oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 06:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:34 μμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, cumulus said: Και εγώ τα ίδια, τρέχω μαραθωνιο κάτω από 3 ώρες Όλοι όσοι δείχνουν πολυ μικρότεροι: 1. Έχουν γονίδια που βοηθάνε 2. Τρέχουν δρόμους απόστασης 3 είναι λεπτοί, δεν έχουν κοιλιά και δεν έχουν χάσει μαλια. Ειδικά το βάρος, η κοιλιά (ακομα και αν είσαι μια χαρά κιλα), και τα μαλια, ειναι αυτο που κανει κάποιον να φαίνεται μεγάλος. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:35 μμ από oldnew
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:56 μμ μετά κοροιδεύετε τις γυναίκες. η ηλικία είναι ηλικία! μην εθελοτυφλείτε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ 26 minutes ago, oldnew said: Ειδικά το βάρος, η κοιλιά (ακομα και αν είσαι μια χαρά κιλα), και τα μαλια, ειναι αυτο που κανει κάποιον να φαίνεται μεγάλος. Μέχρι να δεις τον Shatner στα 93-94, cheater, μοιαζει 70αρης. 1
PCharon Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Κουράστηκε να κουβαλάει τα @@ του, επόμενο ήταν.
ScorpioX777 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:17 μμ 15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε μετά κοροιδεύετε τις γυναίκες. η ηλικία είναι ηλικία! μην εθελοτυφλείτε. Δεν εχεις αδικο, και εγω ειμαι 55 στα 56 μοιαζω με 47 εχω αντοχη στο ρινγκ σαν 35αρης αλλα ειναι επικινδυνη ηλικια για διαφορα...
kostafunk Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 μμ 6 ώρες πριν, zio10 είπε Εντάξει 56 χρονών δεν τη λες και κατάλληλη ηλικία, νεότατος ήταν. Ναι αλλα αμα τα φτιαξει με καμια 25 αρα ολοι θα λενε τον κωλογερο κοιτα με τι τα εφτιαξε 🤣 1
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ 1 ώρα πριν, kostafunk είπε Ναι αλλα αμα τα φτιαξει με καμια 25 αρα ολοι θα λενε τον κωλογερο κοιτα με τι τα εφτιαξε 🤣 Όχι εντάξει, ήταν αντικειμενικά νέος.
rataplann Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:11 μμ Τα εμβόλια του Μπουρλά του φραξανε τις αρτηρίες στον αέρα, τουλάχιστον πήγε χαρούμενος. 1
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 11:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:31 μμ 4 hours ago, dtk-386 said: μετά κοροιδεύετε τις γυναίκες. η ηλικία είναι ηλικία! μην εθελοτυφλείτε. Κανενας δε διαφωνεί σε αυτο..
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 07:16 πμ Δημοσ. χθες στις 07:16 πμ 8 ώρες πριν, rataplann είπε Τα εμβόλια του Μπουρλά του φραξανε τις αρτηρίες στον αέρα, τουλάχιστον πήγε χαρούμενος. Οχι τα σνίτσελ. 🤡
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 08:33 πμ Δημοσ. χθες στις 08:33 πμ 13 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Δεν εχεις αδικο, και εγω ειμαι 55 στα 56 μοιαζω με 47 εχω αντοχη στο ρινγκ σαν 35αρης αλλα ειναι επικινδυνη ηλικια για διαφορα... Eκτος τα απο πανω ξεχσα και το insomnia που νοιωθω σαν 25αρης, αν ηξερε η γυναικα μου και τα παιδια μου οτι σε ενα τεχνολογικο φορουμ ειμαι ο Σκορπιος που ανεβαζει meme και τσακωνεται με αλλους για κινητα θα δυσκολευοταν πολυ να το πιστεψουν...
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 08:38 πμ Δημοσ. χθες στις 08:38 πμ 4 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Eκτος τα απο πανω ξεχσα και το insomnia που νοιωθω σαν 25αρης, αν ηξερε η γυναικα μου και τα παιδια μου οτι σε ενα τεχνολογικο φορουμ ειμαι ο Σκορπιος που ανεβαζει meme και τσακωνεται με αλλους για κινητα θα δυσκολευοταν πολυ να το πιστεψουν... 🤣
cumulus Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 18 hours ago, dtk-386 said: μετά κοροιδεύετε τις γυναίκες. η ηλικία είναι ηλικία! μην εθελοτυφλείτε. Μα εμείς δεν κρύβουμε την ηλικία μας .Αντίθετα τη φανερώνουμε για να καυχηθουμε ποσο γυμνασμένοι είμαστε 😂
dtk-386 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 29 λεπτά πριν, cumulus είπε Μα εμείς δεν κρύβουμε την ηλικία μας .Αντίθετα τη φανερώνουμε για να καυχηθουμε ποσο γυμνασμένοι είμαστε 😂 Είμαι 55 αλλά φαίνομαι σαν 40. Λες και βλέπω τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ταινία.😆 1
Lucifer Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες είμαστε μάρτυρες δημιουργίας ενός κλασσικού καφενείου όπου οι συνδαιτυμόνες μετράνε τα νιάτα τους σε ψάρια και τα ψάρια τους σε μέτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα