Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

μπαινω κατευθειαν στο θεμα

εχω δυο λογαριασμους εναν στην alpha bank και εναν στην τραπεζα Πειραιως

μπορω να μεταφερω χρηματα με IRIS απο τον εναν λογαριασμο στον αλλο ή όχι?

και οι δυο λογαριασμοι εχουν δικαιουχο εμενα μονο όχι αλλο προσωπο

Εαν ναι μπορειτε να μου πείτε πως? τον τρόπο...

Ευχαριστω!

Δημοσ.
7 minutes ago, Thukididis said:

καλημερα σε ολους

μπαινω κατευθειαν στο θεμα

και οι δυο λογαριασμοι εχουν δικαιουχο εμενα μονο όχι αλλο προσωπο

Εαν ναι μπορειτε να μου πείτε πως? τον τρόπο...

Ευχαριστω!

οχι....iris θα εχεις σε μια απο τις 2.....απο οσο ξερω μεχρι σημερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thukididis είπε

Ο κανόνας είναι σχετικά απλός, ανάλογα τον τηλεφωνικό αριθμό που έχεις δηλώσει:

• Αν έχεις δηλώσει τον ίδιο αριθμό σε κάθε τράπεζα, υποχρεωτικά σε όποια έχει ενεργοποιηθεί τελευταία το Iris, μόνον σε αυτήν μπορείς να στείλεις χρήματα. Οπότε πριν την αποστολή του ποσού ενεργοποιείς το Iris στην τράπεζα δέκτη και το στέλνεις από οποιαδήποτε άλλη.
  • Αν έχεις δηλώσει διαφορετικό αριθμό σε κάθε τράπεζα, στέλνεις χωρίς περιορισμό χρήματα εκατέρωθεν σε αυτές.
Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

• Αν έχεις δηλώσει τον ίδιο αριθμό σε κάθε τράπεζα, υποχρεωτικά σε όποια έχει ενεργοποιηθεί τελευταία το Iris, μόνον σε αυτήν μπορείς να στείλεις χρήματα. Οπότε πριν την αποστολή του ποσού ενεργοποιείς το Iris στην τράπεζα δέκτη και το στέλνεις από οποιαδήποτε άλλη.
  • Αν έχεις δηλώσει διαφορετικό αριθμό σε κάθε τράπεζα, στέλνεις χωρίς περιορισμό χρήματα εκατέρωθεν σε αυτές.

Ναι οκ αλλά για να το στείλω από οποιαδήποτε άλλη, στο λογαριασμό που θέλω η άλλη με εξαναγκάζει να ενεργοποιήσω την υπηρεσία iris οπότε αυτομάτως απενεργοποιειτε απο την τράπεζα δέκτη που θέλω να μεταφέρω τα χρήματα... γι αυτό ρωτάω εάν γίνεται αλλά μάλλον απ οτι μου λένε δεν γίνεται εκτός όπως λες κι εσύ σε μια εκ των δύο τραπεζών να έχω δηλώσει διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό...

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Thukididis είπε

Ναι οκ αλλά για να το στείλω από οποιαδήποτε άλλη, στο λογαριασμό που θέλω η άλλη με εξαναγκάζει να ενεργοποιήσω την υπηρεσία iris οπότε αυτομάτως απενεργοποιειτε απο την τράπεζα δέκτη που θέλω να μεταφέρω τα χρήματα..

Αυτό γίνεται την πρώτη φορά διότι ποτέ δεν έχεις ενεργοποιήσεις το Iris σε αυτή την τράπεζα. Ισχύει το ίδιο σε όλες.

Αα και μιλάμε πάντα με χρήση της εφαρμογής κάθε τράπεζας στο κινητό και όχι μέσω browser σε υπολογιστή ή κινητό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/7/2025 στις 12:01 ΜΜ, jkoukos είπε

•  

Έτσι ακριβώς !!

Επεξ/σία από tasos-e

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...