arjo Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου καλησπέρα σας Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος . Εχω ένα hyundai i30 diesel 2019 μοντέλο αυτόματο σαζμαν και μου καίει λάδια ο κινητήρας περίπου 1λτ στα 500χλμ τι μπορεί να συμβαίνει ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, arjo είπε καλησπέρα σας Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος . Εχω ένα hyundai i30 diesel 2019 μοντέλο αυτόματο σαζμαν και μου καίει λάδια ο κινητήρας περίπου 1λτ στα 500χλμ τι μπορεί να συμβαίνει ευχαριστω Σε συνεργείο το πήγες;
lary7 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Το πιό πιθανό είναι πως ο κινητήρας έχει σοβαρό θέμα και κάει απο τα ελατήρια, κάτι που σημαίνει ολική επισκευή. Μπορεί να είναι και κανένα τούρμπο αλλα αυτό θα έβγαζε και άλλα θέματα, το αμάξι θέλει μηχανικό για διάγνωση και γερό πορτοφόλι για επισκευή. Πόσα χλμ έχει;
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, arjo είπε καλησπέρα σας Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος . Εχω ένα hyundai i30 diesel 2019 μοντέλο αυτόματο σαζμαν και μου καίει λάδια ο κινητήρας περίπου 1λτ στα 500χλμ τι μπορεί να συμβαίνει ευχαριστω Κολλημένα ελατήρια πιστονιων. Αγοράστηκε να φανταστώ μεταχειρισμένο. Χιλιόμετρα αληθινά ; Διαρροές έχει ; Χρώμα καπνού. Εάν μπορείς να το κυνηγήσεις καλώς αλλιώς αναγκαστικά ανοίγεις κινητήρα και εάν παίρνει επισκευή ή μεταχειρισμένο μοτέρ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα