Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, Thresh said:

Threesome...

Εμένα μου θύμησε αυτό πάντως:

Μπαμπά, γιατί εγώ είμαι κίτρινος, η μαμά άσπρη και εσύ μαύρος;
- Παιδί μου, με αυτά που είχαν γίνει εκείνο το βράδυ, αφού δεν γαυγίζεις, πάλι καλά να λες...!!!

• Like 1
  • Haha 10
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απιστευτη θεραπεια. Καταφεραν και νικησαν σοβαρη ανιατη ασθενεια που προκαλουσε σοβαρες αναπηριες και θανατο. Μακαρι να το δουμε να εφαρμοζεται και για ποσες αλλες τετοιες ασθενειες που μεχρι στιγμης δεν εχουν βρει τροπους να θεραπευσουν.

• Like 5
Δημοσ.

"Ζευγάρια με πολύ υψηλή πιθανότητα μετάδοσης σοβαρών προβλημάτων στα παιδιά τους, κατάφεραν να αποκτήσουν υγιή μωρά χάρη σε πρωτοποριακή θεραπεία με γενετικό υλικό δότη". 

There I fixed your title.

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι σπευσατε να χειροκροτησετε , πιστευετε οτι ολες αυτες οι επιστημονικες μεθοδοι θα χρησιμοποιουνται αποκλειστικα για ευγενης σκοπους ;

Προκειται για παρα φυση κατασταση που εχει φορεσει το μανδυα της θεραπειας της ασθενειας

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Οσοι σπευσατε να χειροκροτησετε , πιστευετε οτι ολες αυτες οι επιστημονικες μεθοδοι θα χρησιμοποιουνται αποκλειστικα για ευγενης σκοπους ;

Προκειται για παρα φυση κατασταση που εχει φορεσει το μανδυα της θεραπειας της ασθενειας

Για πες εσύ που βλέπεις πίσω απο την κουρτίνα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pitogyrakos είπε

Ελα να κανουμε παιδι η μανα σου εγω και εσυ...

Είπαμε δεν γίνεται με μάνες 

Αναφορά σε κείμενο

Τα ζευγάρια γνωρίζουν ότι διατρέχουν κίνδυνο εάν προηγούμενα παιδιά, μέλη της οικογένειας ή η μητέρα έχουν επηρεαστεί.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...