xristosishere Δημοσ. Σάββατο στις 06:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:13 μμ Για καινουργιο μηχανακι που να ειναι καλο για ντελιβερι γυρω στα 3κ πανω-κατω ποιο προτεινετε?? Εχω στο μυαλο μου στο VOGE SR16 ειναι καλο ,το εχει παρει κανεις να εχει μια αποψη??
Moderators Inuyasha Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ 1 ώρα πριν, xristosishere είπε Για καινουργιο μηχανακι που να ειναι καλο για ντελιβερι γυρω στα 3κ πανω-κατω ποιο προτεινετε?? Εχω στο μυαλο μου στο VOGE SR16 ειναι καλο ,το εχει παρει κανεις να εχει μια αποψη?? Δες pcx/nmax (το προηγούμενο μοντέλο) και στα 2 ξεστοκαρουν και έχουν καλές προσφορές Αν τι θες αποκλειστικά για διανομή δες το vision 110 στα 2600 πάνω κάτω
villasg Δημοσ. Σάββατο στις 08:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:04 μμ Για μονο delivery και να μην σου τρωει χρημα σε συντηρηση και καυσιμο μονο Daytona DY125 υπαρχουν μηχανακια με 100.000 σε διανομες και συνεχιζουν ακαθεκτα
Moderators Inuyasha Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ 2 ώρες πριν, villasg είπε Για μονο delivery και να μην σου τρωει χρημα σε συντηρηση και καυσιμο μονο Daytona DY125 υπαρχουν μηχανακια με 100.000 σε διανομες και συνεχιζουν ακαθεκτα Και ότι γλυτώσεις θα τα φας σε γιατρούς για τη μέση
villasg Δημοσ. Σάββατο στις 11:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:40 μμ (επεξεργασμένο) Γιατί ποιο σκουτεροπραμα έχει αναρτήσεις ? Στο παπί με 200€ μπορείς να βάλεις αμορτισέρακιά καλά και να φτιάξεις και την σέλα Επεξ/σία Σάββατο στις 11:40 μμ από villasg
txcellas Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 μμ Μόνο παπι για ντελιβερι. Κοστος συντήρησης κλπ ειναι πολυ χαμηλά. Εννοείται οτι σε άνεση ενα σκούτερ ειναι πολυ ανώτερο αλλα το θες για δουλειά!
phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 09:08 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:08 πμ Βέβαια κάποιος θα έλεγε ότι ακριβώς επειδή το θέλει για δουλειά, άρα θα κάθεται αρκετό χρόνο πάνω κάθε μέρα, καλύτερα να είναι κάτι πιο άνετο.
Kounoupieras Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ Daytona παπί ιδανικά με αλλαγή σε ανατομική σέλα και λάστιχα σε πρώτο χρόνο! Σου μένουν και χρήματα για εξοπλισμό.
StamTheMan Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Παπι παιδια. Οχι σκουτερ στο ντελιβερι. Χωρια ολα τα αλλα,ειναι και επικίνδυνα . Δεν υπαρχει συγκριση σε θεμα ασφαλειας,οταν σε ωρα αναγκης χρειαστει να κανεις κατεβασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα