Alexandros_28 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Παιδιά καλησπέρα σε όλους δουλεύω σε ένα εργοστάσιο από 17/2/25 πως μπορώ να υπολογίσω το επίδομα αδειας που θα πάρω ? Επίσης για να το πάρω αυτό το επίδομα πρέπει πρώτα να πάρω την άδεια ? Και ένα δεύτερο περιμένω το πρώτο μου παιδάκι σχετικά με της άδειες είναι άλλη άδεια η πατρότητας άλλη η κανονική μου ? Γιατί δεν μου ανέφεραν κάτι από τη δουλειά μου απλά μου δίνουν από την κανονική μου!!! ευχαριστώ πολύ!!
Zazula Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Το επίδομα αδείας καταβάλλεται το αργότερο μέχρι την ημέρα που λαμβάνεται η άδεια, όχι μετά.
Alexandros_28 Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Zazula είπε Το επίδομα αδείας καταβάλλεται το αργότερο μέχρι την ημέρα που λαμβάνεται η άδεια, όχι μετά. Καλημέρα..Δηλαδή εγώ που θα πάρω άδεια Σεπτέμβριο με λίγα λόγια κάπου τότε θα το πάρω ?
Zazula Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Καλημέρα..Δηλαδή εγώ που θα πάρω άδεια Σεπτέμβριο με λίγα λόγια κάπου τότε θα το πάρω ? Ναι, το αργότερο· ειδάλλως μπορεί να σου καταβληθεί και σταδιακά μαζί με τις αποδοχές μέχρι να πάρεις την άδεια.
geomrk Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Alexandros_28 είπε Και ένα δεύτερο περιμένω το πρώτο μου παιδάκι σχετικά με της άδειες είναι άλλη άδεια η πατρότητας άλλη η κανονική μου ? Γιατί δεν μου ανέφεραν κάτι από τη δουλειά μου απλά μου δίνουν από την κανονική μου!!! ευχαριστώ πολύ!! Η αδεια πατροτητας ειναι ξεχωριστη απο την κανονικη αδεια που δικαιουται ο καθε εργαζομενος. Αν στις βαζουν απτην κανονικη σου το κανουν εσφαλμενα και καλυτερα να το αναφερεις. Αλλα η αδεια πατροτητας ειναι κατα τη γεννηση του παιδιου 14 μερες
Zazula Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 58 λεπτά πριν, geomrk είπε Η αδεια πατροτητας ειναι ξεχωριστη απο την κανονικη αδεια που δικαιουται ο καθε εργαζομενος. Αν στις βαζουν απτην κανονικη σου το κανουν εσφαλμενα και καλυτερα να το αναφερεις. Αλλα η αδεια πατροτητας ειναι κατα τη γεννηση του παιδιου 14 μερες Επειδή ο TS αναφέρει «περιμένω το πρώτο μου παιδάκι» θεώρησα πως αυτό που αναφέρει ως άδεια πατρότητας δεν έχει την έννοια που δίνει η εργατική νομοθεσία, αλλά είναι ακόμη στη φάση όπου λαμβάνει «προσωπικές» άδειες προς διευκόλυνση της όλης διαδικασίας. @Alexandros_28: Η κανονική άδεια πατρότητας, αν δεν ληφθεί ολόκληρη με τον τοκετό, το νωρίτερο που μπορεί να πάει είναι δύο μέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού.
Alexandros_28 Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά πάντα!!
Zazula Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 41 λεπτά πριν, Alexandros_28 είπε Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Να είστε καλά πάντα!! Σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο για το πρώτο σας παιδάκι που περιμένετε!
Alexandros_28 Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 8/7/2025 στις 4:43 ΜΜ, Zazula είπε Σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο για το πρώτο σας παιδάκι που περιμένετε! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά πάντα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα