mountains1 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Ηρθε η ωρα για ενα νημα με αποριες, για το youtube. --------- Ειναι πολλες οι φορες, που απλα βλεπω ενα βιντεο youtube, απο browser, στον οποιο δεν εχω κανει login με κωδικους google. Σε τελικη αναλυση, μιλαμε για ανοικτα προς το κοινο βιντεο, οχι συνδρομητικα. Και δεν νομιζω οτι το youtube εχει αλλαξει πολιτικη και να απαιτει καποιος να κανει login για να δει ενα βιντεο. Αρα, γιατι σημερα, οτι κι αν εχω προσπαθησει να δω (ουτε movie trailers!), μου δειχνει αυτο;
sakisgri Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Μήπως έχεις ενεργό VPN? Αν ναι αν το αποσυνδέσεις και κάνεις ανανέωση, θα παίξει.
mountains1 Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 4 ώρες πριν, sakisgri είπε Μήπως έχεις ενεργό VPN? Αν ναι αν το αποσυνδέσεις και κάνεις ανανέωση, θα παίξει. Τελικα μετα απο καποιες ωρες, εκει που εβγαζε την πιο πανω οθονη, επειτα επαιζαν κανονικα χωρις login.
sdikr Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Υπάρχει περίπτωση να είσαι πίσω απο nat παρόχου και επειδή βλέπει πολλούς απο την ip του gateway του παρόχου, χτυπάει καμπανάκι 1
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Γίνεται (ενδεχομένως μέσα από τις ρυθμίσεις του router) να αποκλειστεί κάποιο κανάλι ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση σε videos του καναλιού;
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:35 μμ Κάποιος άλλος τρόπος; Στις ρυθμίσεις του YouTube δε βρήκα κάτι αλλά δεν τις ξεψάχνισα κιόλας.
l3ft3r1s Δημοσ. Πέμπτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:50 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, phanispal said: Κάποιος άλλος τρόπος; Στις ρυθμίσεις του YouTube δε βρήκα κάτι αλλά δεν τις ξεψάχνισα κιόλας. Αυτή τη στιγμή δεν προσφέρεται από το YouTube αυτή η επιλογή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αφορά desktop browser, με εφαρμογή του κατάλληλου extension. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:51 μμ από l3ft3r1s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα