Haldol Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ (επεξεργασμένο) Από τύπου cola προτιμώ Βίκος Μηδέν Ζάχαρη, και Coca-Cola Zero. Όχι ότι παίρνουμε συχνά. Αλλά αυτό εδώ το πεθαίνουμε: 9 hours ago, Dante80 said: Ότι καλύτερο! Επεξ/σία χθες στις 10:34 πμ από Haldol 1
cmaniac Δημοσ. χθες στις 10:38 πμ Δημοσ. χθες στις 10:38 πμ Από αναψυκτικά Κλιάφα. Αν και τα έκοψα και πλέον ξινό νερό μόνο. Αν θες mocktail μπορείς να του βάλεις χυμούς, έχει πολύ ενδιαφέρον. 1
Stratosnis Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ coca-cola>zero>twist Η επόμενη ερώτηση είναι αλουμινένιο ή γυάλινο; Εγώ προτιμώ το κουτάκι. Spoiler Bonus: Είχα δοκιμάσει στην Ιταλία πριν χρόνια αυτό και ήταν τρομερό, θυμάμαι είχε και προστατευτικό στο κουτάκι. Επίσης στα κορυφαία αυτό.
this.is.elia Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ Δημοσ. χθες στις 11:42 πμ Παλιότερα ήμουν φαν της Εψα/Κλιάφα ή άλλων 'περιφερειακών' εμφιαλωτών, πλέον βρίσκω τα πάντα εξαιρετικά νερουλά. Ειδικά όταν θυμάμαι την Κλιάφα στις 10ετίες του '80/'90 όταν υπήρχε σχεδόν σχεδόν μόνο στους νομούς Τρικάλων/Λαρίσης/Καρδίτσης. Τέτοια γεύση δεν ξανασυνάντησα σε αναψυκτικό. Πλέον θα προτιμήσω μια root beer, λόγω κορεσμού στις παραδοσιακές σόδες. Όταν είμαι Λάρισα αγοράζω 6packs από το skroutz, στην Αθήνα βρίσκω πιο εύκολα. Για αλλαγή θα πάρω και Dr. Pepper, μου αρέσουν όλες οι γεύσεις - ακόμα και το 'σιρόπι βήχα' κεράσι. Αλλά γενικά αναψυκτικά ελάχιστα πλέον. 1
The_Judas Δημοσ. χθες στις 01:30 μμ Δημοσ. χθες στις 01:30 μμ 2 ώρες πριν, cmaniac είπε Από αναψυκτικά Κλιάφα. Αν και τα έκοψα και πλέον ξινό νερό μόνο. Αν θες mocktail μπορείς να του βάλεις χυμούς, έχει πολύ ενδιαφέρον. εγώ βάζω αλκοολ στα mocktails 😛 1
BlueBlade Δημοσ. χθες στις 01:59 μμ Δημοσ. χθες στις 01:59 μμ Coca Cola Zero που απλά δε μπορώ να την κόψω με τίποτα. Ακολουθεί η Pepsi Max μετά που είναι και αυτή καλή αλλά όχι τόσο όσο η Zero. Όλα τα υπόλοιπα είναι αίσχος ειδικά κάτι Ελληνικές Cola που απορώ πως γίνεται να πήραν έγκριση να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Λες και δεν δοκίμασε κανείς για να δει πόσο αίσχος είναι.
seeker4all Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ Δημοσ. χθες στις 02:24 μμ Τελικά ό,τι και να επιλέξει ο καταναλωτής, τα κέρδη των μετόχων είναι πάντα εξασφαλισμένα. Αρκεί μια γρήγορη ματιά στο μετοχικό σχήμα της cc ή της αντιπάλου της.
JailbrokenDiesel Δημοσ. χθες στις 02:40 μμ Δημοσ. χθες στις 02:40 μμ (επεξεργασμένο) Coke Zero ή Pepsi Twist Επεξ/σία χθες στις 02:41 μμ από JailbrokenDiesel
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ Έχω να πιώ αναψυκτικά 15 χρόνια, μόνο νερό
rallistas Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ Μετα απο πολυυυυυυυυυυυ μεγαλη αποχη απο τη Zero, εκανα κομπακ με Pepsi Lime, αλλα προσπαθω να τηρησω ενα μετρο γιατι κι εγω του ξεσκιζω αν ξανακυλησω...
StamTheMan Δημοσ. χθες στις 09:30 μμ Δημοσ. χθες στις 09:30 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, christos4 είπε On topic, σπίτι παίρνω coca cola zero, απο συνήθεια... Αν μου φέρουν έξω Pepsi max, δεν καταλαβαίνω διαφορά... Χομπιστας δλδ. Περασε εξω. 10 ώρες πριν, Stratosnis είπε Η επόμενη ερώτηση είναι αλουμινένιο ή γυάλινο; Εγώ προτιμώ το κουτάκι. Κουτακι και εγω. Νομιζω οτι εχει παρει μεγαλο hype το γυαλινο. Δε μπορω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πιω απο πλαστικο. Αμα ερθει κανας φιλος και φερει πλαστικο αντι κουτακι,χαλαει η βραδια. Επεξ/σία χθες στις 09:31 μμ από StamTheMan 1
HALF EVIL Δημοσ. χθες στις 09:44 μμ Δημοσ. χθες στις 09:44 μμ Green Colla με στέβια. Γιατί; Γιατί δεν πίνεται. Οπότε μόλις πάω να πιω το μετανιώνω και έτσι έκοψα τα τύπου Colla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα