Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από καθάρισμα αποθήκης, χαρίζονται τα εικονιζόμενα. Δε γνωρίζω τη λειτουργική τους κατάσταση. Δίνονται ΜΟΝΟ όλα μαζί. Αποκλειστικά για φίλο από περιοχή Πάτρας. Μένω στο Ρίο. Τη Δευτέρα πάνε για ανακύκλωση.

1-min.jpg

2-min.jpg

3-min.jpg

4-min.jpg

5-min.jpg

6-min.jpg

7-min.jpg

8-min.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα, ωραίος για την πράξη.

Απορία, αυτή η κάρτα που έχει την ψύκτρα της 8800GTS ΑΝΑΠΟΔΑ, τι είναι;

Επίσης FOR THE LOVE OF GOD μην πετάξεις την DFI.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, τα περισσότερα είναι του υιού μου. Τα έβγαλα από την αποθήκη και πριν τα πάω για ανακύκλωση σκέφτηκα μήπως κάποιος τα θέλει για ανταλλακτικά. 

Δημοσ.
6 minutes ago, kprimax said:

Δεν έχω ιδέα, τα περισσότερα είναι του υιού μου. Τα έβγαλα από την αποθήκη και πριν τα πάω για ανακύκλωση σκέφτηκα μήπως κάποιος τα θέλει για ανταλλακτικά. 

Η DFI LANPARTY DK P45-T2RS ELITE, αν δε κανω λαθος, η κιτρινοπορτοκαλι μητρικη, της αξιζει μια θεση σε ενα κουτακι με ενα Xeon.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kprimax είπε

Δεν έχω ιδέα, τα περισσότερα είναι του υιού μου.

O γιος σου γνωρίζει για τις ενέργειές σου? Μιλάω σαν παθών 😅

• Haha 3
Δημοσ.

Και η Asus X38 (Λογικά Ε κάτι είναι) αξίζει να μείνει. Μακάρι να τα πάρει κάποιος. Ή σκέψου αποστολή με box και μια μικρή αμοιβή, για τον κόπο και τον καφέ του δρόμου :P

• Like 1
Δημοσ.

Κατ΄αρχάς δεν ξέρω αν είναι όλα λειτουργικά. Οι δυο οθόνες σίγουρα. Τα δίνω για ανταλλακτικά. Το κέντρο ανακύκλωσης είναι 2 χιλιόμετρα από το σπίτι μου, το εύκολο είναι να τα φορτώσω και να τα παω εκεί. Δεν έχω τον χρόνο να τα δώσω ξεχωριστά. Μόνο από Πάτρα  και όλα μαζί. Όποιος τα πάρει, κρατά ότι νομίζει ότι του κάνει και τα υπόλοιπα τα πάει αυτός για ανακύκλωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...