Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 08:25 πμ Moderators Δημοσ. χθες στις 08:25 πμ 11 hours ago, Thresh said: Threesome... Εμένα μου θύμησε αυτό πάντως: Μπαμπά, γιατί εγώ είμαι κίτρινος, η μαμά άσπρη και εσύ μαύρος; - Παιδί μου, με αυτά που είχαν γίνει εκείνο το βράδυ, αφού δεν γαυγίζεις, πάλι καλά να λες...!!! 1 10
StavrosD Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ Σκέφτομαι τόσες ατάκες για meme αυτή την στιγμή... αλλά δεν είναι πολιτικά ορθές για να τις μοιραστώ
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ Δημοσ. χθες στις 12:45 μμ Enter Ελένη Λουκά σε................ Shit i am late
corr8 Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Απιστευτη θεραπεια. Καταφεραν και νικησαν σοβαρη ανιατη ασθενεια που προκαλουσε σοβαρες αναπηριες και θανατο. Μακαρι να το δουμε να εφαρμοζεται και για ποσες αλλες τετοιες ασθενειες που μεχρι στιγμης δεν εχουν βρει τροπους να θεραπευσουν. 5
mezger Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ "Ζευγάρια με πολύ υψηλή πιθανότητα μετάδοσης σοβαρών προβλημάτων στα παιδιά τους, κατάφεραν να αποκτήσουν υγιή μωρά χάρη σε πρωτοποριακή θεραπεία με γενετικό υλικό δότη". There I fixed your title. 2
pitogyrakos Δημοσ. χθες στις 02:05 μμ Δημοσ. χθες στις 02:05 μμ Ελα να κανουμε παιδι η μανα σου εγω και εσυ... 1
cthulhucarbide Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ 6 ώρες πριν, gairf είπε Άνθρωποι υβρίδια... ευχαριστώ δεν θα πάρω.. Υβρίδια είναι όταν έχουν φτιαχτεί από γονείς διαφορετικού είδους 2
jimmyl Δημοσ. χθες στις 05:33 μμ Δημοσ. χθες στις 05:33 μμ Οσοι σπευσατε να χειροκροτησετε , πιστευετε οτι ολες αυτες οι επιστημονικες μεθοδοι θα χρησιμοποιουνται αποκλειστικα για ευγενης σκοπους ; Προκειται για παρα φυση κατασταση που εχει φορεσει το μανδυα της θεραπειας της ασθενειας 1
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ Δημοσ. χθες στις 05:38 μμ 5 λεπτά πριν, jimmyl είπε Οσοι σπευσατε να χειροκροτησετε , πιστευετε οτι ολες αυτες οι επιστημονικες μεθοδοι θα χρησιμοποιουνται αποκλειστικα για ευγενης σκοπους ; Προκειται για παρα φυση κατασταση που εχει φορεσει το μανδυα της θεραπειας της ασθενειας Για πες εσύ που βλέπεις πίσω απο την κουρτίνα. 1
oldnew Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ Επόμενο βήμα, ένας άντρας, μια γυναίκα, και ενας σκύλος..
Dr_Pepper Δημοσ. χθες στις 07:01 μμ Δημοσ. χθες στις 07:01 μμ 4 ώρες πριν, pitogyrakos είπε Ελα να κανουμε παιδι η μανα σου εγω και εσυ... Είπαμε δεν γίνεται με μάνες Αναφορά σε κείμενο Τα ζευγάρια γνωρίζουν ότι διατρέχουν κίνδυνο εάν προηγούμενα παιδιά, μέλη της οικογένειας ή η μητέρα έχουν επηρεαστεί. 1
zazoum Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 41 minutes ago, oldnew said: Επόμενο βήμα, ένας άντρας, μια γυναίκα, και ενας σκύλος.. Κανω το σκυλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα