Προς το περιεχόμενο

Δείτε αυτό το laptop και πείτε μου γνώμη

Teacher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Theobabis σεβαστη η γνωμη σου, οπως προειπα ειναι μονο η αποψη μου και τιποτα παραπανω. Για να σου δωσω ισως να καταλαβεις τι εννοω, τα σουπερ-μαρκετ λογω του οτι δεν μπορουν να εχουν την ποικιλια που εχει πχ το ΠΛΑΙΣΙΟ που ειναι καθαρα PC πωλησεις (λεμε τωρα...), παιρνουν μερικα ελαχιστα (μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου) μοντελα τα οποια ειναι εντελως VALUE! Ειναι κατι που θα το δει καποιος και θα πει "πω πω λαπτοπ με τιμη κατω απο 1000 ευρω???? ΤΖΑΜΠΑ! Να παρω ενα!". Αν πηγαινε σε ενα μαγαζι που εχει αραδιασμενα 10-15 λαπτοπ και δει διαφορες του ενος με του αλλου (ή ακομα καλυτερα εψαχνε στο ιντερνετ την τεραστια ποικιλια) θα διαλεγε αυτο που πραγματικα τον ικανοποιει. Τωρα απλα παιρνει ενα λαπτοπ που (δεν το εχω ψαξει οποτε το λεω με επιφυλαξη) ισως να ειναι και μοντελο ετοιμο προς αποσυρση και το προσφερει σε εξεφτελιστικη τιμη (απο 1650 ευρω μονο 950 ευρω!!!!). 700 ευρω κερδος!!! Και μονο που το βλεπεις λες γλυτωνω 700 ολοκληρα ευρωπουλα, οποτε με την μαγικη καρτουλα που εχουμε στο πορτοφολι μας το παιρνουμε μιας και ειναι "κελεπουρι"... Τεσπα αυτη ειναι η γνωμη μου, ας μην το συνεχισουμε και ας επικεντρωθουμε στο θεμα του Teacher, οι Insomniacs ας συμφωνησουν με τον ενα ή τον αλλο!

Οσο για αυτο που λες οτι αν εβρισκε αυτο που ηθελε στο carrefour, εννοειται αν ητανε κατι που το ειχε ψαξει και του ειχε αρεσει και υπηρχε τετοια τεραστια διαφορα στην τιμη σε σχεση με τα κανονικα μαγαζια πωλησης λαπτοπ, ε εννοειται θα το επαιρνα κι εγω! Ετσι ενδεικτικα ομως για να σου πω, στο carrefour περασα μια βολτα απο τα αδεια DVD να δω τιμες και τα ειχε 3-4 ευρω το ενα και εγω παιρνω τα RiDisc απο μαγαζι που πουλαει αποκλειστικα media προς 0.60 λεπτα... Η μανα μου (ασχετη σε αυτα) οταν της ειπα την τιμη (4 ευρω) της φανηκε καλη τιμη μιας και χωραει 6 φορες αυτα που χωραει ενα CD... Οποτε θα το αγοραζε... Καταλαβες τι εννοω? Ενω καποιος που εχει ασχοληθει με το θεμα μονο θα γελουσε οταν ειδε τα 4 ευρω!!!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

hello guys kai apo mena

on-site eggyhsh einai ayto pou eipe o kavaliwths...

epishs to oti einai super market den leei kati giati:

1on)ta supermarket poy poulane hlektronika eidh synergazontai me katasthmata h exoun mesa prwsopiko kai xeroun ti dialegoun ta palikaria giati an prosexete einai ena laptop gia keimena kai office genikotera, gia internet,gia parousiaseis,kai gia alla polla pragmata pou sxedon kaneis mesa se ayto to site DEN kanei :P

Prwsopika teacher egw tha su elega pare to mhn kolwseis, sthn telikh einai kai psiloanavathmisimo :P

kai nai mame tha paizei...

telika to nohma mou einai mhn kollate sthn tambela...

eite leei barba stathis eite plaisio... stous ypologistes to idio asxetoi einai ....(LOL) :P (bixti kai thn fxaristithika)

Δημοσ.

Δυο σημεια μονο.

Δεν εξεφρασα γνωμη παρα μονο ερωτηση.

Συμφωνω απολυτα με το :

...ας επικεντρωθουμε στο θεμα του Teacher,

και να ζητησω συγνωμη αν ξεφυγα παραπανω

απο το ανεκτο :)

ps. αυτο με τις τιμες των cd στο carrefour

ειναι ενα μυστηριο για μενα... :P :mrgreen:

Δημοσ.

Teacher (πες και κανα ονομα να μιλαμε σαν ανθρωποι!) παρε το λαπτοπ που ειδες στο carrefour, σε σχεση με αυτο του Πλαισιου ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Φίλε kavaliotis, με λένε Στάθη, είμαι 38 χρόνων και δάσκαλος στο σχολείο της υπογραφής μου, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. :D :D :D Θα πάω αύριο το πρωί να το δω καλά και από πολύ κοντά και θ' αποφασίσω εκείνη τη στιγμή. Παίζει ρόλο και η μούρη. Ευχαριστώ και πάλι για την ανταλλαγή απόψεων.

Δημοσ.

Αντε Σταθη μακαρι να σου αρεσει να το παρεις να το χαρεις! Εννοειται οτι παιζει ρολο και η μουρη για αυτο σου ειπα να πας να το "πιασεις" κιολας μιας και αν σου "κατσει" στο ματι, τελειωσε!!!! Εγω τουλαχιστον ετσι ειμαι! Αντε καλες αγορες!

Δημοσ.

Teacher, αν μπορείς δες τον φορητό ανοιχτό πριν τον αγοράσεις. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα είναι η οθόνη και στην κατηγορία τιμής που ανήκει ο φορητός, δύσκολα θα βρεις κάτι το αξιόλογο.

Δημοσ.

Φίλε μου πριν λίγο καιρό γνώρισα ένα παιδί που δουλεύει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της SIEMENS στο Κρυονέρι. Στην κουβέντα που του έπιασα ψάρεψα το εξής: Δυστυχώς τα laptop της SIEMENS είναι το ακριβώς αντίθετο της δεδομένης ποιότητας στα υπόλοιπα προιόντα της. Κοινώς, ψάξε καλύτερα για άλλη μάρκα. Το πιο συχνό πρόβλημα που παρουσιάζουν είναι τα καμένα pixels στην οθόνη.

Επαναλαμβάνω, δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου τέτοιο laptop αλλά το παλικάρι που τα έλεγε δουλεύει μέσα στις εγκαταστάσεις και ξέρει κάτι παραπάνω.

Από κει και πέρα, δικό σου είναι το χρήμα, πορεύσου ανάλογα. :wink:

Δημοσ.

Το είδα ανοιχτό σήμερα το μεσημέρι και το ψιλοδούλεψα για να δω ποιότητα οθόνης, ταχύτητα κλπ. Η οθόνη παρότι 14άρα δεν μπορώ να πω ότι χαλάει τη συνολική εικόνα αν και μου φάνηκαν λιγάκι ξεπλυμένα τα χρώματα. Από ταχύτητα τα πάει αρκετά καλά και μάλιστα φόρτωσα και το Harry Potter το 3 !!!!!!!!!!! για να δω συμπεριφορά στα παιχνίδια. Βάλαμε επίσης και το DVD της Τροίας για να τσεκάρουμε απόδοση. Ικανοποιητική απόδοση σε όλους τους τομείς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είναι εντελώς αθόρυβο, πολύ λεπτό (σε σχέση με άλλα), το πληκτρολόγιο δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες και ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο δίπλα από το pad του ποντικιού. Με φουλ μπαταρία μας έβγαλε υπολειπόμενο χρόνο 4 ώρες και 53 λεπτά. Δίπλα ακριβώς είχαμε τον Amilo http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=211721&Merchant_Id=1&sts_cid=3 . Μιλάμε για θηρίο σε όλα, αλλά τα διπλά λεφτά και χρόνος μπαταρίας 2,5 ώρες. Θα πάω αύριο να το ξαναδω και θα αποφασίσω επιτόπου.

Δημοσ.

Ε τωρα συγκρινεις ανομοια πραγματα... Ασε που (πιστεψε με) ειναι παρα πολυ βαρυ το Αmilo και θα σου βγαινει η παναγια να το κουβαλας. Μην ξεχνας και αυτο το "δεδομενο"... θα εχεις την τσαντα του λαπτοπ, το mouse, τον φορτιστη, καλωδια κτλ κτλ... Και μιας και το θες για σχολειο κοινως θα το πηγαινοφερνεις, παρε οτι ελαφρυτερο βρεις.... Μακρια κοινως απο τοσο δυνατες CPU, εσυ δεν θα εχεις κανενα οφελος. Οσο για το αλλο που λες οτι ζεσταινεται, που να δεις πως ζεσταινονται καποια αλλα... Βαζεις διπλα απο το ανεμιστηρακι που εξαγει αερα μπιφτεκι και σου κανει ενα τελειο grill!!!! :)

Δημοσ.

Φίλε kavaliotis, θα σε ακούσω και θα το πάρω. Θα σου πω αύριο το βράδυ εντυπώσεις. Α, για να το συνδέσω με το PC χρειάζεται κάρτα δικτύου, καλώδιο και εγκατάσταση οικιακού δικτύου; Άσχετο: Μόλις παρατήρησα ότι έχουμε ίδια ημερομηνία insomniac 22-7-2000. Περάσανε κιόλας 4 χρόνια;

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα δικτύου Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC. Το cross-over UTP τι ακριβώς είναι xaotikos, ή μιλάμε για το κανονικό καλώδιο δικτύου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...