Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 hours ago, KAKADI said:

Ναι ωραιος εισαι και εσυ.

Αν ενας πολιτης δηλαδη που ανηκει σε μικρη μεριδα του κοσμου λογω πχ παχυλου εισοδηματος το παρει τον θεωρεις και αυτον προβατο?

Ειπε ο αλλος κατι ακομψο και εσυ το εκανες χειροτερο..

Ολοι προβατα. Και αυτοι με τα ακριβα αυτοκινητα και αυτοι μετα ακριβα PC και αυτοι μετα ακριβα ρολογια.

Αν εχεις και εσυ κατι ακριβο, προβατο και εσυ..

Μαλλον καπου χανουμε την μπαλα.

Δεν είπα αυτό φίλε μου. Οτιδήποτε ακριβό, δεν σημαίνει ότι το παίρνουν μόνο πρόβατα. Το συγκεκριμένο όμως, που δεν είναι σε καμία περίπτωση σοβαρή αναβάθμιση σε σχέση με το 6, να δώσεις 2200, που θα το πάρεις 1200 σε 6 μήνες ή μπορείς να πάρεις το 6 με κάτω από 800, ναι είναι για πρόβατα.
Έχουν περάσει από τα χέρια μου, όλα σχεδόν τα αναδιπλούμενα που έχουν βγει. Από Nokia Communicator, στα Ericsson P series, στο Qtek 9000 (να τρώω δούλεμα που ήταν σε μέγεθος τσαντάκι γυναίκας) και από το Fold 3 μέχρι το 6 που έχω σήμερα. Άσε τα flip που έχουν περάσει από τα χέρια μου, από το Motorola Razr 2019, πριν καν βγάλει η Samsung, μέχρι το Ultra 50 που έχω μαζί με το Fold 6. 
Και εκεί, η υλοποίηση της Motorola, που επιτρέπει εξωτερική οθόνη με όλες τις εφαρμογές, κάνει το flip αστείο. Με τιμή πολύ φτηνότερη, που γίνεται σχεδόν τζάμπα μέσα σε 3-4 μήνες. 
Δεν έχω θέμα να ξοδέψω λεφτά. Εάν έβγαζε με τις 3 οθόνες, θα έσκαγα τα 3 χιλιάρικα, γιατί είναι κάτι πρωτότυπο, ένα πραγματικό innovation. Όπως έδωσα για το Lenovo fold laptop. 
Για το Fold 7, γιατί να δώσω 2200? Τι προσφέρει που δεν βρίσκεις στο 6, για να ζητάνε τόσα? Απλά για να λέω ότι πήρα το καινούργιο μοντέλο? Ή με νοιάζει που είναι πιο λεπτό, όταν θα του βάλω μια τεράστια θήκη προστασίας από την πρώτη μέρα?

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτοχος fold 3.

Για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι η μπαταρία καθώς το s-pen δεν το χρησιμοποιώ γιατί χρειάζεται να το έχω στην θήκη και κάνει το κινητό αρκετά ογκόδες απ'ότι ήδη είναι.

Εμένα στον χρόνο επάνω δεν γινόταν τελείως flat η οθόνη. Γνωστό πρόβλημα για το 3.

Είναι καλύτερο σε όλα απο το προηγούμενο, αλλά αυτή η τιμή δεν χωνευται εύκολα. Ακόμα και εάν είσαι οικονομικά άνετος.

Οταν πάει στα 1.500 σε κανένα σκρουτζομάγαζο, θα το σκεφτώ.

• Like 2
Δημοσ.

Το είδα απο κοντα σήμερα. Το συγκρίνα με το fold 5 που είχα μαζί μου.. Το fold 5 έμοιαζε σαν ατμομηχανή απεναντι σε υπερταχεία.. Και δε μιλάω για ταχύτητα αλλα πάχος και κυρίως (δεν το περίμενα) η τσάκιση στη μέση, έψαχνες με το κυαλι να τη δεις. Πραγματικά το ζήλεψα. Τρόμαζες να το ανοίξεις βέβαια τοσο λεπτό που είναι. Χωρίς νύχι δεν τα κατάφερνα. Αλλα αμα μπει θήκη λεπτή μαλλον θα ανοίγει ευκολότερα. 

Αν δεν είχε πάλι τόσο μικρή μπαταρία, θα περίμενα να πέσει γύρω στα 1500 και θα το έπαιρνα. Τωρα παρότι το ζήλεψα χλωμο.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ όμορφο. Καμία εξέλιξη όμως. Είναι ίδιο ακριβώς με το περσινό Samsug fold special edition. Η μόν διαφορά οτι στo SE ηταν ματ η πλάτη.

Όμορφο πάντως. Κάποια στιγμή θα δοκιμαστεί και αυτό σίγουρα. 

Επεξ/σία από Panosglasgow
Δημοσ.

Εγω πιστεύω μιλάμε για νέα συσκευή ουσιαστικά 

Σα να ξαναμηδενησε το κοντέρ μετά το 6 να ξαναπήγαμε στο 1 μιας άλλη συσκευής μιας και τα 6 πρώτα ήταν ένα κινητό ουσιαστικα

Παίζοντας μόνη της ουσιαστικά στο επίπεδο αυτό για μένα ήταν αναμενόμενο να μη βάλει καν στυλο για τους fans του παλιού Note κτλ 

Όπως δεν είχε βάλει στυλό και στο fold 1  και 2. Σε φάση πληρώστε το ένα πληρώστε και το 2 και βλέπουμε στο 3 

Του χρόνου όμως που θα έχει σοβαρό ανταγωνισμο (iphone fold) δε νομίζω να την παίρνει να κάνει πειράματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...