Salaspower30 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ένα συμβόλαιο σταθερό κινητό Νόβα το οποίο λήγει σε ένα χρόνο...το θέμα είναι ότι έχω αποσύνδεσεις από κατά την διάρκεια της ημέρας...και γενικά η Νόβα κάνει το κουνέλι...ξέρει κανείς τι παίζει με την ρήτρα? Δλδ αν φύγω τι χρεώνουν πάνω κάτω..γτ σκέφτομαι να κάνω πρώτα φορητότητα για να μην χάσω το νούμερο ...
Titos301 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 59 λεπτά πριν, Salaspower30 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ένα συμβόλαιο σταθερό κινητό Νόβα το οποίο λήγει σε ένα χρόνο...το θέμα είναι ότι έχω αποσύνδεσεις από κατά την διάρκεια της ημέρας...και γενικά η Νόβα κάνει το κουνέλι...ξέρει κανείς τι παίζει με την ρήτρα? Δλδ αν φύγω τι χρεώνουν πάνω κάτω..γτ σκέφτομαι να κάνω πρώτα φορητότητα για να μην χάσω το νούμερο ... εχεις προστιμο προωρης αποχωρησης αφου εισαι σε συμβολαιο 24 μηνες υποθετω, αυτο θα το δεις στο email που στο εστειλαν, εισαι τυχερος γιατι συνηθως μετα το 12μηνο πεφτει καπως
Salaspower30 Δημοσ. 16 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου Με βλέπω να μην τους πληρώνω και τίποτα...παρά μόνο τον τρεχον μήνα...γτ τέτοια άρνηση στο να δώσουν ένα νέο ρουτερ δεν έχω ξαναδεί....η γραμμή είναι μια χαρά μου λένε...στο παρελθόν είχα θέμα με το wifi και τελικά ήταν το τροφοδοτικό του ρούτερ....γενικά όταν του λέω για ρούτερ κάνουν τα κουνέλια...
petran1790 Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου 20 ώρες πριν, Salaspower30 είπε Με βλέπω να μην τους πληρώνω και τίποτα...παρά μόνο τον τρεχον μήνα...γτ τέτοια άρνηση στο να δώσουν ένα νέο ρουτερ δεν έχω ξαναδεί....η γραμμή είναι μια χαρά μου λένε...στο παρελθόν είχα θέμα με το wifi και τελικά ήταν το τροφοδοτικό του ρούτερ....γενικά όταν του λέω για ρούτερ κάνουν τα κουνέλια... Γιατι δουλευει... ΑΝ χαλασει ομως??? ΑΝ καει καπως? (λεω εγω τωρα...) 🤣 ΠΡΕΠΕΙ να στο αλλαξουν... Γιατι να εχουμε τοσο τραγικο support?? ελεος!!!
yiankap Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 πμ Έφερες τεχνικό της NOVA να ελέγξει τη γραμμή; Είχα παρόμοιο πρόβλημα και μετά από διαδοχικούς ελέγχους, διαπιστώθηκε αδυναμία του OTE να παρέχει σταθερή γραμμή και έφυγα ατελώς γιατί δεν ήταν υπαιτιότητα δική μου (όταν όμως πήγα στον ΟΤΕ σταμάτησαν όλα τα προβλήματα.......) Έλεγξε όμως και τη γραμμή από το κουτί του ΟΤΕ στην κατοικία μέχρι εσωτερικά στην πρίζα του ρουτερ, γιατί παίζει να φταίει και η εσωτερική καλωδίωση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα