Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά της παρέας

Έχω ένα VW golf του 2003. Πρόσφατα άλλαξα κινητηρα με ένα Skoda fabia 2009. Ίδια κυβικά (1290) και ίδια χαρακτηριστικά. Ρώτησα τόσο τον μάστορα που μου άλλαξε κινητήρα όσο και τη περιφέρεια, και η απάντηση και των  δύο ήταν πωσ "από τη στιγμή που δεν άλλαξα κυβικά, δεν χρειάζεται να το δηλώσω στην άδεια ούτε θα έχω θεμα στο ΚΤΕΟ". Σημειωτέον πως τόσο ο παλιός όσο και ο καινούργιος κινητήρας έχει αριθμό πλαισίου BCA (Τα αρχικά όλων των κινητήρων της VW GROUP)

Ωστόσο, επειδή ξέρω πως κόβουν εύκολα για να πάρουν τα λεφτάκια τους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποιο κτεο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ όπου όλοι "φεύγουν χαμογελαστοι" και χωρίς "πολλά πολλά".

Ευχαριστώ πολύ 

Πραγματικά αναμένω τις απαντήσεις σασ 

Δημοσ.

Δοκίμασε την τύχη σου στο auto control.

Δούλευε κάποια φεγγάρια ο γιός μου εκεί και μου είπε ότι περνούσαν και το τελευταίο σαπάκι της γειτονιάς.

• Haha 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, OrfeasGreek είπε

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά της παρέας

Έχω ένα VW golf του 2003. Πρόσφατα άλλαξα κινητηρα με ένα Skoda fabia 2009. Ίδια κυβικά (1290) και ίδια χαρακτηριστικά. Ρώτησα τόσο τον μάστορα που μου άλλαξε κινητήρα όσο και τη περιφέρεια, και η απάντηση και των  δύο ήταν πωσ "από τη στιγμή που δεν άλλαξα κυβικά, δεν χρειάζεται να το δηλώσω στην άδεια ούτε θα έχω θεμα στο ΚΤΕΟ". Σημειωτέον πως τόσο ο παλιός όσο και ο καινούργιος κινητήρας έχει αριθμό πλαισίου BCA (Τα αρχικά όλων των κινητήρων της VW GROUP)

Ωστόσο, επειδή ξέρω πως κόβουν εύκολα για να πάρουν τα λεφτάκια τους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποιο κτεο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ όπου όλοι "φεύγουν χαμογελαστοι" και χωρίς "πολλά πολλά".

Ευχαριστώ πολύ 

Πραγματικά αναμένω τις απαντήσεις σασ 

Αν ο κινητήρας εχει τον ίδιο κωδικό,δεν έχουν αριθμό σειράς πλέον,δεν βλέπω τι σε προβληματίζει.

• Like 3
Δημοσ.

Ίδιο κωδικό με την άδειά σου φοράς, οπότε δεν έχεις θέμα (ούτε τυπικά, ούτε πρακτικά). Πέρνα από όποιο ΚΤΕΟ θέλεις.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, OrfeasGreek είπε

Ωστόσο, επειδή ξέρω πως κόβουν εύκολα για να πάρουν τα λεφτάκια τους

Μπα, μαλλον το αντιθετο θα ελεγα εγω οτι συμβαινει. Για ιδιωτικα παντα μιλαμε.

Αν σε κοψουν, την επομενη φορα εχεις κινητρο να πας αλλου.

Δε λεω οτι ειναι σωστο αυτο, απλα ειναι fact.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

για νε ελεγξει αριθμο κινητηρα πρεπει να σκαψει, κανενας δεν ασχολειται

Οι άδειες δεν γράφουν πλέον αριθμό κινητήρα.Μόνο τύπο κινητήρα.Είμαι σιγουρος ότι και στο δικό του που ειναι του 2003 ισχύει.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Οι άδειες δεν γράφουν πλέον αριθμό κινητήρα.Μόνο τύπο κινητήρα.Είμαι σιγουρος ότι και στο δικό του που ειναι του 2003 ισχύει.

Σωστος @Ukforthemoment εγω ημουν ukinthepast οποτε εχω μεινει πισω χαχα

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...