Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους δουλεύω σε ένα εργοστάσιο από 17/2/25 πως μπορώ να υπολογίσω το επίδομα αδειας που θα πάρω ? Επίσης για να το πάρω αυτό το επίδομα πρέπει πρώτα να πάρω την άδεια ? Και ένα δεύτερο περιμένω το πρώτο μου παιδάκι σχετικά με της άδειες είναι άλλη άδεια η πατρότητας άλλη η κανονική μου ? Γιατί δεν μου ανέφεραν κάτι από τη δουλειά μου απλά μου δίνουν από την κανονική μου!!!

ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Το επίδομα αδείας καταβάλλεται το αργότερο μέχρι την ημέρα που λαμβάνεται η άδεια, όχι μετά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zazula είπε

Το επίδομα αδείας καταβάλλεται το αργότερο μέχρι την ημέρα που λαμβάνεται η άδεια, όχι μετά.

Καλημέρα..Δηλαδή εγώ που θα πάρω άδεια Σεπτέμβριο με λίγα λόγια κάπου τότε θα το πάρω ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε

Καλημέρα..Δηλαδή εγώ που θα πάρω άδεια Σεπτέμβριο με λίγα λόγια κάπου τότε θα το πάρω ?

Ναι, το αργότερο· ειδάλλως μπορεί να σου καταβληθεί και σταδιακά μαζί με τις αποδοχές μέχρι να πάρεις την άδεια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε

Και ένα δεύτερο περιμένω το πρώτο μου παιδάκι σχετικά με της άδειες είναι άλλη άδεια η πατρότητας άλλη η κανονική μου ? Γιατί δεν μου ανέφεραν κάτι από τη δουλειά μου απλά μου δίνουν από την κανονική μου!!!

ευχαριστώ πολύ!!

Η αδεια πατροτητας ειναι ξεχωριστη απο την κανονικη αδεια που δικαιουται ο καθε εργαζομενος. Αν στις βαζουν απτην κανονικη σου το κανουν εσφαλμενα και καλυτερα να το αναφερεις. Αλλα η αδεια πατροτητας ειναι κατα τη γεννηση του παιδιου 14 μερες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, geomrk είπε

Η αδεια πατροτητας ειναι ξεχωριστη απο την κανονικη αδεια που δικαιουται ο καθε εργαζομενος. Αν στις βαζουν απτην κανονικη σου το κανουν εσφαλμενα και καλυτερα να το αναφερεις. Αλλα η αδεια πατροτητας ειναι κατα τη γεννηση του παιδιου 14 μερες

Επειδή ο TS αναφέρει «περιμένω το πρώτο μου παιδάκι» θεώρησα πως αυτό που αναφέρει ως άδεια πατρότητας δεν έχει την έννοια που δίνει η εργατική νομοθεσία, αλλά είναι ακόμη στη φάση όπου λαμβάνει «προσωπικές» άδειες προς διευκόλυνση της όλης διαδικασίας.

@Alexandros_28Η κανονική άδεια πατρότητας, αν δεν ληφθεί ολόκληρη με τον τοκετό, το νωρίτερο που μπορεί να πάει είναι δύο μέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά πάντα!! 

Σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο για το πρώτο σας παιδάκι που περιμένετε!

Δημοσ.
Στις 8/7/2025 στις 4:43 ΜΜ, Zazula είπε

Σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο για το πρώτο σας παιδάκι που περιμένετε!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά πάντα!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...