Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Απλα κατι θυμίζει??

Δειχνει ξεκαθαρα νομιζω θρησκετικα σύμβολα, χώρο και τελετη τα οποια θεωρουνται ιερα απο ενα πολυ μεγαλο αριθμο ανθρώπων.

Θα θεωρούσε κανεις οτι ειναι αυτονοητο πως γελιογραφιες και καρικατουρες με τετοιο περιεχόμενο θα θιξουν την αντιστοιχη θρησκευτική ομάδα, αλλα τι ψαχνεις να βρεις, εδω ακουσαμε οτι ο σεβασμος και αξιοπρεπη αντιμετωπιση στα πιστευω των αλλων ειναι θεμα ημερομηνιας....

Είναι χώρος πιστών της θρησκείας του AI και οι πιστοί έχουν για θεό το chatGPT. Τώρα μπορείς να μου πεις γιατί δεν είναι τέτοιος χώρος; 

Όπως είπα και πιο πάνω δεν με νοιάζει που θίχτηκες για πράγματα που έχεις στο κεφάλι σου. Εσύ τα δημιούργησες και είναι δικό σου πρόβλημα, δεν πρέπει να το κάνεις δικό μου ακόμη και αν σου πω στα μούτρα ότι το παραπάνω είναι αληθινή φωτογραφία από ορθόδοξη ελληνική εκκλησία που την πείραξα στο photoshop. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Προσωπικα βαρεθηκα, οποτε το μόνο που εχω να πω και ειναι on topic πλεον, ειναι οτι σχεδόν ποτε οι συγχωνεύσεις λειτουργικών δεν ειχαν καλο αποτελεσμα τουλαχιστον όχι στις πρωτες εκδόσεις τους.

Η πιο σωστή στρατηγική κατα τη γνώμη μου ειναι οι συσκευές να φτιαχνονται κατευθειαν με γνωμονα ενα ενιαιο λογισμικό.

Πιστεύω οτι ο βασικοτερος λογος που δε συμβαινει αυτο γενικα ειναι για να υπαρχουν πολλαπλές αγορες της ιδιας εφαρμογης, απο τον ιδιο καταναλωτη, σε διάφορες πλατφορμες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά γιατί απλά δεν βγάζει μια super διανομή Linux να κάνει θραύση; Βασίζεται ούτως ή άλλως στον πυρήνα του Linux. 
Φαντάσου διανομή Linux που να μπορεί να τρέχει εφαρμογές android… Αντί για snaps πχ να τρέχει τα apk files. 

Επεξ/σία από Lazmour
  • Like 1
Δημοσ.

Ουάου...Φανταστικά σχόλια! Εγω πάντως κοίταξα το ημερολόγιο, μηπως κ ξύπνησα στο μεσαίωνα με ενα smartphone στο χέρι...

Ειλικρινά δεν εδωσα σημασία στη φώτο οταν μπηκα στο άρθρο. Μετά το κατηγορώ των αδελφων υμων χριστιανών, πηγα στην αρχη ξανα, είδα μια εικόνα ΑΙ με ενα παπά να παντρεύει(άκουσον-ακουσον) τα λειτουργικά!

Έλεος! Λιγο χιουμορ δεν εχετε? Μια παραβολή για ενα "τεχνολογικό γάμο" εγινε θέμα πίστεως κ προσβολής στα Θεία?

Μάλλον εσεις προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας, και τη πίστη μας μπορω να πω, διότι την αντιλαμβάνεστε εντελώς λαθος.

Αναλώνεστε σε ιερά σύμβολα, στο δογματισμό, στη τέχνη, σε χίλια δυό ανούσια,

και ξεχνάτε τον λόγο Του!

• Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Αυτή η βλακεία ChromeOS δεν δινόταν με τα Chromebooks (laptops) και λέγανε ότι θα αντικαταστήσουν τα Windows laptop?

καλά πήγε...

Δεν πάει και άσχημα  .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...