Dreamstorm Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αν πιω, Green Cola αποκλειστικά. Επίσης τα mocktails της green είναι ΕΠΟΣ. Ειδικά το ρόδι, τζίντερ & λάιμ παγωμένο. Αν θέλεις και αλκοόλ, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έχεις τέλειο ποτάκι (προσωπικά σε αυτό βάζω ursus). Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Dreamstorm
Raylan Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Για όσους είναι σαν κι εμένα και πίνουν τον καφέ τους σκέτο, και έστω με μια ελάχιστη ποσότητα ζάχαρης παθαίνουμε δηλητηρίαση, μπορείτε να μου πείτε πώς πίνετε κόλα; Αν πίνετε και ποια κόλα προτιμάτε; Κάτι τύπου zero και sugar free είναι γεμάτα γλυκαντικές ουσίες.. Καμιά φορά πίνω Coca-Cola, Pepsi ή Βίκος, πάντα με φέτα λεμόνι για να πάρει οξύτητα και πολύ πάγο για να σπάσει η γλύκα. 2
Morosana Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Όταν τρώω βρωμιά (πίτσες σουβλάκια κτλ ) θέλω coca όταν ψήνω σπίτι ή γενικά παίζει ψητό κρέας ή pepsi μου κάθεται καλύτερα. Ίσως είναι βιώματα επειδή οι περισσότερες ταβέρνες είχαν pepsi
StamTheMan Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Morosana είπε επειδή οι περισσότερες ταβέρνες είχαν pepsi Σε ποιο συμπαν;
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Σε ποιο συμπαν; 80s 90s η pepsi είχε ρίξει όλο το βάρος στην εστίαση παρά στο ράφι σε σχέση με την coca. Αν δεις στις ταμπέλες των μαγαζιών που έχουν μείνει από τότε η σε όσα έχουν κλείσει και δεν έχει κατέβει η ταμπέλα τα περισσότερα έχουν το σήμα της pepsi. Εκτός από τις ταμπέλες έκανε καλύτερες συμφωνίες προς τους μαγαζατορες. Τα μαγαζιά τοτε.δεν είχαν την ποικιλία που έχουν σήμερα (δεν υπήρχε καν εμφιαλωμένο) οπότε ο πελάτης έπινε ότι είχε και τις περισσότερες φορές ήταν pepsi γυάλινη. Πιστεύω ότι οποίον Έλληνα πάνω από 30 χρόνων ρωτήσεις ποτέ ήπιε πρώτη φορά pepsi θα σου.πει σε ταβέρνα και όχι σε σπίτι.
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 46 λεπτά πριν, Morosana είπε Πιστεύω ότι οποίον Έλληνα πάνω από 30 χρόνων ρωτήσεις ποτέ ήπιε πρώτη φορά pepsi θα σου.πει σε ταβέρνα και όχι σε σπίτι. Εγώ, μόνο σε ταβέρνα... 1
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Morosana είπε 80s 90s η pepsi είχε ρίξει όλο το βάρος στην εστίαση παρά στο ράφι σε σχέση με την coca. Αν δεις στις ταμπέλες των μαγαζιών που έχουν μείνει από τότε η σε όσα έχουν κλείσει και δεν έχει κατέβει η ταμπέλα τα περισσότερα έχουν το σήμα της pepsi. Εκτός από τις ταμπέλες έκανε καλύτερες συμφωνίες προς τους μαγαζατορες. Τα μαγαζιά τοτε.δεν είχαν την ποικιλία που έχουν σήμερα (δεν υπήρχε καν εμφιαλωμένο) οπότε ο πελάτης έπινε ότι είχε και τις περισσότερες φορές ήταν pepsi γυάλινη. Πιστεύω ότι οποίον Έλληνα πάνω από 30 χρόνων ρωτήσεις ποτέ ήπιε πρώτη φορά pepsi θα σου.πει σε ταβέρνα και όχι σε σπίτι. Ίσως για τις δεκαετίες που λες να έχεις δίκιο. Και όντως κι εγώ έχω προσέξει σε παλιές ταμπέλες σε καφενεία ή ταβέρνες να φαίνεται εκατέρωθεν της επωνυμίας το σήμα της Pepsi Πάντως ήδη από το 2000 αυτό είχε αλλάξει. Ξέρω άτομο που τότε ήταν πωλητής της Pepsi και είχε θέμα όταν πήγαινε έξω για φαγητό καθώς (άτυπα) "απαγορευόταν" να θεαθεί να πίνει το ανταγωνιστικό προϊόν κι έτσι πλέον δεν είχε πολλές εναλλακτικές Επεξ/σία 4 Αυγούστου από haris_216
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ίσως για τις δεκαετίες που λες να έχεις δίκιο. Και όντως κι εγώ έχω προσέξει σε παλιές ταμπέλες σε καφενεία ή ταβέρνες να φαίνεται εκατέρωθεν της επωνυμίας το σήμα της Pepsi Πάντως ήδη από το 2000 αυτό είχε αλλάξει. Ξέρω άτομο που τότε ήταν πωλητής της Pepsi και είχε θέμα όταν πήγαινε έξω για φαγητό καθώς (άτυπα) "απαγορευόταν" να θεαθεί να πίνει το ανταγωνιστικό προϊόν κι έτσι πλέον δεν είχε πολλές εναλλακτικές Για αυτό γράφω για βιώματα και τον λόγο που προτιμώ την pepsi σε συγκεκριμένες περιστάσεις και φαγητά έναντι της coca. Τα παιδικά μας χρόνια είχαν τέτοιες εικόνες. Να κάθεται ο παππούς σε τέτοια μαγαζιά πίνοντας ουζάκι με μεζέ με τους φίλους του, να μας κερνάνε αναψυκτικά και στο καπάκι Χριστοπαναγιες για να καθόμαστε φρόνιμοι 😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα