kgkaudi Δημοσ. Τρίτη στις 12:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:16 μμ Έπρεπε να μην ειχατε ξηλώσει ποτέ το όνομα Ericsson από την ονοματολογία. Έκτοτε ελεύθερη πτώση. 1 hour ago, nat10 said: Πως γίνεται η LG μαζί με την Motorola, Lenovo k την Sony να καταστράφηκαν στα κινητά.. Δεν είχαν καινοτομία κ design + οι τιμές υψηλές σε σχέση με άλλα κινητά κ για αυτό έφυγαν από την μέση Μοτορόλα ακόμα υπάρχει, ειδικά αμρικανική ήπειρο και Ινδία. Οι άλλοι όμως, γιατί έκαναν τέτοιες πατάτες, ένας θεός ξέρει.
ea6gka Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ 1 λεπτό πριν, kgkaudi είπε Έπρεπε να μην ειχατε ξηλώσει ποτέ το όνομα Ericsson από την ονοματολογία. Έκτοτε ελεύθερη πτώση. Ναι αυτό φταίει , όχι ότι μετά από 4 λεπτά βίντεο στα 4Κ κλείνουν από υπερθέρμανση 3
kevin8 Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:19 μμ μηδέν καινοτομία κ design αυτή η εταιρία εδώ και πάρα πολλά χρόνια.. 4
Georgios Pappas Δημοσ. Τρίτη στις 12:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:22 μμ Στην Ιαπωνία όλοι είναι με Apple. Εγω θα έιχα πάρει το sony άμα δεν ζεσταινότανε μετά απο λίγο καιρό, και δύο άμα έδινε 7 χρόννια υποστήριξη όπως κάνει η Apple και πλέον και η Samsung. Ακόμα με το Note 9 είμαι στο χέρι. Αυτό είναι ποιότητα. Η Sony δυστυχώς έχει μένει πιο πίσω και είναι και πανάκριβη. 1
nikos5800 Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 μμ 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Kαι τα LG και τα Sony ηταν τα μεν και ειναι τα δε κινηταρες και εκλεισαν - κλεινουν και βασιλευουν οι κινεζοσαβουρες, αβυσσος... Όχι και σαβουρες,κινητήρες βγάζουν οι Κινέζοι στα 200-250 ευρώ κάτι που η Sony δεν θα κάνει ποτέ,για την ακρίβεια η Sony βγάζει σαβουρες της κακιάς ώρας σε αυτές τις τιμές,όποιος δεν προσαρμόζεται απλά κλείνει και αποχωρεί. 2 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 12:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:33 μμ 30 λεπτά πριν, forgotten είπε (ειχα xperia z1 με yellow tint) δεν διορθωθηκε ποτε σε επιπεδο hardware βγαλανε software update που σκοτωνε τα χρωματα. Επεσες σε προβληματικο(συμβαινουν αυτα), το ειχα παρει στο μικρο μου γιο σε προσφορα 399 ευρω πολυ καλη τιμη για ναυαρχιδα τοτε... Εκπληκτικη triluminos οθονη φοβερος επεξεργαστης, περασε τα πανδεινα και αποσυρθηκε ζωντανο μετα απο 3 και κατι χρονια...
ea6gka Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε Στην Ιαπωνία όλοι είναι με Apple. Εγω θα έιχα πάρει το sony άμα δεν ζεσταινότανε μετά απο λίγο καιρό, και δύο άμα έδινε 7 χρόννια υποστήριξη όπως κάνει η Apple και πλέον και η Samsung. Ακόμα με το Note 9 είμαι στο χέρι. Αυτό είναι ποιότητα. Η Sony δυστυχώς έχει μένει πιο πίσω και είναι και πανάκριβη. Στην Ιαπωνία όλοι είναι με μήλα και Google pixel , εχει πολύ μεγάλο μερίδιο η Google . Φυσικά Sony δεν έχει κανένας Επεξ/σία Τρίτη στις 12:38 μμ από ea6gka 1
nepomuk Δημοσ. Τρίτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:39 μμ 36 λεπτά πριν, floba είπε Με 250 ευρω περνεις 2 τσαμπια μπανανες οχι κινητο. Σοβαρολογεις ; με τη σχετικη διαπραγματευση παιρνεις ναυαρχιδα xiaomi 1 ετους απο τις αγγελιες του Ινσομνια και μενουν και ρεστα . Αν για σενα κινητο ειναι μονο samsung και Iphone , εισαι βαθεια νυκτωμενος και απομονωμενος στον κοσμο σου .Δεν κανεις ασχημα , ασε το ποπολο ομως να βολευεται με κινηταρες των 250 ευρω . 1
Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 12:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:48 μμ 28 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Ναι ναι ενω τα Samsung και τα Αpple ειναι φθηνα, το ειπα πιο πανω δεν χωραγε η αγορα τοσα επωνυμα Brand και νικησε το marketing των δυο μεγαλων και τα "γλυτωνω ταληρακι" των κινεζων... Αφού με μάρκετινγκ λειτουργεί η αγορά και κερδίζει πελάτες. Άμα μπεις σε ένα κατάστημα κινητής ή σε κάποιο σάιτ στην Ευρώπη και πεις θέλω κινητό να αγοράσω, οι επιλογές είναι: Apple, Samsung, Xiaomi, Google άντε και κανένα Fairphone. Τίποτα παραπάνω. Οπότε όταν μπει ο μέσος καταναλωτής σε ένα τέτοιο κατάστημα τι θα πει; Α γιατί δεν έχετε Sony? Και δεν συμπεριλαμβάνω το μάρκετινγκ μέσω των Social Media. Δυστυχώς όσο πάει γίνεται και πιο μονοπώλιο. Άσε που έχεις δυο λειτουργικά συστήματα που κυριαρχούν στην αγορά, ένας που δεν θέλει για τους δικούς του λόγους το Android, πάει σε iOS που είναι μετά μονόδρομος. Έτσι φτάσανε πλέον όλα τα Smartphone να είναι ίδια, μία φέτα γυαλί σε τετράγωνο σασί που δεν μπορείς πλέον να τα ξεχωρίσεις. 26 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Όχι και σαβουρες,κινητήρες βγάζουν οι Κινέζοι στα 200-250 ευρώ κάτι που η Sony δεν θα κάνει ποτέ,για την ακρίβεια η Sony βγάζει σαβουρες της κακιάς ώρας σε αυτές τις τιμές,όποιος δεν προσαρμόζεται απλά κλείνει και αποχωρεί. Οι "κινητάρες" των κινέζων όμως κοστίζουν 250€ για δύο λόγους. 1) Πουλάνε με ζημίωση η χωρίς μεγάλο κέρδος για να κατακτήσουν την Ευρωπαϊκή αγορά. 2) Είναι γεμάτα Bloatware διαφημίσεων και Τελεμετρίας. Άμα είναι κάθε φορά που αγοράζω Smartphone να πρέπει να το συνδέω στο PC για να το κάνω Debloat, να μου λείπει. Έχω μεγαλώσει και θέλω το κινητό μου out of the box να είναι έτοιμο για χρήση. 1
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 12:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:53 μμ 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Αποστροφη ηταν αυτο που ειπα ειχε και καλα midrange η Sony, στα επωνυμα ας πουμε κινητα και αυτους και την LG τους νικησε το marketing της Samsung και της Apple και τους αποτελειωσε η σαβουρα των κινεζων... Οι Κινέζοι με τα Xiaomi όταν ήρθαν στην αγορά αλλά και με άλλες εταιρείες μόνο σαβούρα δεν έφεραν. Εκεί που έπαιρνες Samsung, Sony κτλ με 12GB ROM και μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα 2, με αποτέλεσμα να τα γεμίσεις σε χρόνο dt και το κινητό να κολλάει ήρθαν οι Κινέζοι με κινητά στην ίδια τιμή και με μνήμες 32GB και 64GB. Αν δεν είχαν έρθει ακόμη οι χαμηλές κατηγορίες θα είχαν τέτοιες μνήμες για κάτι που κυριολεκτικά δεν κοστίζει αλλά τεχνιτά σε έκανε να πας σε ακριβότερη κατηγορία κινητού. Φυσικά είδαμε και Snapdragon σε κινητά κάτω των 200€ που μέχρι τότε είχαμε κάτι mediatek που σέρνονταν. Είτε το θέλετε είτε όχι το ότι υπάρχει σήμερα midrange κατηγορία κινητών οφείλεται στους κινέζους. Μέχρι τότε σαβούρες αγοράζαμε απ' τους υπόλοιπους όσοι δεν θέλαμε να δώσουμε μια περιουσία για ένα κινητό. 42 λεπτά πριν, floba είπε Με 250 ευρω περνεις 2 τσαμπια μπανανες οχι κινητο. Δεν ξέρω από που αγοράζεις μπανάνες αλλά σε κλέβουν. Poco X6 τιμή 250€ και το χρησιμοποιώ επαγγελματικά. Σε ταράτσες, σε υπόγεια σε υγρασίες κα. Μόνο βουτιές δεν κάνω μαζί του. Μέσα έχει 100 Apps δικά μου με τα 5 από αυτά να είναι games. Νομίζω πλησιάζω τα 2 χρόνια και είναι ελάχιστες οι φορές που το θυμάμαι να κολλάει. Σε ακριβότερα μοντέλα το μόνο καλύτερο που θα βρεις είναι οι κάμερες. Για τον περισσότερο χρήστη ο οποίος πρακτικά βγάζει αποτυπώσεις και όχι φωτογραφίες σε αυτό και σε άλλα κινητά της ίδιας κατηγορίας είναι παραπάνω από αρκετές. Φυσικά κυκλοφορεί και σαβούρα στα ίδια χρήματα αλλά δεν είναι ο κανόνας. 2 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:59 μμ 10 λεπτά πριν, Huruduru είπε Αφού με μάρκετινγκ λειτουργεί η αγορά και κερδίζει πελάτες. Άμα μπεις σε ένα κατάστημα κινητής ή σε κάποιο σάιτ στην Ευρώπη και πεις θέλω κινητό να αγοράσω, οι επιλογές είναι: Apple, Samsung, Xiaomi, Google άντε και κανένα Fairphone. Τίποτα παραπάνω. Οπότε όταν μπει ο μέσος καταναλωτής σε ένα τέτοιο κατάστημα τι θα πει; Α γιατί δεν έχετε Sony? Και δεν συμπεριλαμβάνω το μάρκετινγκ μέσω των Social Media. Δυστυχώς όσο πάει γίνεται και πιο μονοπώλιο. Άσε που έχεις δυο λειτουργικά συστήματα που κυριαρχούν στην αγορά, ένας που δεν θέλει για τους δικούς του λόγους το Android, πάει σε iOS που είναι μετά μονόδρομος. Έτσι φτάσανε πλέον όλα τα Smartphone να είναι ίδια, μία φέτα γυαλί σε τετράγωνο σασί που δεν μπορείς πλέον να τα ξεχωρίσεις. Οι "κινητάρες" των κινέζων όμως κοστίζουν 250€ για δύο λόγους. 1) Πουλάνε με ζημίωση η χωρίς μεγάλο κέρδος για να κατακτήσουν την Ευρωπαϊκή αγορά. 2) Είναι γεμάτα Bloatware διαφημίσεων και Τελεμετρίας. Άμα είναι κάθε φορά που αγοράζω Smartphone να πρέπει να το συνδέω στο PC για να το κάνω Debloat, να μου λείπει. Έχω μεγαλώσει και θέλω το κινητό μου out of the box να είναι έτοιμο για χρήση. Tα ιδια λεμε με αλλα λογια, δυστυχως καπως ετσι ειναι, ευτυχως εμεις προλαβαμε τις εποχες του πραγματικου innovation του Jobs και τα αλλα επωνυμα Brand(Samsung, Sony, LG και λοιποι να παρουσιαζουν ξεχωριστα πραγματα σε καθε ανακοινωση... 1
nikos5800 Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:07 μμ 18 λεπτά πριν, Huruduru είπε Αφού με μάρκετινγκ λειτουργεί η αγορά και κερδίζει πελάτες. Άμα μπεις σε ένα κατάστημα κινητής ή σε κάποιο σάιτ στην Ευρώπη και πεις θέλω κινητό να αγοράσω, οι επιλογές είναι: Apple, Samsung, Xiaomi, Google άντε και κανένα Fairphone. Τίποτα παραπάνω. Οπότε όταν μπει ο μέσος καταναλωτής σε ένα τέτοιο κατάστημα τι θα πει; Α γιατί δεν έχετε Sony? Και δεν συμπεριλαμβάνω το μάρκετινγκ μέσω των Social Media. Δυστυχώς όσο πάει γίνεται και πιο μονοπώλιο. Άσε που έχεις δυο λειτουργικά συστήματα που κυριαρχούν στην αγορά, ένας που δεν θέλει για τους δικούς του λόγους το Android, πάει σε iOS που είναι μετά μονόδρομος. Έτσι φτάσανε πλέον όλα τα Smartphone να είναι ίδια, μία φέτα γυαλί σε τετράγωνο σασί που δεν μπορείς πλέον να τα ξεχωρίσεις. Οι "κινητάρες" των κινέζων όμως κοστίζουν 250€ για δύο λόγους. 1) Πουλάνε με ζημίωση η χωρίς μεγάλο κέρδος για να κατακτήσουν την Ευρωπαϊκή αγορά. 2) Είναι γεμάτα Bloatware διαφημίσεων και Τελεμετρίας. Άμα είναι κάθε φορά που αγοράζω Smartphone να πρέπει να το συνδέω στο PC για να το κάνω Debloat, να μου λείπει. Έχω μεγαλώσει και θέλω το κινητό μου out of the box να είναι έτοιμο για χρήση. Τις διαφημίσεις τις κλείνεις από τις αντίστοιχες εφαρμογές μέσα από τα settings της κάθε εφαρμογής
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ Στον αγυριστο. Τα μεν LG με τα απειρα θεματα τους με μητρικες bootloops κτλ και τα δε Sony/HTC με τις πανακριβες τιμες τους κυριολεκτικα φυκια για κορδελες και οι 2 εταιριες για αυτο και πηγαν στον πατο με τους τιμιοτατους Κινεζους oneplus xiaomi realme huawai να τους ξεσκιζουν στις πωλησεις και δικαιολογημενα. 1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε Τις διαφημίσεις τις κλείνεις από τις αντίστοιχες εφαρμογές μέσα από τα settings της κάθε εφαρμογής Καλα αυτες οι διαφημισεις εχουν γινει serial στο μυαλο οσων δεν ειχαν ποτε τετοιες συσκευες. Καμια διαφημιση σε καμια τετοια συσκευη τωρα ο καθενας λεει την αρλουμπα του για να νιωσουν καλα που εδωσαν 1000αρικο και να υποτιμησουν το κινητο των 250 ευρω που και καλα εχει διαφημισεις ενω προφανως δεν εχει τιποτα. Ο καθενας οπως βολευετε θα πω. 1 1 1
Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:27 μμ 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Στον αγυριστο. Τα μεν LG με τα απειρα θεματα τους με μητρικες bootloops κτλ και τα δε Sony/HTC με τις πανακριβες τιμες τους κυριολεκτικα φυκια για κορδελες και οι 2 εταιριες για αυτο και πηγαν στον πατο με τους τιμιοτατους Κινεζους oneplus xiaomi realme huawai να τους ξεσκιζουν στις πωλησεις και δικαιολογημενα. Καλα αυτες οι διαφημισεις εχουν γινει serial στο μυαλο οσων δεν ειχαν ποτε τετοιες συσκευες. Καμια διαφημιση σε καμια τετοια συσκευη τωρα ο καθενας λεει την αρλουμπα του για να νιωσουν καλα που εδωσαν 1000αρικο και να υποτιμησουν το κινητο των 250 ευρω που και καλα εχει διαφημισεις ενω προφανως δεν εχει τιποτα. Ο καθενας οπως βολευετε θα πω. Εσύ με τον ορισμό Telemetry και Tracking καταλαβαίνεις μόνο διαφημίσεις; δεν θέλω να σε πικράνω αλλά τα παραπάνω δύο δεν απενεργοποιούνται εύκολα μην σου πω και μερικές φορές και καθόλου. Επειδή είχα και Xiaomi και Huawei ξέρω σε τι αναφέρομαι. Καλή συνέχεια.
simaras Δημοσ. Τρίτη στις 01:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:32 μμ 1 hour ago, chrisxkar said: δεν φταίνε οι κινεζοσαβούρες όταν πουλάς σε premium τιμες και προφανως κάτι δεν πάει καλά με το software σου (το λέω γιατί ενώ στα χαρτιά κάποια είχαν καμεράρες απέδιδαν χειρότερα από κινητά στο ένα τρίτο της τιμής ) σημαίνει πως δεν έχεις κάνει καλή δουλειά. Τρία χρόνια κάτοχος Xperia 1iv.Δεν είχα θέμα με το software αλλά με το hardware.Μολις έκλεισα τα δύο χρόνια με τη συσκευή χάλασε ο αισθητήρας του δακτυλικου αποτυπωματος.Face recognition δεν υποστηρίζει η συσκευή.... Η συσκευή ήταν φούρνος ειδικά το καλοκαίρι....Πριν λίγο καιρό φούσκωσε η μπαταρία και πέταξε το πίσω καπάκι.Προφανως άφησα τη συσκευή στην άκρη.Στα δε προηγούμενα μοντέλα η οθόνη εμφανιζε πράσινες γραμμές. Το δε LG που είχα εμφάνισε boot loops σε μένα και σε όσους το είχαν και δώρο image retention.Σε μένα τα καλυψε η εγγύηση σε κάποιους άλλους όχι.Εαν δεν μπορούν ας το κλείσουν το μαγαζί δεν πειράζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα