Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Για αυτό την απόσταση ασφαλείας την μετράμε σε δευτερόλεπτα και όχι σε μέτρα. Πρέπει να είναι πάνω απο 3 δευτερόλεπτα,  ΑΝ έχουμε ίδιο αμάξι με τον μπροστινό. Αν έχουμε χειρότερο, αυξάνεται.

m/s * s = m 

1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

και να επιτραπεί και το ρουφιανεμα σε παραβασεις

οχι ρουφ ρουφ εκτος απο ακραιες περιπτωσεις

28 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Ρε παιδιά, γιατί το παιδεύετε 4 σελίδες τώρα;

Φταιει ο μπροστά καθαρά με βάση τον ΚΟΚ. Αν υπήρχε βίντεο ή μαρτυριες, το πιθανότερο είναι να έβγαινε 100-0. Ίσως όμως συνυπαιτιότητα επειδή ο πίσω δεν κρατούσε αποστάσεις.

Δεν έχει νόημα όμως αυτό, καθώς δεν υπάρχει ούτε βίντεο ούτε μάρτυρας. Αφού δεν αποδεικνύεται ότι η τροχοπέδηση ήταν αναίτια, ο TS θα χρεωθεί το 100% της υπαιτιότητας. Ας κάνει αρνητική δήλωση ετσι για το γαμωτο, αλλά στο τέλος αυτό θα βγει.

Εισαι ολοσωστος!

• Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

m/s * s = m 

θες να θέσεις κανόνα που να είναι ίδιος και συγκεκριμένος σε όλους.

Μπορείς να το κάνεις βάσει μέτρων?! Οχι! Γιατι δεν είναι σταθερά. Το μόνο σταθερό, είναι ο χρόνος. 

• Like 1
Δημοσ.

Πέντε σελίδες μου την λέγατε για το πόσο άδικο εχω, ψευτη με ειπατε, στραβό με ειπατε, μόνο δολοφόνο δεν με αποκαλεσατε, και με πήρε τωρα μόλις τηλεφωνο ο ιδιοκτήτης της καφετέριας απο τον οποίο ζήτησα χτές αν μπορεί να ψαξει στην κάμερα ασφαλείας του γιατι εγινε απεξω το ατύχημα, και μου είπε οτι το είδε και φαίνεται καθαρά οτι ο δρόμος ηταν αδειος χωρίς κανένα εμπόδιο και οτι ο τυπος φρέναρε αποτομα και επίτηδες. Το αποθηκευσε λεει και να ερθω να το παρω οποτε θέλω σε στικακι. Να ναι καλα ο ανθρωπος, γιατι δεν ειχε καμια υποχρεωση να μπεί στο κοπο. Δεν ξερω τι δικαιωματα εχω να το χρησιμοποιησω και αν ειναι νομιμο, ουτε ξερω αν αξιζει να μπω σε διαδικασίες γιατί η ζημια μου ειπαν στο συνεργειο οτι φτιάχνεται με 600 ευρω περιπου, αλλά είναι μια ηθική δικαιωση. Ευχαριστω τους ελαχιστους που με υπερασπιστηκαν. 

• Like 9
  • Haha 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Πέντε σελίδες μου την λέγατε για το πόσο άδικο εχω, ψευτη με ειπατε, στραβό με ειπατε, μόνο δολοφόνο δεν με αποκαλεσατε, και με πήρε τωρα μόλις τηλεφωνο ο ιδιοκτήτης της καφετέριας απο τον οποίο ζήτησα χτές αν μπορεί να ψαξει στην κάμερα ασφαλείας του γιατι εγινε απεξω το ατύχημα, και μου είπε οτι το είδε και φαίνεται καθαρά οτι ο δρόμος ηταν αδειος χωρίς κανένα εμπόδιο και οτι ο τυπος φρέναρε αποτομα και επίτηδες. Το αποθηκευσε λεει και να ερθω να το παρω οποτε θέλω σε στικακι. Να ναι καλα ο ανθρωπος, γιατι δεν ειχε καμια υποχρεωση να μπεί στο κοπο. Δεν ξερω τι δικαιωματα εχω να το χρησιμοποιησω και αν ειναι νομιμο, ουτε ξερω αν αξιζει να μπω σε διαδικασίες γιατί η ζημια μου ειπαν στο συνεργειο οτι φτιάχνεται με 600 ευρω περιπου, αλλά είναι μια ηθική δικαιωση. Ευχαριστω τους ελαχιστους που με υπερασπιστηκαν. 

δεν θα βγει πόρισμα από εδώ μέσα.

η πικρή αλήθεια είναι ότι ο πίσω πάντα πληρώνει την νύφη.

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Πες στην ασφαλιστικη σου οτι εχεις βιντεο και αν εχεις και νομικη προστασια χρησιμοποιησε τη 

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Παρτο και δωσε το στην ασφαλιστικη σου και πες οτι θες να πας νομικα κλπ. Ουτε οι ιδιοι θα θελουν να πληρωσουν τον αλλο. Οποτε αν θεωρησουν οτι εχεις ελπιδες να κερδισεις θα πανε μεαυτη την επιλογη.

Δεν σε κατηγορησε κανενας, απλα σου ελεγαν πως εχουν τα πραγματα. Οτι αν πεσεις πισω απο καποιον πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε

Φταιει ο μπροστά καθαρά με βάση τον ΚΟΚ. Αν υπήρχε βίντεο ή μαρτυριες, το πιθανότερο είναι να έβγαινε 100-0. Ίσως όμως συνυπαιτιότητα επειδή ο πίσω δεν κρατούσε αποστάσεις.

Δεν έχει νόημα όμως αυτό, καθώς δεν υπάρχει ούτε βίντεο ούτε μάρτυρας. Αφού δεν αποδεικνύεται ότι η τροχοπέδηση ήταν αναίτια, ο TS θα χρεωθεί το 100% της υπαιτιότητας. Ας κάνει αρνητική δήλωση ετσι για το γαμωτο, αλλά στο τέλος αυτό θα βγει.

Δε νομιζω οτι ειναι ετσι . Συνυπαιτιοτητα βγαινει οταν αποδειχθει οτι φρεναρε αποτομα και αναιτια ο μπροστινος. Γιατι κι εσυ δεν σταματησες εγκαιρως . Αρα και οι 2 φταινε. Και αυτος που κοκκαλωσε χωρις λογο , αλλά και ο πισω που δεν ειχε ικανη αποσταση και επεσε πανω του 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αυτό δε σημαίνει ότι θα δικαιωθείς.

Ηθικά ή/και νομικά.

Μην παριστάνεις τον δικηγόρο αν δεν εισαι, ούτε τον κριτή της ηθικής. Και οκ πες οτι δεν αποζημιωνομαι γιατί ετσι λεει ο ΚΟΚ, αλλά με ποιά λογική δεν δικαιωνομαι ηθικά; Είναι ηθικό αυτό που έκανε ο αλλος να προκαλέσει επίτηδες ατυχημα; Κάτι τύποι σαν εσενα γεμάτοι κακία χωρίς λόγο ειναι ο λόγος που αποφευγω να πολυμπαινω στα φορουμς, γιατί ξερω οτι πισω απο το πλητρολογιο και την ανωνυμια βγαζει ο καθενας τα κομπλεξ του. 

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Μην παριστάνεις τον δικηγόρο αν δεν εισαι, ούτε τον κριτή της ηθικής. Και οκ πες οτι δεν αποζημιωνομαι γιατί ετσι λεει ο ΚΟΚ, αλλά με ποιά λογική δεν δικαιωνομαι ηθικά; Είναι ηθικό αυτό που έκανε ο αλλος να προκαλέσει επίτηδες ατυχημα; Κάτι τύποι σαν εσενα γεμάτοι κακία χωρίς λόγο ειναι ο λόγος που αποφευγω να πολυμπαινω στα φορουμς, γιατί ξερω οτι πισω απο το πλητρολογιο και την ανωνυμια βγαζει ο καθενας τα κομπλεξ του. 

Εν τω μεταξύ εγώ συγκεκριμένα δεν τάχθηκα πουθενά εναντίον σου, αλλά τέλος πάντων.

Είπα απλά ότι δεν παίζει να χρησιμοποιηθεί υπέρ σου.

Τώρα αν είσαι καλυμμένος ηθικά με την ύπαρξη ενός video, ΟΚ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε

φταίει ο μπροστά βάση του ΚΟΚ αλλά θα το χρεωθεί ο πίσω.......

does not compute.....

9 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Aν βάση ΚΟΚ δεν δικαιώνεσαι δεν υπάρχει ηθική δικαίωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ απλά όπως και σε αντίστοιχο δικαστήριο που πήγα μάρτυρας, ο μπροστά ειπε.

Όπως ήμουν στο δρόμο ένιωσα ένα τσίμπημα πολύ δυνατό στην καρδιά και φρεναρα.

Ο πίσω πλήρωσε και τα έξοδα βέβαια.

Μη. Ξεχάσω να πω στον ts καλή του τύχη 

Επεξ/σία από thn
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Aν βάση ΚΟΚ δεν δικαιώνεσαι δεν υπάρχει ηθική δικαίωση.

Θα το δούμε αυτό. Δεν ξερω αν θα ασχοληθώ γιατί εδωσα ηδη το αυτοκίνητο για επισκευη και δεν με πολυνοιαζει, αλλα μπορει να βαλω και δικηγόρο να του κάνει αγωγη αποζημιωσης ετσι για το γαμωτο γιατί δεν μου εχει ξανατυχει τετοια πουστια και μου την εσπασε πολυ ο καραγκιοζης και ακόμα περισσότερο μου την σπασατε εσεις που πεσατε να  με φάτε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα ο νηματοθετης θελει ηθικη και νομικη δικαιωση ας κανει αρνητικη δηλωση και ας δοκιμασει την τυχη του στο δικαστηριο.Φυσικα ο καθενας αναλμαβανει την ευθηνη των πραξεων του και σε περιπτωση που χάσει πληρωνει.........

Ολα τα υπολοιπα ειναι παπαντζες περιωπής

Επεξ/σία από filipprin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...