο έβγαλε πρόβλημα η οθόνη μία κίτρινη κάθετη γραμμή και το 2023 πήρα το 5 V. Αλλά όντως είναι χαμηλές οι πωλήσεις κ πρώτα σταμάτησαν τη σειρά 5, και μ αυτό που έγινε τώρα βλέπω να βάζει λουκέτο η σειρά Xperia. 

• Like 1
Δημοσ.

Kριμα πολυ κριμα εχω ολα μου τα τηλεφωνα Sony Αλλα ρε συ Sony καθε χρονο εκανες οτι καλυτερο για θαψεις καθε τηλεφωνακι που εβγαζες .Καθε χρονο απο το Χperia 1 μεχρη το VII ανεβαινες κατοσταρια μεχρη που εφτασες τα 1500-1600 ευρω χωρις καμια νεα καινοτονμια εκτος επεξεργαστη αντε και ισως λιγο καμερα.Πατησες στην καψουρα των πελατων σαν και εμενα εγω προσωπικα σε εγκατελειψα στα 800 ευρω μεχρη εκει ΤΕΛΟΣ 😃Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει χαχα 

• Like 2
Δημοσ.

απο το αρθρο εμαθα οτι υπαρχει τετοιο τηλεφωνο !!!!!!!!!!!!!!!!  ενταξει μωρε πως κανετε ετσι για 1-2 επανεκκινησεις εδω τα windows συνεχεια το κανουν !!!!!

• Haha 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostafunk είπε

Kριμα πολυ κριμα εχω ολα μου τα τηλεφωνα Sony Αλλα ρε συ Sony καθε χρονο εκανες οτι καλυτερο για θαψεις καθε τηλεφωνακι που εβγαζες .Καθε χρονο απο το Χperia 1 μεχρη το VII ανεβαινες κατοσταρια μεχρη που εφτασες τα 1500-1600 ευρω χωρις καμια νεα καινοτονμια εκτος επεξεργαστη αντε και ισως λιγο καμερα.Πατησες στην καψουρα των πελατων σαν και εμενα εγω προσωπικα σε εγκατελειψα στα 800 ευρω μεχρη εκει ΤΕΛΟΣ 😃Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει χαχα 

Νομίζω το ίδιο ακριβώς κάνει πλέον και η Samsung. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, freename1964 είπε

Όλοι εσείς οι "πλακατζήδες" πού γράψατε τά ευγενή σας σχόλια θά θέλατε νά είχατε μία συσκευή xperia στήν ζωή σας. 

Τί απαξιωτισμός είναι αυτός για μία κορυφαία εταιρία που τήν κάνατε ίσα καί όμοια με εταιρείες του φραγκοδίφραγκου; 

Τί ρωτάω όμως πολύ πιθανόν να μην γνωρίζετε ούτε το φράγκο αλλά ούτε και το δίφραγκο.... 

Εγώ είχα και δε θέλω άλλο το έχω πεταμένο σε ένα συρτάρι 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, svartevarg είπε

Νομίζω το ίδιο ακριβώς κάνει πλέον και η Samsung. 

Nαι αλλα η Samsung σερνει μοντελα αβερτα πανε δες εδω στο Insomnia ποσα Samsung πουλανε χαμος .Και ποσα Sony πουλανε ? Τιποτα ,απλα γιατι δεν πουλαει και δεν εχει μοντελα .Τεμπεληδες αρπαχτζιδες 🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και είμαι γνήσιος fanboy Sony προϊόντων και κατ' επέκτασιν των Xperia απο εποχή SonyEriscsson, θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ αντικειμενικά λέγοντας ότι υπάρχουν κριτήρια που καθιστούν τα Xperia ελκυστικά σε κάποιους και είναι βάσιμα. Μερικά απο αυτά είναι: Η ύπαρξη microSD, η απουσία notch στην οθόνη, ο πλάγια τοποθετημένος finger print sensor, η ύπαρξη οθόνης με ανάλυση που πλησιάζει το 4k σε ορισμένα μοντέλα και τα δύο ηχεία που είναι μεγαλύτερα και μπροστά τοποθετημένα (αφού υπάρχουν κάποια μικρά bezel), είναι μερικοί απο τους λόγους που τα προτιμάμε. Υπάρχουν και άλλοι όπως η συνολική σχεδίαση, η 21:9 αναλογία οθόνης σε μερικά μοντέλα, η απουσία bloatware κλπ. αλλά αυτά είναι κάπως πιο υποκειμενικά. Τα αρνητικά όπως η μικρή υποστήριξη σε ενημερώσεις, η μέτρια κάμερα στο αυτόματο κλπ. είναι επίσης γνωστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά που περίγραψα δεν μπορείς να τα βρεις όλα μαζί σε κάποια άλλη συσκευή.

Επεξ/σία από orfeas_92
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...