dionisis1925 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Ανά 4 μέρες γενική και μέρα παρά μέρα πρωινή εφημερία. Τέλος πάντων δεν ξέρω πως τα υπολογίζει το ΕΛΣΤΑΤ. Γενικά συμφωνώ μαζί σου.
HarryAdamo2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Εγώ ένα δεν κατάλαβα γιατί η ιατρικη σχολη της Λάρισας, είναι τόσο παρεξηγημένη. Τι μαθαίνει κάποιος εκεί; τι έχει εκείνη η ιατρικη σχολη και την έχουν παρεξηγήσει όλοι
xgol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Στις 3/9/2025 στις 6:31 ΜΜ, HarryAdamo2008 είπε Εγώ ένα δεν κατάλαβα γιατί η ιατρικη σχολη της Λάρισας, είναι τόσο παρεξηγημένη. Τι μαθαίνει κάποιος εκεί; τι έχει εκείνη η ιατρικη σχολη και την έχουν παρεξηγήσει όλοι Εξηγήσου.
velociraptoras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ιωαννινα ειναι καλή επιλογη, 3 χρονια κλινικές, το νοσοκομείο κυριολεκτικά δίπλα στο πανεπιστήμιο. Εξυπηρετεί μεγάλη περιοχή ακόμα και νησιά Ιονίου οπότε θα έχεις σιγουρα τριβή με παρα πολλά περιστατικά. Μετά εξαρταται απο πολλά αν πχ εχει ιατρική σχολή κοντα στον τόπο σου και πιανεις τα μόρια θα είσαι μια χαρα δε χρειαζεται να ξενιτευτείς. 1
HarryAdamo2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε Ιωαννινα ειναι καλή επιλογη, 3 χρονια κλινικές, το νοσοκομείο κυριολεκτικά δίπλα στο πανεπιστήμιο. Εξυπηρετεί μεγάλη περιοχή ακόμα και νησιά Ιονίου οπότε θα έχεις σιγουρα τριβή με παρα πολλά περιστατικά. Μετά εξαρταται απο πολλά αν πχ εχει ιατρική σχολή κοντα στον τόπο σου και πιανεις τα μόρια θα είσαι μια χαρα δε χρειαζεται να ξενιτευτείς. Καλή ιατρικη σχολη είναι αλλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τους καθηγητές. Έχω διαβάσει ότι είναι στριμμενοι, ότι δεν βάζουν εύκολα υψηλούς βαθμούς, ότι έχουν παράλογες απαιτήσεις από τους φοιτητές κλπ
Sibyl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Στις 16/7/2025 στις 11:55 ΠΜ, HarryAdamo2008 είπε Γειά σας, καινούργιος εδώ. Φέτος θα πάω τρίτη λυκειου και μάλιστα 3ο επιστημονικό πεδίο στο υγειας συγκεκριμένα. Έχω αποφασίσει ότι θα γίνω γιατρός, αλλά βρίσκομαι σ ένα δίλημμα. Ποια ιατρικη σχολη να δηλώσω στο μηχανογραφικο του 2026; γιατί τώρα ξέρετε έρχονται και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ποια να δηλώσω ιατρικη σχολη; Αθήνα; Θεσσαλονίκη; Ιωάννινα; Λάρισα; Ηράκλειο; Αλεξανδρούπολη; Πάτρα; ποια; μια άποψη σας για μια από τις επτά ιατρικες σχολες σεβαστή κάθε σας άποψη και την δέχομαι Αυτό θα σε απασχολήσει του χρόνου όταν θα έχεις ολοκληρώσει τις Πανελλαδικές εξετάσεις και όταν θα έχεις μάθει τα μόρια που συγκέντρωσες. Από την ανακοίνωση των μορίων των υποψηφίων μέχρι την υποβολή του μηχανογραφικού μεσολαβεί σχεδόν ένας μήνας, χρόνος επαρκέστατος για να κάνεις την έρευνά σου και μάλιστα βάσει συγκεκριμένων δεδομένων. Προς το παρόν, συγκεντρώσου στην μελέτη σου. Καλή επιτυχία. 2
Gingerbread Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 29 minutes ago, Sibyl said: Αυτό θα σε απασχολήσει του χρόνου όταν θα έχεις ολοκληρώσει τις Πανελλαδικές εξετάσεις και όταν θα έχεις μάθει τα μόρια που συγκέντρωσες. Από την ανακοίνωση των μορίων των υποψηφίων μέχρι την υποβολή του μηχανογραφικού μεσολαβεί σχεδόν ένας μήνας, χρόνος επαρκέστατος για να κάνεις την έρευνά σου και μάλιστα βάσει συγκεκριμένων δεδομένων. Προς το παρόν, συγκεντρώσου στην μελέτη σου. Καλή επιτυχία. Επίσης να πουμε ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για 6 χρόνια αν έχει ιατρική στην πόλη σου. Καλύτερα να τα κρατήσεις όταν θα προκύψει κάποια αναμονή στην ειδικότητα ή για τα πρώτα έξοδα του αγροτικού (αν το πάμε τόσο μακριά δηλαδή). 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τυχαία είδα το θέμα σου και λόγω ηλικίας μου δεν έχω άποψη. Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις αυτό που δεν μπόρεσα εγώ λόγω ανεπάρκειας στα μαθήματα που ήθελε κάπου... το πρόσφατο 1976 όσο κι αν ήταν όνειρο ζωής. Αν θυμάμαι καλά τότε στης Αθήνας έμπαινε ένας στους πενήντα υποψήφιους. Από άλλες πόλεις μόνο η Θεσσαλονίκη είχε ιατρική αν θυμάμαι καλά. Αν το κόστος σπουδών είναι ένα κριτήριο βρες την πιο κοντινή στην πόλη που μένεις. Εύχομαι όμως να μην είναι κριτήριο το οικονομικό. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα