Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ως προς το κουτάκι/πλαστικό/γυάλινο

Γενικά προτιμούσα τα γυάλινα. Πλέον όμως δεν βρίσκω πουθενά πέραν αυτών που είναι 250ml και σερβίρονται σε φαγάδικα (προφανώς με συγκεκριμένα κίνητρα, aka €€€) και στα οποία θεωρώ απαράδεκτη την χωρητικότητα (εκτός αν βάζαμε μέσα τσίπουρα και ρακές)

Οπότε πλέον κουτάκι. Απορρίπτω το πλαστικό, εκτός από περιπτώσεις μαζώξεων όπου βολεύουν τα 1,5-2 λίτρα, καθώς το γεγονός ότι είναι σε πιο μεγάλες χωρητικότητες (0,5L, 1L, 1,5L, κλπ) δεν θα το πιεις όλο με τη μία. Ε, στο 2ο άνοιγμα είναι πλέον για το νεροχύτη. Δεν πίνεται (πάντα κατά τη γνώμη μου αυτό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακουσα χτες στις ειδησεις οτι ο μεγας Τραμπ αλλαζει και τη συνταγη της κοκα κολας! Αντι για ζαχαρωμα απο το φτηνο σιροπι γλυκοζης(που συνηθως γινεται απο... πατατες) κανονισε λεει να βαζουν στην αμερικανικη κοκα κολα ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο 😄

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.

Coca Cola zero, σκέτη η με λεμόνι. 

Αναψυκτικό βυσσινο με ανθρακικό. Δεν θυμάμαι ποια εταιρεία το βγάζει νομίζω η Βίκος. 

45 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

ακουσα χτες στις ειδησεις οτι ο μεγας Τραμπ αλλαζει και τη συνταγη της κοκα κολας! Αντι για ζαχαρωμα απο το φτηνο σιροπι γλυκοζης(που συνηθως γινεται απο... πατατες) κανονισε λεει να βαζουν στην αμερικανικη κοκα κολα ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο 😄

Νομιζω οτι σχεδόν κανένας δεν θα δει διαφορά στην γεύση. Η διαφορά της γλυκόζης με την ζάχαρη είναι πως η υγρή γλυκόζη διαλύεται ευκολότερα μεσα στο μίγμα με τα άλλα υλικά, η ζάχαρη θέλει ανακάτεμα. Σε παραγωγή μεγαλης κλίμακας αυτο μπορει να επιφέρει παραπάνω κόστος στην εταιρεία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...