Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται χωρίς στεγνωτήριο. Στο στεγνωτήριο οι πετσέτες βγαίνουν αφράτες σαν του ξενοδοχείου. Ένα πρεσοσιδερο βοηθάει με γεννήτρια ατμού χωρίς θερμοστάτη ώστε να μην σου καίει τα ρούχα. Σε δευτερόλεπτα σιδερώνεις και στεγνωτήριο. Εμάς με το που ήρθε η μικρή είχα στεγνωτήριο γιατί ήξερα τι θα γινόταν. Λερωνόταν συνέχεια. Παίζει την ημέρα να βάζαμε 3 πλυντήρια. 2 δικά της 1 δικό μας.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.

Μπας και εχει δει καποιος / ξερει : Ψαχνω ανταλλακτικο αναδευτηρα απο φραπεδιερα ΗΟΒΒΥ ΒΜ 209 Multi Mixer 130W γιατι εχει σπασει το κατω πλαστικο και εδω επαρχια δεν εχει κανεις .
Ειναι πολυ δυνατη και αθορυβη και δεν θελω να την πεταξω

Spoiler

Mq0Ie1Y.jpeg

yPmChMZ.jpeg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, villasg είπε

Μπας και εχει δει καποιος / ξερει : Ψαχνω ανταλλακτικο αναδευτηρα απο φραπεδιερα ΗΟΒΒΥ ΒΜ 209 Multi Mixer 130W γιατι εχει σπασει το κατω πλαστικο και εδω επαρχια δεν εχει κανεις .
Ειναι πολυ δυνατη και αθορυβη και δεν θελω να την πεταξω

Το σπασιμο που ειναι; 

Στις φωτο φαινεται σαν να εχει βγει/ξεκουμπωσει ο αναδευτηρας απο το πινακι του μοτερ. Αν ειναι οντως ετσι, σε μενα που μου ειχε τυχει το ιδιο σε μιξερ χειρος, εριξα στην τρυπα σουπερ κολλα το ξαναβαλα στη θεση του και ακομα δουλευει.

Δημοσ.

Έχει σπάσει το κάτω πορτοκαλί πλαστικό και το έχω κολλήσει με σούπερ γκλου

Δημοσ.

Ψυγείο δίπορτο 20ετιας αξίζει να ψαχτώ να το αλλάξω από άποψη κατανάλωσης ή δε θα κάνω απόσβεση ποτέ; Έχουν ξεφύγει οι τιμές στα καινούρια και επειδή δεν έχει βγάλει πρόβλημα το έχω κρατήσει τόσα χρόνια.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DreamAxe είπε

Ψυγείο δίπορτο 20ετιας αξίζει να ψαχτώ να το αλλάξω από άποψη κατανάλωσης ή δε θα κάνω απόσβεση ποτέ; Έχουν ξεφύγει οι τιμές στα καινούρια και επειδή δεν έχει βγάλει πρόβλημα το έχω κρατήσει τόσα χρόνια.

να το κρατήσει κατ εμέ. Τα καινούργια είναι για αντικατάσταση μετά από χρόνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...