Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Ναι είναι γνωστό ότι hacker είναι αυτός που σπάει παιχνίδια για να πυροβολεί μέσα από τους τοίχους. :P

Oτι και εαν γινεται απο τις φημες που κυκλοφορουν δεν αναιρει το γεγονος οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μια αθλιοτητα να το παιζεις σε PC οποτε επανερχομαστε στην αρχικη μου δηλωση...

PS5 for the win η ακομα καλυτερα PS5 if you want to win.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Oτι και εαν γινεται απο τις φημες που κυκλοφορουν δεν αναιρει το γεγονος οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μια αθλιοτητα να το παιζεις σε PC οποτε επανερχομαστε στην αρχικη μου δηλωση...

PS5 for the win η ακομα καλυτερα PS5 if you want to win.

Υπάρχει και στο xbox

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Υπάρχει και στο xbox

Ας αποζημιωσει τοτε η Microsoft αυτους που το αγορασαν για PC και την πατησαν με ενα Xbox...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Ας αποζημιωσει τοτε η Microsoft αυτους που το αγορασαν για PC και την πατησαν με ενα Xbox...

Δεν το αγόρασαν καν. Είναι στο gamepass.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν το αγόρασαν καν. Είναι στο gamepass.

Δεν εχει καμια σημασια η ουσια ειναι οτι χακαριστηκε το PC τους και ταλαιπωρηθηκαν, ας τους κανει δωρο ενα Xbox η Microsoft να παιξουν τουλαχιστον το παιχνιδι με το κεφαλι τους ησυχο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Δεν εχει καμια σημασια η ουσια ειναι οτι χακαριστηκε το PC τους και ταλαιπωρηθηκαν, ας τους κανει δωρο ενα Xbox η Microsoft να παιξουν τουλαχιστον το παιχνιδι με το κεφαλι τους ησυχο...

Θα φτιάξει την έκδοση του PC και θα παίξουν. Άμα ήταν κάθε φορά που χάκαρε κάποιος ένα παιχνίδι να χαρίζουν τόσα οι εταιρείες θα είχαν κλείσει. Στο κάτω κάτω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει ο χάκερ. Εσένα αν σου παραβιάσουν τη πόρτα την ευθύνη την έχει ο κατασκευαστής ή ο κλέφτης;

Σε όλα τα λογισμικά κάνεις ότι μπορείς για προστατέψεις το χρήστη αλλά δεν δίνει ΚΑΝΕΙΣ 100% εγγύηση ότι δεν θα σε χακαρουν. Και απορώ με αυτά που μου λες. Είσαι μικρός σε ηλικία και έχεις τέτοιες αντιλήψεις ή κάνω λαθος;

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Θα φτιάξει την έκδοση του PC και θα παίξουν. Άμα ήταν κάθε φορά που χάκαρε κάποιος ένα παιχνίδι να χαρίζουν τόσα οι εταιρείες θα είχαν κλείσει. Στο κάτω κάτω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει ο χάκερ. Εσένα αν σου παραβιάσουν τη πόρτα την ευθύνη την έχει ο κατασκευαστής ή ο κλέφτης;

Σε όλα τα λογισμικά κάνεις ότι μπορείς για προστατέψεις το χρήστη αλλά δεν δίνει ΚΑΝΕΙΣ 100% εγγύηση ότι δεν θα σε χακαρουν. Και απορώ με αυτά που μου λες. Είσαι μικρός σε ηλικία και έχεις τέτοιες αντιλήψεις ή κάνω λαθος;

Μαλλον εσυ πρεπει να μου πεις την ηλικια σου, για ολα φταιει ο-οι χακερ και το σουρωτηρι η Microsoft που την εχεις πληρωσει να σου παρεχει ασφαλεια την εχουν κανει κοσκινο και ειναι αθωα.

Και εδω δεν μιλαμε για ποσοστα εγγυησης, στην Microsoft ουσιαστικα δεν υπαρχει KANENA ποσοσοτο εγγυησης.

Ωριμασε τι πορτες και κλεφτες και πρασινα αλογα μου λες ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Μαλλον εσυ πρεπει να μου πεις την ηλικια σου, για ολα φταιει ο χακερ και το σουρωτηρι η Microsoft που την εχουν κανει κοσκινο ειναι αθωα.

Και εδω δεν μιλαμε για ποσοστα εγγυησης, στην Microsoft δεν υπαρχει KANENA ποσοσοτο εγγυησης.

Ωριμασε...

Από τι βλέπεις μιλάω με λογική, επιχειρήματα, γνώση εκ των έσω λόγω επαγγέλματος (που το κάνω 25 χρόνια) και χωρίς να τσουβαλιαζω ή να λέω ότι να ναι. Και  ο τρόπος που γράφεις και "επιχειρηματολογείς" εσύ είναι λίαν επιεικως "επιπόλαιος".

Και όταν χρησιμοποιείς απόλυτες υποθέσεις, (κανένα ποσοστό ασφαλείας) φαίνεται ότι δεν μιλάς ρεαλιστικά αλλά φανατικά. Εντυπωσιακό είναι βέβαια, όταν υπολογίσει κανείς όλα αυτά που έγραψα, ότι μου λες να ωριμάσω και δεν βλέπεις ξεκάθαρα, πέρα από το ποιος έχει δίκιο, ποιος πρέπει να ωριμάσει.

Υγ. Η ηλικία μου είναι 48. Η δικιά σου;

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Από τι βλέπεις μιλάω με λογική, επιχειρήματα, γνώση εκ των έσω λόγω επαγγέλματος (που το κάνω 25 χρόνια) και χωρίς να τσουβαλιαζω ή να λέω ότι να ναι. Και  ο τρόπος που γράφεις και "επιχειρηματολογείς" εσύ είναι λίαν επιεικως "επιπόλαιος".

Και όταν χρησιμοποιείς απόλυτες υποθέσεις, (κανένα ποσοστό ασφαλείας) φαίνεται ότι δεν μιλάς ρεαλιστικά αλλά φανατικά. Εντυπωσιακό είναι βέβαια, όταν υπολογίσει κανείς όλα αυτά που έγραψα, ότι μου λες να ωριμάσω και δεν βλέπεις ξεκάθαρα, πέρα από το ποιος έχει δίκιο, ποιος πρέπει να ωριμάσει.

Υγ. Η ηλικία μου είναι 48. Η δικιά σου;

Μικρε(χιουμοριστικα το λεω ως 8 χρονια μεγαλυτερος σου) αν λες επιχειρημα το οτι για ολα φταινε οι χακερ και το ατυχες παραδειγμα της πορτας με τον κλεφτη για να δωσεις αφεση αμαρτιων στην Microsoft που πληρωνεις για να σε προστατευει τοτε τυφλα να εχουν τα επιχειρηματα...

Μαλλον τιποτα ιστοσελιδες θα φτιαχνεις γιατι αν πηγαινες σε μια εταιρεια κυβερνοασφαλειας και ελεγες αυτα τα ηττοπαθη πραγματα θα σε πεταγαν εξω με τις κλωτσιες...

Σκεφτομαστε διαφορετικα, εγω κοιταω να φαω οσο μπορω το λαρυγγι του κλεφτη βελτιωνοντας τον συναγερμο που κολλαει πολυ καλυτερα απο την πορτα στην περιπτωση μας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Μικρε(χιουμοριστικα το λεω ως 8 χρονια μεγαλυτερος σου) αν λες επιχειρημα το οτι για ολα φταινε οι χακερ και το ατυχες παραδειγμα της πορτας με τον κλεφτη για να δωσεις αφεση αμαρτιων στην Microsoft που πληρωνεις για να σε προστατευει τοτε τυφλα να εχουν τα επιχειρηματα...

Μαλλον τιποτα ιστοσελιδες θα φτιαχνεις γιατι αν πηγαινες σε μια εταιρεια κυβερνοασφαλειας και ελεγες αυτα τα ηττοπαθη πραγματα θα σε πεταγαν εξω με τις κλωτσιες...

Σκεφτομαστε διαφορετικα, εγω κοιταω να φαω οσο μπορω το λαρυγγι του κλεφτη βελτιωνοντας τον συναγερμο που κολλαει πολυ καλυτερα απο την πορτα στην περιπτωση μας...

Εσύ τι επάγγελμα κάνεις αν επιτρέπεται; Με τόσες γνώσεις προς ταξιτζή σε κόβω.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Εσύ τι επάγγελμα κάνεις αν επιτρέπεται; Με τόσες γνώσεις προς ταξιτζή σε κόβω.

Bingo, εκτος των αλλων εχω καποιο συμφερον σε Ταξι και Λεωφορειο χωρις να τα οδηγαω, πιστευω να καταλαβες...:)

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Bingo, εκτος των αλλων εχω καποιο συμφερον σε Ταξι και Λεωφορειο χωρις να τα οδηγαω, πιστευω να καταλαβες...:)

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

Δεν καταλαβες καν τι ειπα απο το θυμο σου εεε, ενα πολυ μικρο μερος του εισοδηματος μου ειναι αυτο, ηρεμησε...:)

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Δεν καταλαβες καν τι ειπα απο το θυμο σου εεε, ενα πολυ μικρο μερος του εισοδηματος μου ειναι αυτο, ηρεμησε...:)

Μην έχεις μεγάλη ιδέα για εαυτό σου. Δεν θυμώνει κανείς από αυτά που λέει κάποιος στο επιπεδο σου, αλίμονο.  :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...