Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Ψαχνω μια μικρή tv ή μονιτορ (24 ιδανικά το πολύ 27 με dvb-t προφανώς για κέραία) για να βλέπει η μάνα μου  (μόνο ελεύθερα κανάλια tv) στον κήπο. Θα προτιμούσα Full hd αλλά από όσο ειδα είναι δύσκολο, οπότε συμβιβάζομαι με 720p. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο (καλοδεχούμενο βέβαια αν έχει και wifi να βλέπω και utube). Βudget έως 120 ευρώ

Βοηθήστε γιατί δεν βγάζω άκρη. Βλέπω κάποιες μάρκες kydos, cecotec, κλπ αλλά δεν τις ξέρω καθόλου

Εχει κάποιος να προτείνει κάτι?

Kαι από Ευρώπη μου κάνει (amazon ή άλλο οnline shop)

Ευχαριστώ σας

Επεξ/σία από sellsoap
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αμεση αγορά μικρής ΤV ή Monitor TV
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sellsoap είπε

Γεια σας,

Ψαχνω μια μικρή tv ή μονιτορ (24 ιδανικά το πολύ 27 με dvb-t προφανώς για κέραία) για να βλέπει η μάνα μου  (μόνο ελεύθερα κανάλια tv) στον κήπο. Θα προτιμούσα Full hd αλλά από όσο ειδα είναι δύσκολο, οπότε συμβιβάζομαι με 720p. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο (καλοδεχούμενο βέβαια αν έχει και wifi να βλέπω και utube). Βudget έως 120 ευρώ

Βοηθήστε γιατί δεν βγάζω άκρη. Βλέπω κάποιες μάρκες kydos, cecotec, κλπ αλλά δεν τις ξέρω καθόλου

Εχει κάποιος να προτείνει κάτι?

Kαι από Ευρώπη μου κάνει (amazon ή άλλο οnline shop)

Ευχαριστώ σας

Δες την Dahua LTV24-LD100 HD με 89 ευρώ και 3 χρόνια εγγύηση. Για αυτο που την θελες ειναι VFM 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση :       γιατι τοσο μικρη?  υπαρχει θεμα χωρου....???   

Εγω -γενικοτερα-  δεν θα προτεινα κατι λιγοτερο απο   32" FHD.....

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, cabdik said:

Ερωτηση :       γιατι τοσο μικρη?  υπαρχει θεμα χωρου....??? 

οχι απλα την βγάζει κηπο και την βάζει μεσα το βραδυ αλλιως οι γατες θα την σκισουν ! Επιπλέον τον χειμώνα την παει στην κουζινα, οποτε δεν χρειαζεται μεγαλυτερη (ούτε και θέλει, η 32 την φαίνεται του σατανά!)

Πήγαινε στον κώτσο και πάρε μια f&u 32αρα

με τίποτα, έχει αλλάξει φίλος 3 μέσα σε ένα χρόνο.....με βλάβες

21 minutes ago, Petros Electron said:

Δες την Dahua LTV24-LD100 HD

Tην είδα, πηγα να την παραγγείλω αλλά είδα τα πόδια ητς που θέλεις ένα τραπέζι ολόκληρο για να την ακουπήσεις, και απορρίπτεται (πόσο βλακώδης σχεδιασμός)

Γι ΄αυτήν  έχετε άποψη? https://www.skroutz.gr/s/24159669/Blaupunkt-Tileorasi-24-HD-Ready-LED-BLA-236-2070-2018.html?google_shopping=true&srsltid=AfmBOoq6RkBtTHdJN4ldBP9lxQ6Hbh9dj1Cr4NRAptodFU2b1flFFIesqRk#description

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνούμε πάντως στην 32αρα. Η 24αρα-27αρα θα είναι πολύ μικρή. Έχω στη μάνα μου μια 24αρα f&u και μου βγαίνουν τα μάτια. Ακόμα και η 32αρα φαίνεται μικρή πλέον.

2 λεπτά πριν, sellsoap είπε

με τίποτα, έχει αλλάξει φίλος 3 μέσα σε ένα χρόνο.....με βλάβες

Η μάνα μου την έχει χρόνια και παίζει καθημερινώς αδιαμαρτύρητα χωρίς καμία βλάβη. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sellsoap είπε

Tην είδα, πηγα να την παραγγείλω αλλά είδα τα πόδια ητς που θέλεις ένα τραπέζι ολόκληρο για να την ακουπήσεις, και απορρίπτεται (πόσο βλακώδης σχεδιασμός)

Εχεις δικιο σε αυτο, αλλα λιγο πολυ ετσι ειναι ολες πλεον.. Αλλα υπαρχει λυση με 17 ευρω ακομα με βαση vesa. 

Brateck Βάση Γραφείου Οθόνης έως 32" (LDT66-T01)

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά τι "ποιότητα παραγωγής και qc" περιμένεις δηλαδή σε τηλεοράσεις των 100 ευρώ? 

Δεν ξέρω τις οικονομικές σου δυνατότητες αλλά πήγαινε πάρε όποια να ναι και όσο σε βγάλει και άμα χαλάσει παίρνεις άλλη. Μην το ψειρίζεις λες και παίρνεις καμία του τριχίλιαρου

Δημοσ.
2 minutes ago, Nabuko said:

Χωρίς παρεξήγηση αλλά τι "ποιότητα παραγωγής και qc" περιμένεις δηλαδή σε τηλεοράσεις των 100 ευρώ? 

Δεν ξέρω τις οικονομικές σου δυνατότητες αλλά πήγαινε πάρε όποια να ναι και όσο σε βγάλει και άμα χαλάσει παίρνεις άλλη. Μην το ψειρίζεις λες και παίρνεις καμία του τριχίλιαρου

Σωστό κι αυτό που λες, δεν έχω θέμα budget αλλα΄θα παίζει τόσο λίγο που δεν θέλω να πετάξω χρήμα, ]

Οκ thanks guys για όλες τις απαντήσεις σας θα δω τι θα κάνω.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...