EFTT Δημοσ. Σάββατο στις 09:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:22 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχει αγοράσει κανείς σας τους μοχλούς N64/GameCube/SNES/NES από το My Nintendo Store; Σε ποιάς χώρας το store μπήκατε με το ελληνικό account σας; Δοκίμασα στο αγγλικό αλλά δεν άφηνε να επιλέξω Ελλάδα. Στο Γερμανικό με άφησε μεν να επιλέξω Ελλάδα / ελληνική διεύθυνση, αλλά δεν ολοκληρωνόταν η παραγγελία. Το έχει καταφέρει κανείς σας; Έχετε παραγγείλει και παραλάβει επιτυχώς; Από ποιας χώρας το store; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Επεξ/σία Σάββατο στις 09:23 μμ από EFTT
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 πμ 14 hours ago, EFTT said: Καλησπέρα σε όλους! Έχει αγοράσει κανείς σας τους μοχλούς N64/GameCube/SNES/NES από το My Nintendo Store; Σε ποιάς χώρας το store μπήκατε με το ελληνικό account σας; Δοκίμασα στο αγγλικό αλλά δεν άφηνε να επιλέξω Ελλάδα. Στο Γερμανικό με άφησε μεν να επιλέξω Ελλάδα / ελληνική διεύθυνση, αλλά δεν ολοκληρωνόταν η παραγγελία. Το έχει καταφέρει κανείς σας; Έχετε παραγγείλει και παραλάβει επιτυχώς; Από ποιας χώρας το store; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Έχω αγοράσει GameCube και Nintendo 64 controller από εδώ και παρέλαβα χωρίς μεταφορικά σε περίπου μία εβδομάδα και τις δύο φορές. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα από Ιρλανδία, παραγγέλνω τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
sheik Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ Προσπαθώ και γω και στα 2 για το pro controller αλλά μου λέει όταν πατάω να πληρώσω ότι είναι στην ουσία out of stock (backorder το λέει) αλλά μου δίνει την δυνατότητα αν καταλαβαίνω καλά να ξαναδοκιμάσω ώστε να πληρώσω και να χρεωθώ και να μου το στέινουν μόλις γίνει διαθεσιμο. Το θέμα είναι θα είναι σύντομα ή θα έχουν απόθεμα σε κανένα μήνα και παραπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα