billys889 Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε 2 φορές σε ρωτήσαμε τον κωδικό του check engine. Με 10€ μπορείς να έχεις οργανάκι που διαβάζει από τη θύρα obd και το στέλνει σε εφαρμογή στο κινητό σου. Ο μηχανικός εννοείται πρέπει να έχει όργανο επαγγελματικό και να μπορεί να τα βλέπει αυτά. Αν απλά δεν ξέρεις απάντησε "δεν ξέρω", δεν είναι ντροπή. Πραγματικά δεν γνωρίζω τον κωδικό που βγάζει και δεν ρώτησα ποτέ τον μηχανικό αλλά δεν θέλω να πάω να τον ρωτήσω . Γι αυτό ψάχνω εδώ και γι αυτό ρωτάω και για κάποιο άλλο σέρβις στον τόπο μου ή και σε άλλη πόλη.
billys889 Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 6 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Μπορουμε να εχουμε ενα βιντεο να το ακουσουμε? IMG_2807 (1).mp4 Δες το βίντεο περίπου απο το3 δευτερόλεπτο αρχίζει ο ήχος με τα πειράκια . Ελπίζω να βοήθησα .
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Jesus montechristo, Πρεπει υποχρεωτικα να logαρεις το spark advance αν αυτες ειναι προαναφλεξεις θα λιωσεις εμβολο
billys889 Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Jesus montechristo, Πρεπει υποχρεωτικα να logαρεις το spark advance αν αυτες ειναι προαναφλεξεις θα λιωσεις εμβολο Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
atheatos Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Δες μήπως έχεις κάτι τέτοιο. Εχω αναφερθεί και παλαιότερα για αυτό το θέμα. Η solenoid βρίσκεται συνήθως κοντά στο καπάκι. Ελέγχει την πίεση λαδιού στα μεταβλητά. Αν τα λάδια σου έχουν πολλές βρωμιές συνήθως βουλώνει και δύσκολα καθαρίζεται. Πολλοί αγνοούν την ύπαρξη της solenoid βασικά , μιας και έχουν μεσάνυχτα από μεταβλητό χρονισμό και την σημασία του λαδιού σε αυτόν. Συνήθως βγάζει σφάλμα στο ECU, που όμως δεν είναι μόνιμο. Οπως έγραψα στην αρχή , ότι και να κάνεις , φρόντισε για συχνότερες αλλαγές λαδιών και κατά προτίμηση με ποιοτικότερα λάδια . Στους ιαπωνικούς κινητήρες αν είσαι προσεκτικός με τα λάδια τους , δεν πειράζεις ούτε βίδα εφόρου ζωής. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου @atheatosΔηλαδη να χτυπαει το variator? Ειναι πιθανο τα το 1
atheatos Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε @atheatosΔηλαδη να χτυπαει το variator? Ειναι πιθανο τα το Άμα ήταν LSPI δεν θα υπήρχε βίντεο….απο προσωπική εμπειρία με τα δικά μου μεταβλητά το κόβω για κολλημένο variator που στις συγκεκριμένες στροφές και φορτίο θα έπρεπε να ανοίξει solenoid αλλά έγινε magnatec …
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα