gkokokiris Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Καλησπερα σας..αναζητω προγραμμα που να ειναι δωραεν και αξιοπιστο το οποιο να περνει αυτοματο back ενος η και παραπανω δυσκων που βρισκονται στον υπολογιστη και να περνουνται σε εξωτερικο..Σας ευχαριστω
hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Macrium Reflect FREE Edition 8.0.7783 - έχει σταματήσει να υποστηρίζεται αλλά για ένα PC σε τοπικό μέσο θα σου κάνει τη δουλειά άψογα.
gkokokiris Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου ειναι δωραν αυτο και δουλευει και για πανω απο ενα δυσκο για να το πραγραμματισω να περνει καθε μερα ας πουμε..? 5 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Macrium Reflect FREE Edition 8.0.7783 - έχει σταματήσει να υποστηρίζεται αλλά για ένα PC σε τοπικό μέσο θα σου κάνει τη δουλειά άψογα. το κατεβασα και στο setup που λεει να κανω εγγραφη και να μου στειλουν καποιο κωδικο αλλα δεν μου στελνουν κατι μου στελνουν απλα το λινκ του σαιτ 7 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Macrium Reflect FREE Edition 8.0.7783 - έχει σταματήσει να υποστηρίζεται αλλά για ένα PC σε τοπικό μέσο θα σου κάνει τη δουλειά άψογα. οκ το βρηκα πω να κανω εγκατασταση χωρις εγγραφη
Alejandro Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:44 πμ Στις 12/7/2025 στις 7:25 ΜΜ, gkokokiris είπε Καλησπερα σας..αναζητω προγραμμα που να ειναι δωραεν και αξιοπιστο το οποιο να περνει αυτοματο back ενος η και παραπανω δυσκων που βρισκονται στον υπολογιστη και να περνουνται σε εξωτερικο..Σας ευχαριστω Καλό και απλό είναι και το Everyday Auto Backup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα