kotsonatos04 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Πάντως εγώ άλλο καφέ kimbo έφερα από Ιταλία άλλον αγόρασα από Ελλάδα. Ντροπή στον Έλληνα εισαγωγέα και δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ την delonghi 2
iwnas28 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 21 hours ago, Lewnidas1995 said: Εγω εχω mangifica S εδω και 4 χρονια. Εχω κοψει περιπου 70 κιλα καφε και προτιμαω τον kimbo classic που εχει νοτες σοκολατας. Σκεφτηκα να την αλλαξω απλα για την "καυλα" αλλα αφου ακομη δουλευει θα το αφησω. πηρα τωρα δεκα κιλα καφε απο αυτην την προσφορα μιας και ο classic της delonghi εινια ο ιδιος καφες απλα αλλαζει σακουλακι εντωμεταξυ οταν ξεκινησα να παιρνω αυτον τον καφε ειχε 13€ Ελλαδα, μετα πηγε 15€ Ελλαδα και τον βρηκα στο Kimbo.it 10.90€. Αργοτερα τον εκανε 12.90€ κλπ. Πλεον ελλαδα εχει 20€ και τον εβγαλε προσφορα η delonghi 16.90 + το κουπονακι 10% , ολα μια χαρα. Μαθαινω τυχαια απο αλλους οτι ο καφες εξω εχει 2.60 πακετο και γελαει η ψυχη μου απο χαρα μπαινω το Kimbo.it και βλεπω αποστολη μονο στην Ιταλία. Εσυ πως καταφερες να ψωνισεις απο κει?
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 1 hour ago, iwnas28 said: μπαινω το Kimbo.it και βλεπω αποστολη μονο στην Ιταλία. Εσυ πως καταφερες να ψωνισεις απο κει? Υπάρχουν άπειρα ιταλικά σαιτ που πουλάνε διάφορες ιταλικές μάρκες.
Lewnidas1995 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 2 hours ago, iwnas28 said: μπαινω το Kimbo.it και βλεπω αποστολη μονο στην Ιταλία. Εσυ πως καταφερες να ψωνισεις απο κει? το Kimbot.it σταματησε να στελνει Ελλαδα γι αυτο και αλλαξα μαγαζι Το olico.it ηταν ακομη πιο φθηνο απο το Kimbo.it αλλα πλεον κατι συμβαινει με τον Classico και ή θα τον βρεις sold out ή σε νεα τιμη οπως ανεφερα. Να ναι καλα η Delonghi. Ελαβα σημερα το πακετο , μπαμ μπαμ τελικα Ημ. Ληξης 3/27 οποτε θα παρω ακομα 10 κιλακια να εχω 1
tsagod Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε το Kimbot.it σταματησε να στελνει Ελλαδα γι αυτο και αλλαξα μαγαζι Το olico.it ηταν ακομη πιο φθηνο απο το Kimbo.it αλλα πλεον κατι συμβαινει με τον Classico και ή θα τον βρεις sold out ή σε νεα τιμη οπως ανεφερα. Να ναι καλα η Delonghi. Ελαβα σημερα το πακετο , μπαμ μπαμ τελικα Ημ. Ληξης 3/27 οποτε θα παρω ακομα 10 κιλακια να εχω Ο Classico είναι αυτός με 65% robusta? Πως είναι; Εγώ συνήθως αγοράζω μέχρι 20% robusta. Να το τολμήσω για Freddo?
avacan23 Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου στις αυτοματες η καλύτερη επιλογή ειναι 80-20 αραμπικα με ρομπουστα. τα 100% δεν μου χουν βγει καλά. δοκιμασμενος και καλή επιλογή https://www.delonghi.com/el-gr/p/kokkoi-kafe-dlsc609-kimbo-gia-kafetiera-de-longhi--kokkoi-gourmet--80-arabica-20-robusta--1-kg/DLSC609.html?pid=5513282351
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 7 hours ago, tsagod said: Ο Classico είναι αυτός με 65% robusta? Πως είναι; Εγώ συνήθως αγοράζω μέχρι 20% robusta. Να το τολμήσω για Freddo? Αν δεν κάνω λάθος 35 robusta
vlavhs Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Παιδιά καλησπέρα σε όλους και καλή Κυριακή να έχουμε. Ενδιαφέρομαι για την αγορά μηχανής από delonghi και θα ήθελα τη καθοδήγηση σας. Έως τώρα μόνο nespresso μηχανή είχα που κυρίως λόγο κακού αποτελέσματος καφέ κατέληξα να μην χρησιμοποιώ ειδικά καλοκαίρι. Χειμώνα κάνα εσπρεσσακι μπορεί και να βάλω να κάνω αλλά το φρεντο της δεν πίνεται. Επειδή καθημερινά φεύγουν πολλά λεφτά σε ντελίβερι ( δύο καφέδες για εμένα συν κανένα που θα κεράσεις στη δουλειά, συν κάτι που θα παραγγείλεις που το λιγουρεύτηκες, συν τιπς κλπ κλπ) σκέφτομαι αγορά μηχανής. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα περίεργα ροφήματα, με ενδιαφέρει σχεδόν αποκλειστικά η παραγωγή όσο γίνεται καλού φρεντο χωρίς να περάσω μαθήματα μπαριστα και να πρέπει το πρωί να ασχοληθώ όσο λιγότερο. Ποια μηχανή μου προτείνετε απ το site ? Δεν με νοιάζει τόσο το budget αν πρόκειται στα αλήθεια να βελτιώσει σε κάτι τα ζητούμενα στις ανάγκες μου αλλά δεν θέλω να δώσω και ένα νεφρό. Υπάρχουν κάποια απαραίτητα αξεσουάρ; Κάποιες ποικιλίες καφέ να μου προτείνετε ; σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το σεντόνι γράφω από κινητό
JeZus Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Το κουπονακι το εβγαλαν; δεν βγάζει 10% κάπου σε 1η παραγγελία
kostakiss Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Ξέρουμε μέχρι πότε τρέχει το προμο με τις εκπτώσεις? Επίσης οποίος έχει κουπόνι 10% που δεν αξιοποίησε ας μου στείλει ΡΜ
tsagod Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, kostakiss είπε Ξέρουμε μέχρι πότε τρέχει το προμο με τις εκπτώσεις? Επίσης οποίος έχει κουπόνι 10% που δεν αξιοποίησε ας μου στείλει ΡΜ Μέχρι σήμερα το βραδυ 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, tsagod said: Πως είναι; Εγώ συνήθως αγοράζω μέχρι 20% robusta. Να το τολμήσω για Freddo? Για φρέντο ψάξε σε ελαφρύ καβούρδισμα και γνώμη μου, σε 100% arabica. Για ζεστό, εγώ παίρνω ό,τι ανέφερες (συμφωνώ δηλαδή). (Delonghi magnifica εδώ) ---- @vlavhs Μέχρι και οι υπεραυτόματες (bean to cup), απαιτούν μια μικρή ενασχόληση, μέχρις ότου καταλάβει κανείς ποιό είναι το κατάλληλο για τα δικά του επίπεδα, γευστικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μηχανές προσεταρισμενες να παράγουν τον «τέλειο» freddo. Εάν έχεις σκοπό να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να κατανοήσεις τη λογική της (και να εξοικονομίσεις και χρήματα που απ' ό,τι κατάλαβα είναι και το βασικό σου ζητούμενο - και δικαίως, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους -), θα έλεγα να κοιτάξεις προς τη delonghi magnifica. Σε ό,τι αφορά την επιμέρους έκδοση της, αυτό έχει να κάνει με το τι ζητάς και φυσικά με το τι διαθέτεις. Εγώ έχω την Magnifica S ECAM11.112.B εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από MauroPaltoudias 1
vlavhs Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Για φρέντο ψάξε σε ελαφρύ καβούρδισμα και γνώμη μου, σε 100% arabica. Για ζεστό, εγώ παίρνω ό,τι ανέφερες (συμφωνώ δηλαδή). (Delonghi magnifica εδώ) ---- @vlavhs Μέχρι και οι υπεραυτόματες (bean to cup), απαιτούν μια μικρή ενασχόληση, μέχρις ότου καταλάβει κανείς ποιό είναι το κατάλληλο για τα δικά του επίπεδα, γευστικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μηχανές προσεταρισμενες να παράγουν τον «τέλειο» freddo. Εάν έχεις σκοπό να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να κατανοήσεις τη λογική της (και να εξοικονομίσεις και χρήματα που απ' ό,τι κατάλαβα είναι και το βασικό σου ζητούμενο - και δικαίως, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους -), θα έλεγα να κοιτάξεις προς τη delonghi magnifica. Σε ό,τι αφορά την επιμέρους έκδοση της, αυτό έχει να κάνει με το τι ζητάς και φυσικά με το τι διαθέτεις. Εγώ έχω την Magnifica S ECAM11.112.B εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ στην αρχή ώστε να βρω ένα setup που μου κάνει σε ρυθμίσεις,και να το googlάρω κλπ. Δεν πάω να αποφύγω αυτόν τον χρόνο αρχικής ενασχόλησης. Δεν θέλω τον καθημερινό χρόνο ενασχόλησης να ζυγίζω δόσεις,να καθαρίζω γκρουπ κλπ. Για αυτό σκέφτομαι μια αυτόματη μηχανή. Απ ότι καταλαβαίνω απ τα γραφόμενα προηγουμένων χρηστών και σχόλια σε reviews κλπ στη σειρά Magnifica ο μηχανισμός του καφέ είναι ίδιος ,αλλάζουν οι δυνατότητες όσον αφορά επιπλέον ροφήματα; Επίσης είδα να λένε καλά λόγια για τη Magnifica evo, θεωρείς ότι αξίζει τα περαιτέρω λεφτά της ή και με μια επιλογή σαν αυτή που προτείνεις ένας μέσος χρήστης είναι οκ; Επίσης αν δεν σου κάνει κόπο πες μου μια πρόταση με τα δικά σου γούστα μια ποικιλία,η αναλογία καφέ για φρεντο που σου αρέσει,ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από vlavhs
achilles_g_ Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 17 ώρες πριν, avacan23 είπε στις αυτοματες η καλύτερη επιλογή ειναι 80-20 αραμπικα με ρομπουστα. τα 100% δεν μου χουν βγει καλά. δοκιμασμενος και καλή επιλογή https://www.delonghi.com/el-gr/p/kokkoi-kafe-dlsc609-kimbo-gia-kafetiera-de-longhi--kokkoi-gourmet--80-arabica-20-robusta--1-kg/DLSC609.html?pid=5513282351 Δοκίμασε και τον dimello capri (90-10).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα