Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυριολεκτικα τα windows ειναι οτι πιο laggy σε λειτουργικο εχω χρησιμοποιησει. Τα προγράμματα ανήγουν αργά, υπάρχουν παγώματα ενως δευτερολεπτου και πανω σε προγραμματα οπως vs code, firefox. Οι αλλαγες μεταξυ παραθυρων το κανουν να παγωνει μερικες φορες επισης. Υπαρχουν φορες που νιωθεις τον κερσορα να κολλαει. Δεν εχω μαπα πισι, 5700x3d και 7800xt εχω. Στο λινουξ παντα πεταει, δεν νιωθει μια εκει. Αρα τι θα πετυχει η microsoft με αυτο; Αμα ειναι μαπα το λειτουργικο...

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, xristos97 said:

Κυριολεκτικα τα windows ειναι οτι πιο laggy σε λειτουργικο εχω χρησιμοποιησει. Τα προγράμματα ανήγουν αργά, υπάρχουν παγώματα ενως δευτερολεπτου και πανω σε προγραμματα οπως vs code, firefox. Οι αλλαγες μεταξυ παραθυρων το κανουν να παγωνει μερικες φορες επισης. Υπαρχουν φορες που νιωθεις τον κερσορα να κολλαει. Δεν εχω μαπα πισι, 5700x3d και 7800xt εχω. Στο λινουξ παντα πεταει, δεν νιωθει μια εκει. Αρα τι θα πετυχει η microsoft με αυτο; Αμα ειναι μαπα το λειτουργικο...

DING DING DING να τη η πρώτη αναφορά Linux σε θέμα για Microsoft. Αργησατε σήμερα, γιατί έτσι ρε παιδιά; Περίμενα να είναι ήδη οι κλασσικές 2 σελίδες που μας λέτε και πρόβατα. Α έχετε χαλάσει 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα οτι εχει σχεση με Google ειναι ταξεις μεγεθους καλυτερο απο οτι εχει σχεση με Microsoft, οι ανθρωποι γενικα δεν παιζονται με ό,τι και αν πιαστουν. 

Δε θα ξεχασω ποτε περιπτωση που επρεπε να προσλαβω 3 διαφορετικους freelancers για να αποκτησει ενα σκριπτ προσβαση σε Microsoft email, τη στιγμη που σε αντιστοιχο gmail η διαδικασια ηταν μερικα κλικ και πολυ πιο ξεκαθαρες οι οδηγιες.

Ναι, ειμαι προκατελλημενος σε βαθμο που μεταξυ προιοντος Google και Microsoft θα επιλεξω παντα το πρωτο χωρις καν να συγκρινω τα προιοντα

Επεξ/σία από archer100
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς.

Στον edge browser να έχω ανοίξει αρχιτεκτονικό σχέδιο και ο copilot στο sidebar να υπολογίζει τετραγωνικά, να ελέγχει συμμόρφωση του σχεδίου με προδιαγραφές αρχείου pdf 50 σελίδων. Σε δευτερόλεπτα.

Και στο Google gemini να μήν μπορεί να καταλάβει τί δείχνει το αρχιτεκτονικό σχέδιο. Και το Google gemini είναι το κύριο ΑΙ tool που χρησιμοποιώ, τόσο το chatbot, όσο και το API του για δικές μου εφαρμογές.

Ή να έχεις κώδικα σε Google Colab, ή Jupyter lab,  στον edge browser και από δίπλα ο copilot να σου κάνει έλεγχο τον κώδικα, να εξηγεί, να προτείνει.

Προσωπικά η προτίμησή μου είναι σε αυτό που δουλεύει καλύτερα. Αυτή τη στιγμή, ο edge browser με την άριστη ενσωμάτωση του copilot, διαφέρει ουσιαστικά από τους άλλους browsers.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
17 ώρες πριν, esertas είπε

Θέλεις ρε Microsoft να χτυπήσεις 80% μερίδιο; Βάλε μπλοκ στις διαφημίσεις στο youtube. 

Σε android και ios, ο edge έρχεται με ενσωματωμένο adblocker (το οποίο είναι απενεργοποιημένο απο default και το ενεργοποιείς στις ρυθμίσεις). Σε desktop για κάποιο λόγο δεν έχει προεγκατεστημένο adblocker, απλά βάζεις εσύ κάποιο απο τα extentions, κάτι το οποίο θα πάρει μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
Στις 8/7/2025 στις 10:56 ΜΜ, Athoz είπε

Ο Thorium είχε τα ηνία σε ταχύτητα browser, chromium based. Τον δουλεύω καιρό σαν δεύτερο με πρώτο το αδερφάκι του Mercury, firefox based, και δεν έχω κοιτάξει αλλού από τότε. Στο παρελθόν τους άλλαζα συνέχεια και όσο περισσότερους μπορούσα. Και Orion για macos.

Ότι browser έχει να κάνει με MS, google, etc μακρυά και αγαπημένοι ότι και αν ισχυρίζονται. Πολύ bloat ο Edge, αλλά τον έχω μόνο για Netflix λόγο widevine.

Και σε mobile τι κάνεις;  Και εγω στον Mercury χρησιμοποιώ στον υπολογιστή !

Δημοσ.

Στην δουλειά χρησιμοποιώ και εγώ MS Edge. Στον υπολογιστη στο σπίτι, χρησιμοποιώ Safari 🍎

Δημοσ.
4 hours ago, sirparis said:

Και σε mobile τι κάνεις;

Λόγο ανδροιδ  προτιμώ chromium based και έχω Brave, παρόλο που έχει πολύ bloat και αυτός. Ίσως κάνω μετάβαση σε κανέναν άλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...