EuphangeL Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 20 ώρες πριν, lector είπε τους απανταχου καρτακηδες Εγώ είμαι αυτός, τι έχεις να πεις;
Panikas13 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Καλά τους κάνουν βαρέθηκα το ένα νεράκι με κάρτα μια τσίχλα με κάρτα ένα μπισκότο των 0.20 λεπτών με κάρτα 2
giwrgostr Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 43 minutes ago, Panikas13 said: Καλά τους κάνουν βαρέθηκα το ένα νεράκι με κάρτα μια τσίχλα με κάρτα ένα μπισκότο των 0.20 λεπτών με κάρτα Τώρα είναι που θα χρησιμοποιούν όλοι κάρτες για τα πάντα. Πριν μπορεί να έβγαζες κάνα μικροποσό για μικροεξοδα. Αν πλέον σε χρεώνει για ανάληψη, δεν θα βγάζεις τίποτα αν δεν είναι απαιτητό. Οπότε τώρα να δεις τσίχλες που θα πληρώνονται με κάρτες. 1
stathisp Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Και στην εταιρία που αγόρασε τα ΑΤΜ είναι μέτοχος και η Πειραιώς 😉 με 20%... Αν αυτό δεν είναι κομπίνα τι άλλο μπορεί να είναι... 4
lector Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 ώρες πριν, EuphangeL είπε Εγώ είμαι αυτός, τι έχεις να πεις; Οτι εισαι ενας απο αυτους που θρεφουν το τερας. 1
firewalker Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Κάτι μου λέει πως αυτά τα νέα ATM θα γίνουν πόλοι έλξης βανδάλων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες Πειραιώς για ΑΤΜ που πωλήθηκαν στην Cashflex: Μειώνουμε τη χρέωση από 0,60 σε 0,50 ευρώ ανά συναλλαγή | Insider Δεν πιστεύω να είστε τίποτα φτωχοί για να καταδεχτείτε την μείωση. 1 4
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 22 λεπτά πριν, Thresh είπε Μειώνουμε τη χρέωση από 0,60 σε 0,50 ευρώ ανά συναλλαγή ολη η σαπιλα της χωρας σε μια προταση... αν ειχαν χιουμορ επρεπε να το αυξησουν σε 0,70 και να πουνε "Αν το συνεχίσετε θα το κανουμε 1 ευρω γιατι ετσι γουσταρουμε"
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δεν νομίζω ότι ο σκοπός αυτής της χρέωσης είναι να βγάλουν χρήματα. Ή, να το θέσω διαφορετικά. Είναι άλλο ένα μέτρο, σε αυτή την διαρκή μάχη, κατά των μετρητών. Και αν βγει και κάνα φράγκο έξτρα, καλοδεχούμενο.
lector Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Οριστε γκρινιαρηδες μιζεροι, εγινε η απαραιτητη παρεμβαση. Εφτασε το μαχαιρι στο κοκαλο. 21 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Δεν νομίζω ότι ο σκοπός αυτής της χρέωσης είναι να βγάλουν χρήματα. Ή, να το θέσω διαφορετικά. Είναι άλλο ένα μέτρο, σε αυτή την διαρκή μάχη, κατά των μετρητών. Και αν βγει και κάνα φράγκο έξτρα, καλοδεχούμενο. Μα και η μαχη κατα των μετρητων εχει σκοπο να βγαλουν χρηματα. Το 2ο συνηγορει στο 1ο. Επιδιωκουν ολες οι συναλλαγες να γινονται με εκεινους νταβατζηδες (με το αζημιωτο). Και υπαρχει κοσμος που το θρεφει και μαλιστα καυχιεται κιολας. 3
cpavlidi Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ειναι απλο δεν τραβαμε απλως τα λεφτα αλλα κλεινουμε και τους λογαριασμους μαζικα.
makis269 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες να αγοράσουμε και εμείς σαν ιδιώτες κανένα ΑΤΜ να βγάζουμε μεροκάματο , που τα πουλάνε ξέρουμε ? 1
tutuyo Δημοσ. πριν από 24 λεπτά Δημοσ. πριν από 24 λεπτά Πάντως σήμερα που έβγαλα από κατάστημα της Πειραιώς, δεν υπήρχε χρέωση
csontheline Δημοσ. πριν από 17 λεπτά Δημοσ. πριν από 17 λεπτά (επεξεργασμένο) 2 hours ago, makis269 said: να αγοράσουμε και εμείς σαν ιδιώτες κανένα ΑΤΜ να βγάζουμε μεροκάματο , που τα πουλάνε ξέρουμε ? Στο εξωτερικό υφίσταται ως είδος επιχείρησης. Στην Ελλάδα (φαντάζομαι και αλλού) οι επιχειρήσεις αυτόματων μηχανών (παιχνίδια με κέρματα, αυτόματοι πωλητές κ.α.) είναι ελαφρώς (όσο πατάει η γάτα) κόζα -για την- μόστρα. Απλώς θα μπορούσαν να τα κλείσουν και τέλος. Ή κάθε τράπεζα να κάνει τις δικές της συμφωνίες με τέτοιους παρόχους. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ποιος παλαβός βγάζει χρήματα από τέτοια μηχανήματα και όχι από καταστημάτων μόνο; Προσωπικά, 2 φορές, στην ζωή της συγκεκριμένης κάρτας, έβγαλα μετρητά από ΑΤΜ εκτός δικτύου και την 1 μου χρέωναν απανωτά την κάρτα (ενημερώθηκε η τράπεζα και ακυρώθηκαν συνναλαγές και κάρτα). Επεξ/σία πριν από 14 λεπτά από csontheline
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα