Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.delonghi.com/el-gr/c/brand-days-general/brand-days

Brand Days –Με έκπτωση έως και 30%, σε αξεσουάρ αφυγραντηρες σκούπες και καφετιέρες έχει καλές τιμές ειδικά με τιμολόγιο 
με 300 ευρώ η magnifica start αυτόματη καφετιέρα 
έχει καφέδες 1 κιλό kimbo με 16 ευρώ! 
αξεσουάρ μπαριστα από πατητήρια μέχρι ποτήρια και δοχεία με κενά αέρος. Από αφυγραντηρες δεν ξέρω αλλά είδα ότι είναι καλής ποιότητας. 
πλεονέκτημα και η εγγύηση από το επίσημο site της Delonghi 

καφετιέρες με 280 ευρώ 

https://www.delonghi.com/el-gr/c/brand-days-general/brand-days/brand-days-automates-mikhanes-kafe?refine=price%3D(0..301)&sort=best-matches

https://www.delonghi.com/el-gr/p/magnica-start-automati-kafetiera-magnifica-start-ecam220.20.w/ECAM220.20.W.html?pid=0132240033

η καλύτερη επιλογή για φθηνή αυτόματη μηχανή καφέ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λατρεύω το φιλτράρισμα των τιμών... 0-300€ (128)...

Γιατί κοιτάς από 0 και μετά πάνω από 300€ για Delonghi 

Δημοσ.

Με λίγα λόγια η πιο φθηνή αυτόματη της εταιρείας έχει ίδιο μηχανισμό με την πιο ακριβή αλλά προστίθενται δυνατότητες για περισσότερα είδη καφέ και καλύτερα υλικά κατασκευής. Υπενθυμίζω ότι οι αυτόματες είναι καλύτερες και πιο υγιεινές από μηχανές με κάψουλα αλλά δεν κάνουν κανονικό εσπρέσο  αλλά κάτι σαν… εσπρέσο. Προσωπικά βλέπω τη διαφορά στο γραφείο που έχω αυτόματη και στο σπίτι που έχω χειροκίνητη μηχανή. Ο σκοπός του ποστ ήταν όπως και πέρυσι για κάποιον αρχάριο να δώσει 250 ευρώ (τιμολόγιο ) ή 300 και να πάρει μια μηχανή που θα τον γλυτώσεις από ανθυγιεινές κάψουλες με μπαγιάτικο καφέ και θα κάνει και απόσβεση σε 2 -3 χρόνια από την οικονομία στη διαφορά τιμής καφέ σε κόκκους με καφέ με κάψουλα. 
Εχει καλές τιμές και σε αξεσουάρ για καφέ και σε άλλα προϊόντα που δεν τα ξέρω όπως αφυγραντηρες. 

• Like 2
Δημοσ.

πιστεψε με η οικονομια ερχεται ακομα και σε χρονο, εξαρταται βεβαια με την ποσοτητα καφε που καταναλωνεις.
οσο για το "κανονικο εσπρεσσο" πινω πολυ καλυτερο καφε απο τα περισσοτερα καφε που εχω πιει καφε στην ελλαδα. που το παιζουν και μπαριστες τρομαρα τους.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, avacan23 είπε

Με λίγα λόγια η πιο φθηνή αυτόματη της εταιρείας έχει ίδιο μηχανισμό με την πιο ακριβή αλλά προστίθενται δυνατότητες για περισσότερα είδη καφέ και καλύτερα υλικά κατασκευής. Υπενθυμίζω ότι οι αυτόματες είναι καλύτερες και πιο υγιεινές από μηχανές με κάψουλα αλλά δεν κάνουν κανονικό εσπρέσο  αλλά κάτι σαν… εσπρέσο. Προσωπικά βλέπω τη διαφορά στο γραφείο που έχω αυτόματη και στο σπίτι που έχω χειροκίνητη μηχανή. Ο σκοπός του ποστ ήταν όπως και πέρυσι για κάποιον αρχάριο να δώσει 250 ευρώ (τιμολόγιο ) ή 300 και να πάρει μια μηχανή που θα τον γλυτώσεις από ανθυγιεινές κάψουλες με μπαγιάτικο καφέ και θα κάνει και απόσβεση σε 2 -3 χρόνια από την οικονομία στη διαφορά τιμής καφέ σε κόκκους με καφέ με κάψουλα. 
Εχει καλές τιμές και σε αξεσουάρ για καφέ και σε άλλα προϊόντα που δεν τα ξέρω όπως αφυγραντηρες. 

Πιστεύεις πως αξίζει να αλλάξω την dedica με κάποια αυτόματη; Θα δω διαφορά στον εσπρέσο (δεν πίνω φρέντο στο σπίτι);

Δημοσ.
47 minutes ago, Tetix said:

Επιλογή για τιμολόγιο δε μου βγάζει, ξέρετε μήπως πού βρίσκεται;

Δεν εκδίδουν και ο λόγος μου είπαν είναι επειδή η παραγγελία έρχεται από Ιταλία λες και μόνο εντός Ελλάδος κόβουμε τιμολόγια. 

• Like 2
  • Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω αυτη:

https://www.delonghi.com/el-gr/p/eletta-explore-automati-mikhani-kafe-eletta-explore-ecam450.86.t-ex4/ECAM450.86.T+EX%3A4.html?pid=0132250116

εδω και 2 χρονια (αγορα 25/5/2023) και εχει φτιαξει 3231 καφεδες μεχρι τωρα. Σε σχεση με τα καφε απο εξω φτιαχνει 10 φορες καλυτερο καφε.

Απο τη πρωτη μερα μονο Hausbrandt Espresso Arabica Gourmet Columbus. 

Αν υποθεσουμε οτι ο καφες σαν τον απο πανω κανει 2-2.20€ εξω (πατρα), θα μου κοστιζε μεχρι σημερα 3.231×2,20 = 7.108,2€.

Θελω 1kg καφε το μηνα για ~2 καφεδες την ημερα αρα 60 καφεδες, 30.72€ που κοστιζει ο Hausbrandt δια 60 = 0,512€ ανα καφε. 

Αρα: 3231 καφεδες * 0,512€ = 1.654,27€ πραγματικο εξοδο καφε (χωρις νερο, ρευμα. πλαστικα ποτηρια και καλαμακια)

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 4
Δημοσ.

Εγω εχω mangifica S  εδω και 4 χρονια. Εχω κοψει περιπου 70 κιλα καφε και προτιμαω τον kimbo classic που εχει νοτες σοκολατας.
Σκεφτηκα να την αλλαξω απλα για την "καυλα" αλλα αφου ακομη δουλευει θα το αφησω. πηρα τωρα δεκα κιλα καφε απο αυτην την προσφορα μιας και ο classic της delonghi εινια ο ιδιος καφες απλα αλλαζει σακουλακι :D 

εντωμεταξυ οταν ξεκινησα να παιρνω αυτον τον καφε ειχε 13€ Ελλαδα, μετα πηγε 15€ Ελλαδα και τον βρηκα στο Kimbo.it 10.90€. Αργοτερα τον εκανε 12.90€ κλπ. 
Πλεον ελλαδα εχει 20€ και τον εβγαλε προσφορα η delonghi 16.90 + το κουπονακι 10% , ολα μια χαρα. 
Μαθαινω τυχαια απο αλλους οτι ο καφες εξω εχει 2.60 πακετο και γελαει η ψυχη μου απο χαρα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Εγω εχω mangifica S  εδω και 4 χρονια. Εχω κοψει περιπου 70 κιλα καφε και προτιμαω τον kimbo classic που εχει νοτες σοκολατας.
Σκεφτηκα να την αλλαξω απλα για την "καυλα" αλλα αφου ακομη δουλευει θα το αφησω. πηρα τωρα δεκα κιλα καφε απο αυτην την προσφορα μιας και ο classic της delonghi εινια ο ιδιος καφες απλα αλλαζει σακουλακι :D 

εντωμεταξυ οταν ξεκινησα να παιρνω αυτον τον καφε ειχε 13€ Ελλαδα, μετα πηγε 15€ Ελλαδα και τον βρηκα στο Kimbo.it 10.90€. Αργοτερα τον εκανε 12.90€ κλπ. 
Πλεον ελλαδα εχει 20€ και τον εβγαλε προσφορα η delonghi 16.90 + το κουπονακι 10% , ολα μια χαρα. 
Μαθαινω τυχαια απο αλλους οτι ο καφες εξω εχει 2.60 πακετο και γελαει η ψυχη μου απο χαρα 

Αρα προτεινεις το delonghi classico για φρεντακι?

Δωστε μου τα φωτα σας να παρω 2-3 κιλα να δοκιμασω..

Επισης,πως πηρες το κουπονι 10%?

Επεξ/σία από phoenix67
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Lewnidas1995 said:

Για πες πως είναι ο αυτός ο καφές της delonghi?

Έκανα προχθές ένα ~προχειρο υπολογισμό και διαπίστωσα πως όσα χρήματα δίνω στην ΔΕΗ αλλά τόσα δίνω και στον καφέ(2kg/μήνα ~30-35ευρω/kg) και μου ήρθε λίγο κάπως και είπα μπας και ξαναδοκιμάσω "μπαγιατικους"  πάλι.

Spoiler

Έτυχε σήμερα και πήρα καφέ από coffee island ->2.70 έχει πάει και προφανώς μαύρα χαλια.

Δεν θυμάμαι καν από ποτέ έχω να πάρω καφέ από "αλυσίδα", αλλά μιας και δεν πολυπινω καφέ έξω δεν με νοιάζει και 10ευρω να χει.Απλα να τα αξίζει.

Βερολίνο που με βγάζει ο δρόμος πλέον 2 φορές τον χρόνο πίνεις πραγματικά καλό καφέ ακόμα και από random συνοικιακά καφε και δεν θα ελεγα πως είναι ιδιαίτερα ακριβώς(~3,5-4,5 ευρώ θαρρώ)

Edit->Παραγγειλα 3kg για να τα δοκιμασω

609 80% Arabika 20% Robusta

615 65% 35%

618 100% 

Εσείς που έχετε ξαναπαραγγειλει->

Αυτοί είναι πρακτικά kimbo?

Περίπου πόσο καιρό κάνουν να έρθουν?

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Tην ίδια έχω και εγώ αλλά δεν έχω εντυπωσιαστεί και πολύ από το αποτέλεσμα.

Έχω δοκιμάσει πολλούς κόκκους αλλά δεν ήξερα πως βγάζει και καφέ η delonghi.

Σε σχέση με τους κλασικούς της illy, Hausbrandt κτλ τι λέει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...