OrfeasGreek Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά της παρέας Έχω ένα VW golf του 2003. Πρόσφατα άλλαξα κινητηρα με ένα Skoda fabia 2009. Ίδια κυβικά (1290) και ίδια χαρακτηριστικά. Ρώτησα τόσο τον μάστορα που μου άλλαξε κινητήρα όσο και τη περιφέρεια, και η απάντηση και των δύο ήταν πωσ "από τη στιγμή που δεν άλλαξα κυβικά, δεν χρειάζεται να το δηλώσω στην άδεια ούτε θα έχω θεμα στο ΚΤΕΟ". Σημειωτέον πως τόσο ο παλιός όσο και ο καινούργιος κινητήρας έχει αριθμό πλαισίου BCA (Τα αρχικά όλων των κινητήρων της VW GROUP) Ωστόσο, επειδή ξέρω πως κόβουν εύκολα για να πάρουν τα λεφτάκια τους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποιο κτεο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ όπου όλοι "φεύγουν χαμογελαστοι" και χωρίς "πολλά πολλά". Ευχαριστώ πολύ Πραγματικά αναμένω τις απαντήσεις σασ
piiii Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δοκίμασε την τύχη σου στο auto control. Δούλευε κάποια φεγγάρια ο γιός μου εκεί και μου είπε ότι περνούσαν και το τελευταίο σαπάκι της γειτονιάς. 2
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 7 ώρες πριν, OrfeasGreek είπε Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά της παρέας Έχω ένα VW golf του 2003. Πρόσφατα άλλαξα κινητηρα με ένα Skoda fabia 2009. Ίδια κυβικά (1290) και ίδια χαρακτηριστικά. Ρώτησα τόσο τον μάστορα που μου άλλαξε κινητήρα όσο και τη περιφέρεια, και η απάντηση και των δύο ήταν πωσ "από τη στιγμή που δεν άλλαξα κυβικά, δεν χρειάζεται να το δηλώσω στην άδεια ούτε θα έχω θεμα στο ΚΤΕΟ". Σημειωτέον πως τόσο ο παλιός όσο και ο καινούργιος κινητήρας έχει αριθμό πλαισίου BCA (Τα αρχικά όλων των κινητήρων της VW GROUP) Ωστόσο, επειδή ξέρω πως κόβουν εύκολα για να πάρουν τα λεφτάκια τους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποιο κτεο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ όπου όλοι "φεύγουν χαμογελαστοι" και χωρίς "πολλά πολλά". Ευχαριστώ πολύ Πραγματικά αναμένω τις απαντήσεις σασ Αν ο κινητήρας εχει τον ίδιο κωδικό,δεν έχουν αριθμό σειράς πλέον,δεν βλέπω τι σε προβληματίζει. 3
Haldol Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Ίδιο κωδικό με την άδειά σου φοράς, οπότε δεν έχεις θέμα (ούτε τυπικά, ούτε πρακτικά). Πέρνα από όποιο ΚΤΕΟ θέλεις. 2
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Γιατι στα κτεο τσεκαρουν αριθμό κινητήρα; Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από NikosKallithea
lector Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 8 ώρες πριν, OrfeasGreek είπε Ωστόσο, επειδή ξέρω πως κόβουν εύκολα για να πάρουν τα λεφτάκια τους Μπα, μαλλον το αντιθετο θα ελεγα εγω οτι συμβαινει. Για ιδιωτικα παντα μιλαμε. Αν σε κοψουν, την επομενη φορα εχεις κινητρο να πας αλλου. Δε λεω οτι ειναι σωστο αυτο, απλα ειναι fact. 1
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εγω οταν το παω για σερβις του λεω να το περασει ο ιδιος και κτεο και εκει τελειωνει το παραμύθι κτεο για μενα.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες για νε ελεγξει αριθμο κινητηρα πρεπει να σκαψει, κανενας δεν ασχολειται
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε για νε ελεγξει αριθμο κινητηρα πρεπει να σκαψει, κανενας δεν ασχολειται Οι άδειες δεν γράφουν πλέον αριθμό κινητήρα.Μόνο τύπο κινητήρα.Είμαι σιγουρος ότι και στο δικό του που ειναι του 2003 ισχύει. 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οι άδειες δεν γράφουν πλέον αριθμό κινητήρα.Μόνο τύπο κινητήρα.Είμαι σιγουρος ότι και στο δικό του που ειναι του 2003 ισχύει. Σωστος @Ukforthemoment εγω ημουν ukinthepast οποτε εχω μεινει πισω χαχα 2
Nabuko Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μόλις τώρα, 11osmikrosmhtsos είπε Σωστος @Ukforthemoment εγω ημουν ukinthepast οποτε εχω μεινει πισω χαχα Να βρούμε και έναν Ukinthefuture να κάνετε σύλλογο 9
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Να βρούμε και έναν Ukinthefuture να κάνετε σύλλογο πριτς 3
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε πριτς χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα