Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. 
Θελω να συνδεσω το iban της payzy με το paypal για να φορτισω το balance, αλλα οταν περναω το iban, δεν το δεχεται.
Την εχω κανει τη διαδικασια με το iban της εθνικης στο παρελθον, και λειτουργησε κανονικα.

Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να πηγαινει λαθος??
Επισης εψαξα το μενου της Payzy και δεν ειδα επιλογη για iris. 

Θα μπορουσα να μεταφερω χρηματα απο την Payzy μου, σε λογαριασμο της εθνικης μου, χωρις να χρεωθω χρηματα?

ακομα και 3 ευρω τη φορα να στελνω αν δε με χρεωνει, ειναι καλο.

Σας ευχαριστω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, burnin είπε

Επισης εψαξα το μενου της Payzy και δεν ειδα επιλογη για iris. 

Θα μπορουσα να μεταφερω χρηματα απο την Payzy μου, σε λογαριασμο της εθνικης μου, χωρις να χρεωθω χρηματα?

Λογαριασμοί που μετέχουν στο Iris είναι από συγκεκριμένες τράπεζες και το Payzy δεν μετέχει.

Η υπηρεσία προσφέρεται από Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank,Τράπεζα Πειραιώς, Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Viva.com, Optima bank, Attica Bank, Παγκρήτια Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

4 ώρες πριν, burnin είπε

Θελω να συνδεσω το iban της payzy με το paypal για να φορτισω το balance, αλλα οταν περναω το iban, δεν το δεχεται.
Την εχω κανει τη διαδικασια με το iban της εθνικης στο παρελθον, και λειτουργησε κανονικα.

Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να πηγαινει λαθος??

Δες τις οδηγίες της Payzy. Αν πάλι έχεις θέμα επικοινώνησε μαζί τους.

• Like 1
Δημοσ.

να εισαι καλα φιλε θα το τσεκαρω πολυ συντομα. χιλαι ευχαριστω

οι οδηγιες βεβαια εινα ιγια καρτα, εγω θελω να συνδεσω την πειζι σαν τραπεζα. το ιβαν της.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, burnin είπε

να εισαι καλα φιλε θα το τσεκαρω πολυ συντομα. χιλαι ευχαριστω

οι οδηγιες βεβαια εινα ιγια καρτα, εγω θελω να συνδεσω την πειζι σαν τραπεζα. το ιβαν της.

Γιατί όχι την κάρτα;Θα τραβάει μέσω της κάρτας όσα χρειάζονται σε κάθε αγορά.Δεν θα χρειάζεται να κρατάς χρήματα στο ΡΡ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, burnin είπε

Δεν είναι τραπεζικό ίδρυμα αλλά ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών και υπηρεσιών. Την δουλεύεις μέσω κάρτας και μέσω αυτής κάνεις ότι κάνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...