Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Προσπαθώ να βρω μια λύση για leasing ή ενοικίαση αυτοκινήτου για ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών με την φτηνότερη εταιρεία της αγοράς.

Κάποιες μεγάλες εταιρείες  hertz,ayvens,executive lease εκτός από απλησίαστες τιμές δεν έχουν και πρόγραμμα για τρεις μήνες.

Ούτε η instacar έχει.

Παίρνω την spotawheel και έχει από εξάμηνο και πάνω πρόγραμμα.

Τεσπά γενικά επειδή δεν τα γνωρίζω καλά τα περι ενοικίασης ή leasing αυτοκινήτου και ψάχνοντας μέσω google κυριολεκτικά εχσσα την μπάλα αν υπάρχει κάποιος γνωστης ας με βοηθήσει παρακαλώ.

Το αυτοκίνητο αυτό, αν βρεθεί, θα εξυπηρετεί για τους τρεις αυτούς μήνες την μετάβαση ασθενή  σε νοσοκομειακή μονάδα  για τις ιατρικές θεραπείες.

Λόγω ιατρικών εξόδων προσπάθησα να βρω και μεταχειρισμένο ηλεκτρικό όχημα ως κάτι το πιο οικονομικο αλλά τελικά δεν βρήκα οικονομικό,ένα που βρήκα ήταν sold out και τα υπόλοιπα οι τιμες ξεκινούσαν από τα 500 ευρώ και πάνω.

Αυτό που θα ήθελα είναι ένα μεταχειρισμένο είτε βενζίνης είτε  ηλεκτρικό για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

Γεια σας.

Προσπαθώ να βρω μια λύση για leasing ή ενοικίαση αυτοκινήτου για ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών με την φτηνότερη εταιρεία της αγοράς.

Κάποιες μεγάλες εταιρείες  hertz,ayvens,executive lease εκτός από απλησίαστες τιμές δεν έχουν και πρόγραμμα για τρεις μήνες.

Ούτε η instacar έχει.

Παίρνω την spotawheel και έχει από εξάμηνο και πάνω πρόγραμμα.

Τεσπά γενικά επειδή δεν τα γνωρίζω καλά τα περι ενοικίασης ή leasing αυτοκινήτου και ψάχνοντας μέσω google κυριολεκτικά εχσσα την μπάλα αν υπάρχει κάποιος γνωστης ας με βοηθήσει παρακαλώ.

Το αυτοκίνητο αυτό, αν βρεθεί, θα εξυπηρετεί για τους τρεις αυτούς μήνες την μετάβαση ασθενή  σε νοσοκομειακή μονάδα  για τις ιατρικές θεραπείες.

Λόγω ιατρικών εξόδων προσπάθησα να βρω και μεταχειρισμένο ηλεκτρικό όχημα ως κάτι το πιο οικονομικο αλλά τελικά δεν βρήκα οικονομικό,ένα που βρήκα ήταν sold out και τα υπόλοιπα οι τιμες ξεκινούσαν από τα 500 ευρώ και πάνω.

Αυτό που θα ήθελα είναι ένα μεταχειρισμένο είτε βενζίνης είτε  ηλεκτρικό για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Spotawheel εχει και flex που ειναι μηνα με το μηνα
Και εγω ψαχνω για κανα διμηνο αμα γινεται...

Δες πχ εδω https://www.spotawheel.gr/subscribe/citroen/used-2016-citroen-c1/20185

Τωρα με την εγγυηση εκει που λεει δεν καταλαβα μονο.. Την επιστρεφουν μονο με 6μηνο συμβολαιο; Και εαν κανεις με λιγοτερους μηνες τοτε θα εχεις πεταξει 500 ευρω στα σκουπιδια;

Instacar επισης εχει με το μηνα

Δημοσ.

Αφού ψάχνεις για τόσο μικρό διάστημα, δεν θέλεις leasing αλλά ενοικίαση. Εγώ είχα νοικιάσει από Hertz για 4 μήνες προ κάποιων ετών και όσο περίμενα να έρθει το αυτοκίνητο που είχα παραγγείλει. Φθηνό δεν ήταν αλλά θυμάμαι κάπου €500/μήνα. Εγώ όμως ήμουν τυχερός και το ήθελα χειμερινή περίοδο. Το καλοκαίρι, λόγω τουριστών ανεβαίνουν πολύ οι τιμές. Θυμάμαι εμένα μου είχαν πει ότι θα πάει πάνω από €1000/μήνα.

Δημοσ.
Στις 16/7/2025 στις 9:24 ΠΜ, kostasbm είπε

ιδιωτικά ασθενοφόρα ?????

Έχουν αυξημένο κόστος, και ειδικά σε απόσταση έχουν επιπλέον χρέωση .

Έχει τύχει σε συγγενή και αναγκαστικά χρησιμοποιήθηκε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...