Alani13 Δημοσ. Τρίτη στις 12:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:38 μμ (επεξεργασμένο) Στις 14/7/2025 στις 9:46 ΠΜ, alejsalonica είπε Χρηματοδοτεί πολέμους, διευκολύνει την διακίνηση μαύρου χρήματος, χρηματοδοτεί διεφθαρμένους πολιτικούς κλπ. Το περίεργο θα ήταν να έπεφτε. Αν ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες σπεύσατε αλλιώς προσπεράστε. Κοίτα να δεις που τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι τράπεζες, κάτω από το τραπέζι, δεκαετίες τώρα. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:38 μμ από Alani13
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Alani13 said: Κοίτα να δεις που τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι τράπεζες, κάτω από το τραπέζι, δεκαετίες τώρα. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Πρίν το bitcoin φίλε δεν είχαμε ούτε πολέμους, ούτε χρηματοδότηση διαφθοράς, ούτε μαύρο χρήμα. Όλα αυτά ξεκίνησαν από τα κρυπτονομίσματα. Ή με άλλα λόγια "Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα" για να νιώσω καλύτερα εγώ που δεν έχω. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:47 μμ από panther_512 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα