Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα Astra και χάλασε ο ηλεκτρομαγνητικός συμπλέκτης του κομπρεσέρ. Δεν κομπλάρει ο συμπλέκτης. Δε με νοιάζει καθόλου. Ας μην έχω κλιματισμό στο αυτοκίνητο. Το "πρόβλημα" που είναι; Η τροχαλία κάνει θόρυβο. Σε πολλά βίντεο που κοίταξα, πιθανότατα, είναι το ρουλεμάν της τροχαλίας. Στην επαρχία όμως.....Ο μηχανικός κλασικά. Λέει να βάλω καινούργιο κομπρεσέρ. Προσοχή όσοι έχετε θέμα με το κομπρεσέρ. Ο μηχανικός μπορεί να προτείνει αλλαγή του κομπρεσέρ και να μην το κοιτάξει με τον συμπλέκτη. 

Αυτό που σκέφτομαι είναι να πάρω ή μεταχειρισμένο κομπρεσέρ (80 - 140 ευρώ) ή να πάρω ένα καινούργιο της Ridex 180 ευρώ να το κουμπώσει ο μάστορας επάνω. Λέω να πάω για καινούργιο αυτής της εταιρίας που δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη. Δε με νοιάζει καθόλου να κάνει καλή ψύξη. Με νοιάζει μόνον η τροχαλία να είναι καινούργια και να είμαι εντάξει. 

Καμία πρόταση; 

Επεξ/σία από alex89
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alex89 είπε

Έχω ένα Astra και χάλασε ο ηλεκτρομαγνητικός συμπλέκτης του κομπρεσέρ. Δεν κομπλάρει ο συμπλέκτης. Δε με νοιάζει καθόλου. Ας μην έχω κλιματισμό στο αυτοκίνητο. Το "πρόβλημα" που είναι; Η τροχαλία κάνει θόρυβο. Σε πολλά βίντεο που κοίταξα, πιθανότατα, είναι το ρουλεμάν της τροχαλίας. Στην επαρχία όμως.....Ο μηχανικός κλασικά. Λέει να βάλω καινούργιο κομπρεσέρ. Προσοχή όσοι έχετε θέμα με το κομπρεσέρ. Ο μηχανικός μπορεί να προτείνει αλλαγή του κομπρεσέρ και να μην το κοιτάξει με τον συμπλέκτη. 

Αυτό που σκέφτομαι είναι να πάρω ή μεταχειρισμένο κομπρεσέρ (80 - 140 ευρώ) ή να πάρω ένα καινούργιο της Ridex 180 ευρώ να το κουμπώσει ο μάστορας επάνω. Λέω να πάω για καινούργιο αυτής της εταιρίας που δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη. Δε με νοιάζει καθόλου να κάνει καλή ψύξη. Με νοιάζει μόνον η τροχαλία να είναι καινούργια και να είμαι εντάξει. 

Καμία πρόταση; 

Ψέγεις τον μάστορα που σου λέει να αλλάξεις τον κομπρεσορα αλλά και εσύ θες να αλλάξεις τον κομπρέσορα.

Τέσπα,άλλαξε τον .Κοίτα και ο https://soldatos-cooling.gr/b_partstcdsp.aspx πόσο το δίνει ή αν μπορεί να φτιάξει την τροχαλία.

• Like 2
Δημοσ.

Toν ψέγω γιατί με οδηγεί σε αυτήν τη λύση και όχι να αλλάξουμε το ρουλεμαν της τροχαλίας. Βγάζει κάτι που δεν έχει τιμή, ούτε μάρκα. 

image.png.a063305fec9e0ad2b67061e00327e5f8.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Τελικά θες ή δεν θες να φτιάξεις το αιρκοντίσιον?

Άμα δεν θες απλά πες του μηχανικού να αφαιρέσει το εξάρτημα που κροταλίζει

Δεν αναλαμβάνει να το κάνει. Η άλλη επιλογή που έχω είναι να πάω στην αντιπροσωπεία που εκεί δε νομίζω να το αναλάβουν. Αν κανείς έχει εμπειρία από Delphi, Valeo, Ridex κομπρεσέρ θα με βοηθούσε. Εμένα φοράει Delphi αλλά δεν έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. 

Δημοσ.

το να το φτιαξεις και να κινεισαι ανετα και με ασφαλεια μεσω καυσωνα σου λεει κατι? το ac δεν ειναι διακοσμητικο η στοιχειο πολυτελειας. ειναι στοιχειο ασφαλειας. και μην ακουσω τα γνωστα δεν εχω χρηματα κλπ. γιατι για τσιγαρα, ποτα, καφεδες, διασκεδασεις περισσευουν. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, alex89 είπε

Καμία πρόταση; 

Ρωτάς στόν Σολδάτο ή Ηλέπ .

Μεταχειρισμένο είναι ρίσκο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...