Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου....Στο Google εχω μεχρι τωρα αυτες τις 10 ηλεκτρονικες εφημεριδες για να παρακολουθω τα νεα...Θελω ομως να προσθεσω και μερικες ακομη.  Υπαρχει τροπος? αν ναι, πως μπορω να το κανω?[ Αν γινεται να βαλω και μια 2η σειρα απο κατω]. Σας ευχαριστω!

7-7-2025 5-34-48 μμ.jpg

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Προσθήκη εφημερίδων στην πρώτη σελίδα της Google
Δημοσ.
1 hour ago, vounisios said:

Γεια σας φιλοι μου....Στο Google εχω μεχρι τωρα αυτες τις 10 ηλεκτρονικες εφημεριδες για να παρακολουθω τα νεα...Θελω ομως να προσθεσω και μερικες ακομη.  Υπαρχει τροπος? αν ναι, πως μπορω να το κανω?[ Αν γινεται να βαλω και μια 2η σειρα απο κατω]. Σας ευχαριστω!

7-7-2025 5-34-48 μμ.jpg

Οι συντομεύσεις αυτές δεν είναι στο google αλλά στον browser. Στον brave που χρησιμοποιώ με αφήνει για 12 συντομεύσεις και για παραπάνω τις εμφανίζει σε 2η σελίδα. Επειδή λογικά χρησιμοποιείς τον Chrome, ένα γρήγορο search δείχνει οτι πρέπει να βάλεις κάποιο extension για να μπορείς να έχεις περισσότερα. Άλλη λύση χωρίς extension στον browser είναι να βάλεις τα sites που θέλεις σε bookmarks που δεν έχει περιορισμό

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alxandros_gr είπε

Οι συντομεύσεις αυτές δεν είναι στο google αλλά στον browser. Στον brave που χρησιμοποιώ με αφήνει για 12 συντομεύσεις και για παραπάνω τις εμφανίζει σε 2η σελίδα. Επειδή λογικά χρησιμοποιείς τον Chrome, ένα γρήγορο search δείχνει οτι πρέπει να βάλεις κάποιο extension για να μπορείς να έχεις περισσότερα. Άλλη λύση χωρίς extension στον browser είναι να βάλεις τα sites που θέλεις σε bookmarks που δεν έχει περιορισμό

Φιλε μου κατανοητο. Σε bookmarks το γνωριζω, οποτε μαλλον εκει καταληγω...σε ευχαριστω πολυ.καλο σου βραδυ!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vounisios είπε

Υπαρχει τροπος? αν ναι, πως μπορω να το κανω?

Ο chrome σου επιτρέπει μόνο 10. Αν θέλεις παραπάνω πρόσθεσε κάποια επέκταση όπως την Speed dial ή την Speed dial FVD

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ο chrome σου επιτρέπει μόνο 10. Αν θέλεις παραπάνω πρόσθεσε κάποια επέκταση όπως την Speed dial ή την Speed dial FVD

Σ ευχαριστω πολυ. θα το κοιταξω & αυτο!!!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, chvnce είπε

Και το Infinity New Tab Pro προτιμάται αρκετά. Δες κι αυτό, και διάλεξε όποιο σου αρέσει/βολεύει καλύτερα. 

Σ ευχαριστω...θα το δω και αυτο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...