NIGHTMARE1980 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Ποσο αξιοπιστα ειναι τα skoda superb 2007 1.8 turbo? Το εχει κανένας? Με λίγα χιλιόμετρα. Βρήκα ενα honda civic 2007 επίσης λίγα χιλιόμετρα αλλα μου αρέσει κ το skoda λογο οτι το βλέπω άνετα στα μακρινά ταξίδια, στους χώρους κλπ. Εχει αξιοπιστία όμως?
xsterg Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου τα skoda φημιζονται για την αξιοπιστια τους. γι αυτο αλλωστε και τα επιλεγουν οι ταξιτζηδες. επίσης τα honda εχουν απαιχτους κινητηρες. θα πρεπει να συνεκτιμησεις και αλλους παραγοντες και το προσωπικο γουστο και προτιμηση. 1
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου Πάντα είχα sedan. Μου αρέσει η άνεση. Να ειναι ταξιδιάρικο
Chloe2 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, NIGHTMARE1980 είπε Μου αρέσει η άνεση To Superb είναι πολύ όμορφο και άνετο αμάξι. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Chloe2 1
atheatos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Και τα δύο είναι αξιόπιστα ανάλογα πως τα προσέχεις. Ισως στο superb να θέλει να δώσεις λίγο προσοχή παραπάνω σε κάποια θέματα, αλλά δεν έχει και πολλή διαφορά από το Honda. Σχετικά με τα diesel ,ταξί και άλλα επαγγελματικά οχήματα ισχύουν άλλες προδιαγραφές και δεν είναι ασφαλές μέτρο σύγκρισης για ΙΧ. Βαζεις κάτω τι είναι αυτό που θες περισσότερο και επιλέγεις. 1
Chloe2 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου ΥΓ: Καλό είναι πριν αγοράσεις το όποιο αμάξι να το πας για έλεγχο σε δικό σου ΚΤΕΟ και σε δικό σου φαναρτζή. 1
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 ώρα πριν, NIGHTMARE1980 είπε Ποσο αξιοπιστα ειναι τα skoda superb 2007 1.8 turbo? Το εχει κανένας? Με λίγα χιλιόμετρα. Βρήκα ενα honda civic 2007 επίσης λίγα χιλιόμετρα αλλα μου αρέσει κ το skoda λογο οτι το βλέπω άνετα στα μακρινά ταξίδια, στους χώρους κλπ. Εχει αξιοπιστία όμως? Όλα εχουν να κάνουν με τη συντήρηση . Το κάθε μοντέλο πονάει σε μερικά σημεία . Το Skoda εάν φοράει tsi και παρόμοιο μοτερ με Golf , προσέχεις χρονισμό καδένα , και στο πλαίσιο αναλώσιμων ίσως ζητήσει και θέματα ανάφλεξης . Στη περίπτωση του Honda ( σάν πρώην κάτοχος Honda Accord ) , ζημιές δε βγάζουν πέρα απο αναλώσιμα , αλλα με τα ανταλλακτικα σε γνήσια πληρωνεις ! Το Civic βγάζει στανταρ θεματα κυριως περιφερειακα . Οπωσδηποτε να πάνε σε δικό σου μηχανικό για έλεγχο και στη ράμπα εννοείται . Όταν λες λίγα χιλιόμετρα ποσα ~?
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Μόλις τώρα, NIGHTMARE1980 είπε Σε σχέση με αλλα που εχω δει. 140000. Εάν καταλήξεις σε VW Group με αντιστοιχους κινητηρες , οπωσδήποτε έλεγχο την καδένα ,, είχαν και ανακληση !
xsterg Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, NIGHTMARE1980 είπε Πάντα είχα sedan. Μου αρέσει η άνεση. Να ειναι ταξιδιάρικο και εγω ειχα sedan. το γυρισα ομως σε station vw golf 8 r line. απιστευτοι χωροι και ανεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα