Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Αρα προτεινεις το delonghi classico για φρεντακι?

Δωστε μου τα φωτα σας να παρω 2-3 κιλα να δοκιμασω..

Επισης,πως πηρες το κουπονι 10%?

 

Κι εγώ το κουπόνι 10% περιμένω να γράψει κάποιος για να ρίξω παραγγελία 

  • Like 1
Δημοσ.
46 minutes ago, Fronimitis said:

Κι εγώ το κουπόνι 10% περιμένω να γράψει κάποιος για να ρίξω παραγγελία 

Είναι κάτι σαν newsletter το κουπόνι , μονο για την πρώτη παραγγελία 

8 hours ago, phoenix67 said:

Αρα προτεινεις το delonghi classico για φρεντακι?

Δωστε μου τα φωτα σας να παρω 2-3 κιλα να δοκιμασω..

Επισης,πως πηρες το κουπονι 10%?

 

Για το κουπόνι απάντησα στον προηγούμενο.

Τον καφέ τον συγκεκριμένο τον είχα λάτρεψε από καφέ που πήγαινα έξω κ πήγα κ ρώτησα τι καφέ χρησιμοποιούν. Από τότε που ξεκίνησα μηχανή σπίτι από μια απλή με group και αλεσμένο γιατί δν είχα μύλο παίρνω αυτόν τον καφε

Είναι ελαφρώς πιο απολαυστικός σε ζεστό για μένα.

Δν νομίζω πως κπορουμε να σου πούμε αν είναι καλός γιατί είναι υποκειμενικό. Εάν σου αρέσει η νότα σοκολάτας 99% θα σου κάνει.

8 hours ago, @topos said:

Για πες πως είναι ο αυτός ο καφές της delonghi?

Έκανα προχθές ένα ~προχειρο υπολογισμό και διαπίστωσα πως όσα χρήματα δίνω στην ΔΕΗ αλλά τόσα δίνω και στον καφέ(2kg/μήνα ~30-35ευρω/kg) και μου ήρθε λίγο κάπως και είπα μπας και ξαναδοκιμάσω "μπαγιατικους"  πάλι.

  Reveal hidden contents

Έτυχε σήμερα και πήρα καφέ από coffee island ->2.70 έχει πάει και προφανώς μαύρα χαλια.

Δεν θυμάμαι καν από ποτέ έχω να πάρω καφέ από "αλυσίδα", αλλά μιας και δεν πολυπινω καφέ έξω δεν με νοιάζει και 10ευρω να χει.Απλα να τα αξίζει.

Βερολίνο που με βγάζει ο δρόμος πλέον 2 φορές τον χρόνο πίνεις πραγματικά καλό καφέ ακόμα και από random συνοικιακά καφε και δεν θα ελεγα πως είναι ιδιαίτερα ακριβώς(~3,5-4,5 ευρώ θαρρώ)

Edit->Παραγγειλα 3kg για να τα δοκιμασω

609 80% Arabika 20% Robusta

615 65% 35%

618 100% 

Εσείς που έχετε ξαναπαραγγειλει->

Αυτοί είναι πρακτικά kimbo?

Περίπου πόσο καιρό κάνουν να έρθουν?

 

Εγώ που παίρνω τα τελευταία 2,5 χρόνια από Ιταλία έρχονται με ups και πάνε πρώτα Γερμανία. Για επαρχία που ειμαι(δράμα) μετά πηγαίνουν Θεσσαλονίκη κ τέλος έρχονται σε μένα. Όλες τις υπόλοιπες φορές έκανε γύρω στο δεκαήμερο αλλά σήμερα γράφει ότι θα παραλάβω την Δευτέρα και το πακέτο στάλθηκε χθες (11/7) το πρωί. Για να δουμε

Επισης αν είστε επαρχία το δέμα της ups έρχεται με γενική 

6 hours ago, kastoria74 said:

Tην ίδια έχω και εγώ αλλά δεν έχω εντυπωσιαστεί και πολύ από το αποτέλεσμα.

Έχω δοκιμάσει πολλούς κόκκους αλλά δεν ήξερα πως βγάζει και καφέ η delonghi.

Σε σχέση με τους κλασικούς της illy, Hausbrandt κτλ τι λέει ;

Είναι Kimbo απλά με την ταμπέλα της delonghi.

Εγω είμαι ευχαριστημένος. Εχω ρυθμίσει αρκετά την μηχανή για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο πάντως. Βγάζει περίπου 20γρ καφέ στον φρέντο/αμερικανό και είναι πολύ ικανότερος από το 90% των καφέ στην πόλη μου

Ο illy μου είχε έρθει πολύ άτονος και άγευστος 

Ο hausbrandt πολύ καλός αλλά η διαφορά τιμής δν έδειχνε την διαφορά στην γεύση.

  • Like 2
Δημοσ.
On 10/07/2025 at 17:34, avacan23 said:

https://www.delonghi.com/el-gr/p/magnica-start-automati-kafetiera-magnifica-start-ecam220.20.w/ECAM220.20.W.html?pid=0132240033

η καλύτερη επιλογή για φθηνή αυτόματη μηχανή καφέ.

Πήρα αυτήν χθές χωρίς να το πολυψάξω. Με το 10% βγήκε 250 τελική.
https://www.delonghi.com/el-gr/p/magnifica-s-ecam22.110.w-bean-to-cup-coffee-machines/ECAM22.110.W.html?

Πέρα απο τα digital controls - που θεωρώ τα κλασσικά κουμπιά πλεονέκτημα - έχει κάποια άλλη διαφορά; Να μπώ στη διαδικασία να την αλλάξω όσο προλαβαίνω;
Για το τιμολόγιο πήρα και εγώ τηλέφωνο και λένε μόνο αποδειξή λιανικής γιατί λέει δε μπορεί να κόψει σε ελληνικό ΑΦΜ επειδή στέλνει απο άλλη χώρα. Δεν προσπάθησα να της εξηγήσω γιατί αυτό που λέει είναι καθυστερημένο. It is what is is. Ίσως στείλω mail στο webshop.

Δημοσ.
Στις 10/7/2025 στις 10:48 ΜΜ, kotsonatos04 είπε

Πιστεύεις πως αξίζει να αλλάξω την dedica με κάποια αυτόματη; Θα δω διαφορά στον εσπρέσο (δεν πίνω φρέντο στο σπίτι);

Kαι εγώ μεταβαση απο delonghi dedica εκανα, σε magnifica evo. Δεν το μετανιωσα δευτερολεπτο.

Προς οσους πιο πριν ανεφεραν οτι οι υπεραυτοματες δεν κανουν τοσο καλο καφε οσο οι καφετεριες εξω:

Αν την ρυθμισεις σωστα και επιλεξεις μια καλη ποικιλια καφε, ο καφες που θα παρεις στο 95% των περιπτωσεων ειναι ισαξιος και καλυτερος απο τους καφεδες που μας σερβιρουν εξω...

  • Like 2
Δημοσ.

Εκτός από τις εμφανείς ρυθμίσεις στον μύλο κ την ένταση του καφέ, τι άλλη ρύθμιση έχετε κάνει? 

  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, kallair said:

Αν την ρυθμισεις σωστα και επιλεξεις μια καλη ποικιλια καφε, ο καφες που θα παρεις στο 95% των περιπτωσεων ειναι ισαξιος και καλυτερος απο τους καφεδες που μας σερβιρουν εξω...

100% αληθές. Επίσης (γενική επισήμανση) : διαφορετικό καβούρδισμα (roasting), διαφορετική κοπή στις αυτόματες. Διαφορετικά, έχουμε φαινόμενα τύπου «μου βγάζει σταγόνες το καφέ» ή «βγαίνει σαν νερό». Δεν παρκαρουμε τη μηχανή με συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ο,τι καφέ αφοράζουμε. Ακόμη και η εναλλαγή χειμώνα - καλοκαιριού επηρεάζει το τελικό εκχύλισμα.

  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Εκτός από τις εμφανείς ρυθμίσεις στον μύλο κ την ένταση του καφέ, τι άλλη ρύθμιση έχετε κάνει? 

Προσωπικα, για αρχη ζυγιζεις τον εσπρεσσο, η μονη δόση να ειναι καπου 30γρ. Υπαρχουν υπεραναλυσεις σχετικα με το ratio (απο 1:2 μεχρι 1:3,5) αλλα στην τελικη, ολα ειναι γουστα.

Μετά παιζεις με το κοψιμο μεχρι να βρεις το σημειο που ο καφες σου αρεσει (για να μην μπλεκουμε με ratio). οι delonghi αν θυμαμαι, απο μαμα ειναι στο 4 ο μυλος. Εγω το εχω για το φρεντο εσπρεσσο, στο 1,5-2, με καφε hausbrandt academia. Σε αλλο καφε, για να δωσει σωστο αποτελεσμα μπορει να θελει αλλο κοψιμο (πιο χοντρο ή ψιλο) oποτε θελει δοκιμες.

Οι υπεραυτοματες μου εχουν πει, και διαβασα κ στο reddit, δυσκολα να σου βγαλουν καλο καφε σε ratio κατω απο 1:3.Εγω την δουλευω στους 3 κοκκους την delonghi magnifica evo, που αλεθει περιπου 10γρ καφε οποτε παιζω στο 1:3 ratio.

Kαι ζεστο και φρεντο που εχουν πιει σπιτι μου, σε ολους τους αρεσε. Ειδικά ζεστο, δεν μπορω να πιω απο εξω, λες κ πινω γαλα με καφε ειναι 9 στις 10 φορες.

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τη μανιφικα σταρτ την έχω στο 5 το μύλο και κάνω αφαλάτωση κάθε 2 μηνες.
 

Επειδή έκλεισα 20 χρόνια εδώ μέσα και χαίρομαι κάθε φορά που ανεβάζω ένα θέμα προσφοράς και γίνεται αφορμή για να ανοίξω τη συζήτηση για ένα γενικό θέμα. Η αλήθεια για τις αυτόματες μηχανές είναι απλή ούτε 95% ούτε 25% φθάνουν τις χειροκίνητες μηχανές εσπρέσο με pid (σταθερή θερμοκρασία 93%) και μηχανισμό με 15 bar πίεση από υλικά που δεν αλλοιώνουν τη γεύση. Οι αυτόματες είναι ιδανικές για την ευκολία χρήσης και την ταχύτητα παρασκευής. Αλλά ούτε σταθερή θερμοκρασία έχουν ούτε με το πλαστικό μηχανισμό τους μπορούν να βγάλουν κανονικό εσπρέσο και ο κυριότερος λόγος είναι ο μύλος … δεν μπορούν να κόψουν τον εσπρέσο πούδρα όπως ένας κανονικός μύλος…  οπότε αν έχεις να δώσεις μέχρι 400 ευρώ πάρε μια αυτόματη και κάνε απόσβεση από το κόστος του χύμα καφέ. Ειδικά αν πίνεις φρέντο οντως  θα πας στο 95% του καφέ που πίνεις με χειροκίνητη μηχανή. Ο ζεστός καφές με το πέσει στα παγάκια καταστρέφονται όλα τ αρώματα γεύση του καφέ οπότε αν πίνεις κυρίως  φρέντο και θες να πατάς ένα κουμπί και να βγαίνει καφέ πας σε αυτόματη και μη κοιτάς αλλού. (Αν θες κρύο καφέ πας σε κρυοεκχυληση και κολντ μπρου) 
 

τώρα αν θες να λες ότι πίνεις εσπρέσο με κανονική κρέμα ( οι Ιταλοί πριν πιουν ανακατεύουν την κρέμα στο φλιτζάνι) και να ξεχωρίσεις τη γεύση και την επίγευση του καφέ τότε θα κουραστείς με πειραματισμούς (19 γραμμ. και 3-1-3)  και θα  πληρώσεις τουλάχιστον 500 ευρώ. Θα πάρεις την πιο φθηνή μηχανές με pid και thermojet πχ μια sage bambino με 250-270 ευρώ και ένα μύλο barratza encore esp με 140-150 ευρώ η ένα χειροκίνητο Κ6 με 80 ευρώ και μετά θα αγοράσεις πατητήρι, potrfilter  ανοικτού τύπου, distributor και ζυγαριά ηλεκτρονική με χρονόμετρο και θα αρχίσεις. Σε 1 μήνα θα κάνεις καφέ που δεν θα πίνεις έξω στα μαγαζιά που ούτε συντήρηση κάνουν σε καφετιέρες ούτε ψάχνουν τους μπαριστες και την ποιότητα καφέ … 

σορρυ για το σεντόνι… η ζωή είναι μικρή για να πίνουμε κακό καφέ και ειδικά μακριά από κάψουλες…

για μερακλήδες υπάρχουν και ημιαυτόματες όπως η ninja luxe ή sage barista express που amazon βρίσκεις με 400 ευρώ 
 


 


 

 

IMG_0603.jpeg

Στη φωτό βλέπεται τι εργασίες γλιτώνετε με την αυτόματη… κόψιμο στο μύλο, γέμισμα, χτένισμα για να μην έχει σβώλους και να περάσει το νερό ομοιόμορφα, στρώσιμο του καφέ και μετά πάτημα … στην αυτόματη πατάς ένα κουμπί… 

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 hours ago, kallair said:

Προσωπικα, για αρχη ζυγιζεις τον εσπρεσσο, η μονη δόση να ειναι καπου 30γρ. Υπαρχουν υπεραναλυσεις σχετικα με το ratio (απο 1:2 μεχρι 1:3,5) αλλα στην τελικη, ολα ειναι γουστα.

Μετά παιζεις με το κοψιμο μεχρι να βρεις το σημειο που ο καφες σου αρεσει (για να μην μπλεκουμε με ratio). οι delonghi αν θυμαμαι, απο μαμα ειναι στο 4 ο μυλος. Εγω το εχω για το φρεντο εσπρεσσο, στο 1,5-2, με καφε hausbrandt academia. Σε αλλο καφε, για να δωσει σωστο αποτελεσμα μπορει να θελει αλλο κοψιμο (πιο χοντρο ή ψιλο) oποτε θελει δοκιμες.

Οι υπεραυτοματες μου εχουν πει, και διαβασα κ στο reddit, δυσκολα να σου βγαλουν καλο καφε σε ratio κατω απο 1:3.Εγω την δουλευω στους 3 κοκκους την delonghi magnifica evo, που αλεθει περιπου 10γρ καφε οποτε παιζω στο 1:3 ratio.

Kαι ζεστο και φρεντο που εχουν πιει σπιτι μου, σε ολους τους αρεσε. Ειδικά ζεστο, δεν μπορω να πιω απο εξω, λες κ πινω γαλα με καφε ειναι 9 στις 10 φορες.

 

11 minutes ago, avacan23 said:

Εγώ τη μανιφικα σταρτ την έχω στο 5 το μύλο και κάνω αφαλάτωση κάθε 2 μηνες.
 

Επειδή έκλεισα 20 χρόνια εδώ μέσα και χαίρομαι κάθε φορά που ανεβάζω ένα θέμα προσφοράς και γίνεται αφορμή για να ανοίξω η συζήτηση για ένα γενικό θέμα. Η αλήθεια για τις αυτόματες μηχανές είναι απλή ούτε 95% ούτε 25% φθάνουν τις χειροκίνητες μηχανές εσπρέσο με pid (σταθερή θερμοκρασία 93%) και μηχανισμό με 15 bar πίεση από υλικά που δεν αλλοιώνουν τη γεύση. Οι αυτόματες είναι ιδανικές για την ευκολία χρήσης και την ταχύτητα παρασκευής. Αλλά ούτε σταθερή θερμοκρασία έχουν ούτε με το πλαστικό μηχανισμό τους μπορούν να βγάλουν κανονικό εσπρέσο και ο κυριότερος λόγος είναι ο μύλος … δεν μπορούν να κόψουν τον εσπρέσο πούδρα όπως ένας κανονικός μύλος…  οπότε αν έχεις να δώσεις μέχρι 400 ευρώ πάρε μια αυτόματη και κάνε απόσβεση από το κόστος του χύμα καφέ. Ειδικά αν πίνεις φρέντο οντως  θα πας στο 95% του καφέ που πίνεις με χειροκίνητη μηχανή. Ο ζεστός καφές με το πέσει στα παγάκια καταστρέφονται όλα τ αρώματα γεύση του καφέ οπότε αν πίνεις κυρίως  φρέντο και θες να πατάς ένα κουμπί και να βγαίνει καφέ πας σε αυτόματη και μη κοιτάς αλλού. (Αν θες κρύο καφέ πας σε κρυοεκχυληση και κολατσιό μπρου) 
 

τώρα αν θες να λες ότι πίνεις εσπρέσο με κανονική κρέμα ( οι Ιταλοί πριν πιουν ανακατεύουν την κρέμα στο φλιτζάνι) και να ξεχωρίσεις τη γεύση και την επίγευση του καφέ τότε θα κουραστείς και πληρώσεις τουλάχιστον 500 ευρώ. Θα πάρεις την πιο φθηνή μηχανές με pid και thermojet πχ μια sage bambino με 250-270 ευρώ και ένα μύλο barratza encore esp με 140-150 ευρώ η ένα χειροκίνητο Κ6 με 80 ευρώ και μετά θα αγοράσεις πατητήρι, potrfilter  ανοικτού τύπου, distributor και ζυγαριά ηλεκτρονική με χρονόμετρο και θα αρχίσεις. Σε 1 μήνα θα κάνεις καφέ που δεν θα πίνεις έξω στα μαγαζιά που ούτε συντήρηση κάνουν σε καφετιέρες ούτε ψάχνουν τους μπαριστες και την ποιότητα καφέ … 

σορρυ για το σεντόνι… η ζωή είναι μικρή για να πίνουμε κακό καφέ και ειδικά μακριά από κάψουλες…

για μερακλήδες υπάρχουν και ημιαυτόματες όπως η ninja luxe ή sage barista express που amazon βρίσκεις με 400 ευρώ 
 


 


 

 

IMG_0603.jpeg

Στη φωτό βλέπεται τι εργασίες γλιτώνετε με την αυτόματη… κόψιμο στο μύλο, γέμισμα, χτένισμα για να μην έχει σβώλους και να περάσει το νερό ομοιόμορφα, στρώσιμο του καφέ και μετά πάτημα … στην αυτόματη πατάς ένα κουμπί… 

αρα σε μια αυτοματη delonghi ,πειραζεις λιγο τον μυλο η την ενταση , μεχρι να βρεις το σωστο σημειο, αναλογα με το σπυρι που εχεις παρει,σωστα?

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου συγκεντρώσει τα υπέρ και τα κατά, υπεραυτοματη Vs Nespresso?

Για κάποιον που ήδη ικανοποιειται με το Nespresso καφέ και κάνει 60 καφέδες/μήνα, πώς σας φαίνεται η μετάβαση; Ζητούμενο είναι η ταχύτητα(όχι χρόνο για καθάρισμα), υγεία, οικονομία.

  • Moderators
Δημοσ.

Εχω διαβασει 2 ολοκληρες σελιδες με σχολια και δεν βλεπω να λεει κανεις οτι ο τιτλος ειναι λαθος.

Δεν βλεπω να υπαρχει "εκπτωση 30% σε ολα" οπως λεει ο τιτλος. Το γραφουν σωστα και οι ιδιοι μαλιστα στην αρχικη τους σελιδα:

image.png.9e27291a794e951b2b1c285638550910.png

 

ΕΩΣ και 30% ειναι η εκπτωση, σε πολλα για παραδειγμα ειναι 5%, 12%, 8% κλπ.

image.png.a09af910b1fcaec606a921b6ea50fc98.png image.png.af96ea76697ea32c58c4b3ea980a7b45.png  image.png.051a8fd645bdb77c11b080af37bd835e.png image.png.fa036962e93089e50897d1293a764191.png

εχει βεβαια και 16 και 21 και 28 και 30 (και 32% σε ελαχιστες περιπτωσεις). Ο τιτλος ομως ειναι παραπλανητικος και τον διορθωνω συμφωνα και με το σωστο του επισημου site που εχω βαλει στην εικονα. (αν ειναι κατι αλλο και οχι αυτο που λεω που δεν το βλεπω, ενημερωστε με)

Και επισης, ΔΕΝ ειναι σε ολα. Υπαρχουν βλεπω πολλα προιοντα χωρις εκπτωση.

 

  • Like 4
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Delonghi: έκπτωση έως 30%
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Οι αυτόματες είναι ιδανικές για την ευκολία χρήσης και την ταχύτητα παρασκευής.

Αυτο ακριβως. Τον καφε που θα πιεις σε μια καλη μηχανη, δεν παιζει να τον πιεις ΠΟΤΕ σε υπεραυτοματη... Αλλά για να πεις οτι πινεις καλο καφε, θες πολυ καλη επενδυση σε μυλο και μηχανη εσπρεσσο. Και να εχεις το μερακι να ασχοληθεις με γραμμαρια, αλεσμα, κ γενικα την ιεροτελεστια του να φτιαχνεις το εσπρεσσακι σου.

Για ενα φεγγαρι μου αρεσε η ολη αυτη διαδικασια αλλα απο ενα σημειο κ μετα βαρεθηκα. ηθελα να παταω το κουμπι κ να μου βγαινει η χοντρη! Με τις υπεραυτοματες θα παρεις εναν καφε στο ~80% σε σχεση με την χειροκινητη(που και παλι αυτο το 80%, θα ειναι πολυ καλυτερος απο αυτων που αγοραζουμε εξω στην πλειονοτητα των περιπτωσεων), αλλα ακομα κ ο ασχετος με μερικες ρυθμισεις, με το πατημα ενος κουμπιου μεσα σε 1 λεπτο εχει ετοιμο τον καφε του.

Επεξ/σία από kallair
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πήρα τώρα ένα φρέντο στην παραλία… σίγουρα η αυτόματη θα τον έκανε καλύτερο… αλλά όχι γνήσιο εσπρέσο… εμείς οι άρρωστοι που αλλάζουμε συνέχεια ρυθμίσεις στο μύλο , ζυγίσματα, χρόνους εκχύλισης και χαρμάνια καφέ για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα όταν ακούμε η αυτόματη κάνει τον ίδιο καφέ με τη χειροκίνητη… κουνάμε το κεφάλι… 

Έχω  αυτόματη στο γραφείο ,

https://www.delonghi.com/el-gr/p/magnica-start-automati-kafetiera-magnifica-start-ecam220.20.w/ECAM220.20.W.html?pid=0132240033

την οποία και προτείνω ως την καλύτερη vfm αυτόματη στα 300 ευρώ

Κάνεις καφέ με ένα κουμπί  και δε λερώνεις και δεν  καθαριζεις όλα καλά… αλλά στο σπίτι στη χειροκίνητη πίνω  άλλο καφέ με άλλη κρέμα και άλλο σώμα…

ξεκίνησα με αυτόματη , πήγα σε sage bambino και τώρα έχω μια προφιτεκ και ο καφές είναι σε άλλο επίπεδο μετά από πολλές δοκιμές. Το μυστικό στον εσπρέσο είναι στο μύλο όχι στη μηχανή… δλδ με σωστό αλεσμένο καφέ ακόμα και μια απλή καφετιέρα μπορεί να κάνει καλό εσπρέσο αλλά το αντίθετο η καλύτερη καφετιέρα με άθλια αλεσμένο καφέ δεν θα κάνει… οπότε υπολογίστε τα θέλω σας και αποφασίστε… ξεκινήστε με αυτόματη και μετά  κάντε το επόμενο βήμα.. για μένα αξίζει με τα χίλια! Αλλά ποτέ κάψουλες με μπαγιάτικο καφέ… είναι κρίμα και είναι και ανθυγιεινό..

 

για την προσφορά τώρα δείτε εκτοσ Από καφετιέρες στα αξεσουάρ τα δοχεία αποθήκευσης καφέ με κενό αέρος και τους καφέδες kimbo που αν είναι πρόσφατης ημερομηνίας αξίζουν για αγορά 

 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...