hydra7 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Βασικά ζητήματα που μου έρχονται στο μυαλό: - Ξεχνάει για το τι πράγμα μιλάμε και ξεφεύγει σε μια τυχαία παρέκκλιση σπαταλώντας πολύ χρόνο και προσπάθεια. - Ανταγωνισμός φαίνεται να το έχει φτάσει/ξεπεράσει όσον αφορά τις πηγές και τις δυνατότητες αναζήτησης. - Ολιγόπλευρη και αδύναμη μνήμη, οπότε πρέπει να ξαναπαρουσιάζω τον εαυτό μου και τo τι ζητάω. - Δεν είναι σε θέση να κάνει καταιγισμό ιδεών. Απλώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες πλατφόρμες όσον αφορά τη δημιουργία ιδεών και τη δυνατότητα συνομιλίας για τη διερεύνηση θεμάτων. Δεν είναι σε θέση να προβλέψει τον υποκείμενο λόγο της ερώτησής μου και να παρέχει επιλογές για αυτό το που του ζητάω. 3
Gatoskylo8 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 4 ώρες πριν, hydra7 είπε Βασικά ζητήματα που μου έρχονται στο μυαλό: - Ξεχνάει για το τι πράγμα μιλάμε και ξεφεύγει σε μια τυχαία παρέκκλιση σπαταλώντας πολύ χρόνο και προσπάθεια. - Ανταγωνισμός φαίνεται να το έχει φτάσει/ξεπεράσει όσον αφορά τις πηγές και τις δυνατότητες αναζήτησης. - Ολιγόπλευρη και αδύναμη μνήμη, οπότε πρέπει να ξαναπαρουσιάζω τον εαυτό μου και τo τι ζητάω. - Δεν είναι σε θέση να κάνει καταιγισμό ιδεών. Απλώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες πλατφόρμες όσον αφορά τη δημιουργία ιδεών και τη δυνατότητα συνομιλίας για τη διερεύνηση θεμάτων. Δεν είναι σε θέση να προβλέψει τον υποκείμενο λόγο της ερώτησής μου και να παρέχει επιλογές για αυτό το που του ζητάω. Αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ στο δικό μου θέμα: Κλάσεις κατώτερο του chatgpt plus. Θα ήθελα να δω όμως πως τα πάει συγκριτικά με το deepseek
Axelq Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Θεωρώ το Claude ανώτερο, είναι το πιο "ανθρώπινο" μοντέλο στις απαντήσεις του και το καλύτερο μοντέλο για κώδικα. Όσον αφορά το Perplexity, δεν είναι για να το χρησιμοποιείς σαν το ChatGPT για συνομιλία. Το Labs που έχει είναι το πιο δυνατό του σημείο, μπορεί να σου μετατρέψει μαι ιδέα σε λειτουργική εφαρμογή, ανάλυση και πρωτότυπο, έτοιμο για παρουσίαση. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από Axelq
ashoka21 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Στις 11/7/2025 στις 3:59 ΜΜ, hydra7 είπε Βασικά ζητήματα που μου έρχονται στο μυαλό: - Ξεχνάει για το τι πράγμα μιλάμε και ξεφεύγει σε μια τυχαία παρέκκλιση σπαταλώντας πολύ χρόνο και προσπάθεια. - Ανταγωνισμός φαίνεται να το έχει φτάσει/ξεπεράσει όσον αφορά τις πηγές και τις δυνατότητες αναζήτησης. - Ολιγόπλευρη και αδύναμη μνήμη, οπότε πρέπει να ξαναπαρουσιάζω τον εαυτό μου και τo τι ζητάω. - Δεν είναι σε θέση να κάνει καταιγισμό ιδεών. Απλώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες πλατφόρμες όσον αφορά τη δημιουργία ιδεών και τη δυνατότητα συνομιλίας για τη διερεύνηση θεμάτων. Δεν είναι σε θέση να προβλέψει τον υποκείμενο λόγο της ερώτησής μου και να παρέχει επιλογές για αυτό το που του ζητάω. η μνημη ειναι νεο feature που δεν εχει κανει ακομα roll out σε όλους.
vaggos231 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Πάντως και γω στην premium συνδρομή της revolut που το δίνει σαν παροχή, δελεάστηκα αλλά μετά απο 2 μήνες που το χρησιμοποιώ το απλό chat gpt μου φαίνεται πιο χρήσιμο όσον αφορά τα απλά. Στο perplexity πάω για πιο στείρα γνώση ή αν το θέλω σαν εναρκτήριο για πηγές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα