vlavhs Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 3 ώρες πριν, dsi44 είπε ρωτα τον ζαχαροπλαστη αν ειναι με μαμας το κεηκ,αν ειναι, 22 μερες εκτος ψυγειου καλοκαιρι ανετα🤣 Η άβολη στιγμή που όλοι νομίζουν ότι κάτι είπες για την μητέρα αυτού που έφερες το κέικ 🤣🤣 2
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 1 ώρα πριν, lector είπε Ψυγειο γρηγορα. Την προηγουμενη βδομαδα πηγα πρωι σουπερμαρκετ και πηρα και μια σοκολατα, την αφησα εκτος ψυγειου, και το βραδυ που πηγαμε να τη φαμε ειχε γινει σιροπι. Κλιματιστικό δε βάζετε;
lector Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 2 ώρες πριν, phanispal είπε Κλιματιστικό δε βάζετε; Μονο οταν ειναι ανυποφορα. Δεν ειμαι φαν της κλεισουρας. 1
smpt Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αν μένει γλυκό το βράδυ, κάτι δεν κάνετε καλά. Πάντως και εγώ είμαι υπέρ του ελαφρά παγωμένου Επεξ/σία 11 Ιουλίου από smpt
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου αντεχουν λιγες μερες εκτος ψυγειου τα κεικ αλλα αν εχουν τιποτα κρέμες κλπ καλυτερα ψυγειο.
dkstopo Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου τα βρίσκει 2η μέρα τα γλυκά που σας φέρνουν; ρε μπράβο!!! 1
Morosana Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί θεωρείτε επίτευγμα να φας ένα κέικ ή ένα τσουρέκι Τερκενλη σε μια μέρα 2
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Μερικές χιλιάδες θερμίδες που μετατρέπονται σε λίπος στην κοιλιά, σιγά τα ωά. 2
Morosana Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Μερικές χιλιάδες θερμίδες που μετατρέπονται σε λίπος στην κοιλιά, σιγά τα ωά. Γενικά βλέπω να υπάρχει μια τάση της υπερβολής στο φαγητό στα όρια του γουρουνιού που αποθεώνεται στα social
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Ε εντάξει, είναι κάτι σαν αυτοσαρκασμός, τα ίδια κάναμε κι εμείς με το αλκοόλ. 1
dkstopo Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου τα γλυκά είναι για να τρώγονται φρέσκα όταν φέρνουν εννοείται ότι τα ανοίγουμε για να τα φάμε όλοι μαζί, γιαυτό όταν πάμε γλυκά παίρνουμε αυτά που μας αρέσουνε πρωτίστως εμάς και ρωτάμε τι αρέσουν εκεί που πάμε. Άμα καταλάβω ότι είναι τίποτα τσίπιδες που δεν τα βγάζουν για να τα φανε μόνοι τους μετά, τα ζητώ μόνος μου και την επόμενη φορά αν υπάρξει τους πάμε ενα τσουρέκι τερκενλή για να του εκδικηθούμε και δεν το ζητάω. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 51 λεπτά πριν, phanispal είπε Μερικές χιλιάδες θερμίδες που μετατρέπονται σε λίπος στην κοιλιά, σιγά τα ωά. Αν θα σου έρθω επίσκεψη θα σου φέρω ριζογκοφρέτες. Στο λέω να το ξέρεις. 2
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 18 hours ago, Morosana said: Γενικά βλέπω να υπάρχει μια τάση της υπερβολής στο φαγητό στα όρια του γουρουνιού που αποθεώνεται στα social ολοι μα ολοι κανουν υπερβολες απλα ο καθενας σε κατι διαφορετικο.τοσο απλα τοσο ξεκαθαρα. αλλος σε φαγητο αλλος σε γλυκα αλλος σε καφεδες αλλος σε αμαξια αλλο σε ποτα αλλος σε κινητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα