Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή οθόνης Ipad

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Sheogorath,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια φαινομενικά απλή ερώτηση: Μπορώ να βρω κατάστημα στην Ελλάδα για να αγοράσω γνήσια retina οθόνη για Ipad 10.2' ;  Έχει αγοράσει κάποιος εγγυημένα γνήσια;

Προς το παρόν βρήκα ένα ipad 7 για ανταλλακτικά με λειτουργική οθόνη, αν είναι γνήσια λύνω το πρόβλημά μου, αλλά μου κάνει εντύπωση που οι OEM πάνε σύννεφο και πουθενά δεν είδα τη λέξη retina.

Επεξ/σία από KyrGR
  • Λύση
Δημοσ.
Στις 15/7/2025 στις 12:07 ΜΜ, KyrGR είπε

Μια φαινομενικά απλή ερώτηση: Μπορώ να βρω κατάστημα στην Ελλάδα για να αγοράσω γνήσια retina οθόνη για Ipad 10.2' ;  Έχει αγοράσει κάποιος εγγυημένα γνήσια;

Προς το παρόν βρήκα ένα ipad 7 για ανταλλακτικά με λειτουργική οθόνη, αν είναι γνήσια λύνω το πρόβλημά μου, αλλά μου κάνει εντύπωση που οι OEM πάνε σύννεφο και πουθενά δεν είδα τη λέξη retina.

Δεν δίνει η Apple σκέτα γνήσια ανταλακτικά χρόνια τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Η Apple ποτέ δεν επισκεύαζε iPad στους επίσημους, αντικατάσταση γινόταν είτε στην εγγύηση, είτε με χρέωση αν ήταν ευθύνη πελάτη. Και να δίνει πλέον οθόνη, το πιο πιθανό είναι να στοιχίζει πιο πολλά απ' όσο αξίζει το iPad...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πήρα από αγγελία για 34€  προβληματικό ipad 7 και έβαλα την οθόνη στο ipad 8, άψογη φαίνεται. Έχω ένα θεματάκι πάντα στον καθαρισμό της εσωτερικής οθόνης, το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι ταινία διπλής όψεως, με οινόπνευμα ή σπρέι φακών δεν γίνεται σωστή δουλειά 

IMG_20250724_233636_edit_54391039260450.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...