ScorpioX777 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Εγώ δεν έχω bitcoin αλλά το παρακολουθώ και από το ιστορικό φαίνεται ότι πάει πολύ καλά. Αφου πιστευεις τοσο πολυ σε κατι και το παρακολουθεις γιατι δεν επενδυεις, εγω θα το ειχα κανει, τι σε εμποδιζει? Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:16 μμ από ScorpioX777
xaerialtwistx Δημοσ. Δευτέρα στις 06:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:32 μμ 8 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Κάποιος είχε πει κάτι πολύ σοφό για τα οικονομικά. Δεν το θυμάμαι αλλά έλεγε σε φάση ότι όταν κάτι γίνεται διάσημο/γνωστό τότε να περιμένεις κατρακύλα. Κοινώς μην εκπλαγείτε αν δείτε το BTC στα 50-60κ το επόμενο εξάμηνο-χρόνο. Τώρα τι να πούμε για τα κρυπτονομίσματα. Τα έχουμε πει τόσες φορές που δεν έχει νόημα. καραφουσκάρα είναι. Φούσκα σημαίνει ότι ο κόσμος χάνει τα λεφτά του 'ξαφνικά'. Ε αυτό συμβαίνει και εδώ. Μην κοιτάς που σε αυτή την περίπτωση ο κόσμος δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Η απληστία για το εύκολο χρήμα βλέπεις. Ολα φουσκα ειναι. Ο μονος λογος που δε βλεπεις τετοια ανεβοκατεβασματα σε αλλες αγορες, ειναι επειδη θελει διαδικασια για να μπεις μεσα σε αυτες οποτε ασχολουνται λιγοι. Τα κρυπτονομισματα εγιναν το χρηματιστηριο ολων των ασχετων που θελουν να βγαλουν 200% κερδος σε μια μερα. Σε καθε αγορά, ότι εχει υποστηριξη θα παρει και την αξία που αξίζει να έχει. Βραχυπροθεσμα κανουν κομαντο οι 'νουμπαδες' που ειναι με το binance στο χέρι, μακροπροθεσμα κανουν κουμαντο οσοι ξερουν οτι οι επενδυσεις γινονται για το μελλον τους.
dream21 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 μμ 8 ώρες πριν, gassim είπε To btc κάποια στιγμή θα περάσει το εκατομμύριο. Λογικά σε μια 10ετία σίγουρα 9 ώρες πριν, alejsalonica είπε Χρηματοδοτεί πολέμους, διευκολύνει την διακίνηση μαύρου χρήματος, χρηματοδοτεί διεφθαρμένους πολιτικούς κλπ. Το περίεργο θα ήταν να έπεφτε. Αν ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες σπεύσατε αλλιώς προσπεράστε. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια... Καληνύχτα 1 1
ScorpioX777 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dream21 είπε Λογικά σε μια 10ετία σίγουρα 102000 εχει σημερα, αγορασε ενα και θα εχεις βγαλει 100000 το χρονο σε δεκα χρονια που θα το εξαργυρωσεις, ΒΟΥΥΥΡ στο ψητο... Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:47 μμ από ScorpioX777
pp6210 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ εγώ πάλι, μέλος από το 2001, έχω κουραστεί πολύ από ολη αυτή την κατάσταση στο φορουμ, να πρέπει να σκρολάρεις ατελείωτα μέχρι να βρεις ουσιώδη μηνύματα και ν απαρακολουθήσεις τη συζήτηση Ρε σεις, αμα πιστευετε οτι είναι φουσκα - παραμύθα - απάτη, τι ποστάρετε στο thread αυτό; αφού δεν σας ενδιαφέρει ενεργά το θέμα, μόνο για να την πείτε στους άλλους και να αυξήσετε το πλήθος των μηνύματων στο προφίλ σας; Και οι άλλοι, που θέλετε να παρακολουθήσετε και να συμματάσχετε στη συζήτηση όσων πιστευουν - ενδιαφέρονται για το θέμα, τι απαντάτε στους πρώτους και γεμίζει σελίδες το thread... απλώς αγνοήστε τους, δεν είναι δύσκολο! Για να γυρίσω στο θέμα μας, το bitcoin είναι storage of value και το οτι έχουν μπει πια μεγάλοι επενδυτικοί οργανισμοί με τα ETF αυτό δείχνει, αν ήταν φούσκα δεν θα έμπαιναν, αυτή είναι η γνώμη μου. Το πόσα χρήματα μπορεί να τοποθετήσει κάποιος και με τι χρονικό ορίζοντα είναι θέμα προσωπικό του, αν έχει σωστή κριση θα τοποθετήσει αυτό το ποσο που μπορεί, όχι παραπάνω. Αν δεν έχει σωστή κρίση θα την πατήσει, είτε με btc, είτε με φρουτάκια που αναφέρθηκε πιο πάνω είτε και με δάνεια και επενδυτικά των "φίλων" μας των τραπεζών. Τώρα για καθημερινές συναλλαγές με btc δεν γνωρίζω, σίγουρα οι αυξομειώσεις τιμής το κάνουν πολύπλοκο, εγώ μέχρι τώρα εχω κάνει συναλλαγες με usdc και xlm (και παραλίγο με το ψοφίμι το ΕΤΗ) αλλά peer to peer, όχι σε επιχειρήσεις. 2
panther_512 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ 4 hours ago, blanka said: εκτος του 2fa υπάρχει και η εγκριση συναλλαγής με εγκριση στο κινητό του χρήστη που σιγα σιγα εχουν υιοθετήσει όλες οι τράπεζες. αρα και όλους τους quantum υπολογιστές να εχεις, αν δεν πατήσει εγκριση σε ΑΣΦΑΛΕΣ κινητό ένας χρήστης δεν μπορει να σπάσει αυτή η δικλίδα ασφαλείας. το bitcoin δεν εχει αυτήν την δυνατότητα To σκέφτεσαι πολύ απλοϊκά, σε επίπεδο hack του χρήστη. Ένας κβαντικός υπολογιστής με τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει την κρυπτογράφιση του bitcoin, μπορεί να σπάσει τα συστήματα ασφαλείας του ίδιου του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και να κάνουν ότι θέλουν. Όπως έκανε το Ισραήλ στις τράπεζες του Ιράν πρίν λίγες εβδομάδες και οι πολίτες έχασαν την πρόσβαση στα λεφτά τους.
antirix024 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ 12 hours ago, alejsalonica said: Χρηματοδοτεί πολέμους, διευκολύνει την διακίνηση μαύρου χρήματος, χρηματοδοτεί διεφθαρμένους πολιτικούς κλπ. Το περίεργο θα ήταν να έπεφτε. Αν ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες σπεύσατε αλλιώς προσπεράστε. ξέχασες το σημαντικότερο. Το ξέπλυμα.
NikosKallithea Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, antirix024 είπε ξέχασες το σημαντικότερο. Το ξέπλυμα. Δηλαδη χωρίς το bc δεν θα είχαμε ουτε πολεμους ουτε ξέπλυμα. Μάλλον τωρα ανακάλυψες και τους πολέμους και το ξέπλυμα. Άτυχος ο χιτλερ που δεν ειχε τοτε bc να σκοτωσει και οτι υπόλοιπο γλυτωσε. Μην δικαιολογείσαι, πες απλα ρε παιδιά δεν αγορασα, δεν μου αρέσει το σπορ κλπ δεν είναι κακό ουτε υποχρεωτικό Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:53 μμ από NikosKallithea
antirix024 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ 37 minutes ago, NikosKallithea said: Δηλαδη χωρίς το bc δεν θα είχαμε ουτε πολεμους ουτε ξέπλυμα. Μάλλον τωρα ανακάλυψες και τους πολέμους και το ξέπλυμα. Άτυχος ο χιτλερ που δεν ειχε τοτε bc να σκοτωσει και οτι υπόλοιπο γλυτωσε. Μην δικαιολογείσαι, πες απλα ρε παιδιά δεν αγορασα, δεν μου αρέσει το σπορ κλπ δεν είναι κακό ουτε υποχρεωτικό θα είχαμε, το bc τα κάνει όλα πιο εύκολα. Πολύ πιο εύκολα. 1
loatki Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη χωρίς το bc δεν θα είχαμε ουτε πολεμους ουτε ξέπλυμα. Μάλλον τωρα ανακάλυψες και τους πολέμους και το ξέπλυμα. Άτυχος ο χιτλερ που δεν ειχε τοτε bc να σκοτωσει και οτι υπόλοιπο γλυτωσε. Μην δικαιολογείσαι, πες απλα ρε παιδιά δεν αγορασα, δεν μου αρέσει το σπορ κλπ δεν είναι κακό ουτε υποχρεωτικό Περιμένεις λογική και επιχειρήματα πίσω απο τέτοια post, όπως είπε και ο φίλος πάνω μην ασχολείσαι. Η λογική οτι με εναν αναπτήρα καις το δασος, αναβεις (πιο εύκολα) μολοτοφ κτλ. καταργηστε τους. "Φαντάσου τον τραμπούκο με σπιρτα να ανάβει μολοτοφ" 🙃 Με ενα κατσαβίδι τρυπας το λαιμο (πιο εύκολα) και σκοτώνεις κάποιον καταργήστε τα... και όλα τα υπόλοιπα που μπορείς να σκεφτείς οτι θέλουν καταργηση διοτι χρησιμοποιούνται για εγκλήματα. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:38 πμ από loatki
freegr Δημοσ. Τρίτη στις 12:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:43 πμ Εκτός αν σκάσει χοντρή φούσκα κσι όσοι επωφεληθούν θα κερδοσκοπήσουν σε βάρος των άλλων
atypicalcoder Δημοσ. Τρίτη στις 07:47 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:47 πμ Υπέροχα. Μέσα σε μια μέρα από 122.5k στα σχεδόν 116k.
spiros2000 Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:46 πμ 23 ώρες πριν, gassim είπε To btc κάποια στιγμή θα περάσει το εκατομμύριο. ναι οπως στην κατοχη που το καρβελι το ψωμι ειχε 10 εκατομμυρια δραχμες !!!!!!! 1
alejsalonica Δημοσ. Τρίτη στις 11:18 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:18 πμ 1. Η NVIDIA από το 2015 έχει παρόμοια αύξηση και φυσικά κατέχεις μετοχή ισχυρή και μάλιστα στον πιο αναπτυσσόμενο κλάδο της τεχνολογίας. 2. Στην Ελλάδα υπάρχει miner που να είναι αποδοτικό με τις τιμές του ρεύματος που υπάρχουν, χωρίς να κάνεις δηλαδή ρευματοκλοπή; Αμφιβάλλω. 3. Ποια η προοπτική λοιπόν σε τέτοια περιβάλλοντα; Ούτε με φωτοβολταϊκά και μπαταρίες δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα