Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το είχαν δώσει πριν πολλά χρόνια από cosmote δωρεάν 

Κάνει για πιο καλό wifi στο σπίτι σε δύσκολα σημεία λόγω απόστασης από το router. Έχει wifi 6

Έχω οπτική ίνα στα 1000 

https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/whole-home-wifi-mesh/cosmote-speed-home-wifi/?productId=20388359&srsltid=AfmBOoqw5VDSKbkIVryR7RHnjl59BRjFOX6DlK7av9zXFsS-6kZuBaC3

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα, ρωτάς κάτι ή απλά αναφέρεις το ΑΡ;

Αν ρωτάς, συνεργάζεται σε Mesh δίκτυο αποκλειστικά με τον Router που σου είχαν δώσει. Βλέπεις το Mesh δουλεύει μόνον μεταξύ συμβατών συσκευών του ίδιου κατασκευαστή και κανενός άλλου.

Σαν απλό ΑΡ συνδεόμενο ενσύρματα με τον Router θα δουλέψει με οποιονδήποτε Router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Δεν κατάλαβα, ρωτάς κάτι ή απλά αναφέρεις το ΑΡ;

Αν ρωτάς, συνεργάζεται σε Mesh δίκτυο αποκλειστικά με τον Router που σου είχαν δώσει. Βλέπεις το Mesh δουλεύει μόνον μεταξύ συμβατών συσκευών του ίδιου κατασκευαστή και κανενός άλλου.

Σαν απλό ΑΡ συνδεόμενο ενσύρματα με τον Router θα δουλέψει με οποιονδήποτε Router.

Έχω αλλάξει πολλά ρουτερ από τότε. 

Το έβαλα στο ρεύμα πάτησα στο ρουτερ το κουμπάκι για συγχρονισμό, το ίδιο και σε αυτό αλλά ανάβουν μόνο τα δύο δεξιά λαμπάκια. 

Αυτό το ρουτερ έχω τώρα 

https://images.app.goo.gl/X4zN39mz1SzzDGeS9

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Όπως ήδη ανέφερα, το Mesh παίζει αποκλειστικά με συμβατές συσκευές του ίδιου κατασκευαστή. Τα Speedport της Cosmote είναι από διαφορετικούς κατασκευαστές κάθε μοντέλο.

Το Mesh Repeater που έχεις είναι Arcadyan και αντίστοιχα Router της Cosmote είναι τα Speedport Smart και Speedport Plus 2. Προσοχή, υπάρχουν 2 μοντέλα Plus 2 με ίδιο όνομα αλλά διαφορετικού κατασκευαστή. Κοιτάς μέσα στο μενού, στις πληροφορίες για το όνομα του firmware.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...