Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Volga said:

Ρε σεις το θέμα δεν είναι η απιστία κλπ το θέμα είναι ότι ο τύπος είναι ο CEO και η τύπισσα η υπεύθυνη HR της εταιρίας. Άντε εσείς εμπιστευτείτε πράγματα σε HR 

γιατι αλλιως θα εμπιστευοσουν? αχαχα. το hr δουλευει για την εταιρεια οχι για σενα.

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, chrisde said:

Συγγνώμη αλλά υποτίθεται πάω να δω εγώ μια συναυλία/αγώνα ή whatever, όχι να με δουν οι άλλοι. Δεν είμαι εγώ το θέαμα αλλά ο θεατής. Το βλέπω λάθος; Μου λέτε ότι υποχρεωτικά αν δεν θέλεις να εκτίθεσαι δεν πρέπει να πηγαίνεις σε live εκδηλώσεις; Και το βρίσκετε οκ αυτό;

Στις ΗΠΑ αυτό ισχύει. Αν δεν κάνω λάθος η λογική είναι ότι δεν υπάρχει προσδοκία ιδιωτικότητας σε δημόσιο χώρο.

• Like 2
Δημοσ.
29 minutes ago, chrisde said:

Συγγνώμη αλλά υποτίθεται πάω να δω εγώ μια συναυλία/αγώνα ή whatever, όχι να με δουν οι άλλοι. Δεν είμαι εγώ το θέαμα αλλά ο θεατής. Το βλέπω λάθος; Μου λέτε ότι υποχρεωτικά αν δεν θέλεις να εκτίθεσαι δεν πρέπει να πηγαίνεις σε live εκδηλώσεις; Και το βρίσκετε οκ αυτό;

αν δεν συμφωνεις απλα δεν πας. αλλιως μαζευεις κοσμο κτλ να εναντιωθεις.ολα τα αλλα ειναι για να λεμε.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrisde είπε

Στις συναυλιες οι διοργανωτες κτλπ εχουν δικαιωμα να χρησιμοποιησουν φωτογραφιες/βιντεο για διαφημιστικους σκοπους/προωθηση.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση, ηταν "kiss cam" η καμερα ζουμαρει σε διαφορα τυχαια ζευγαρια. Το γνωριζαν τι ειναι. Παρολο που ηξεραν τι ειναι και οτι υπαρχει η πιθανοτητα να εμφανιστουν ΚΑΙ αυτοι στην καμερα, συνεχισαν ακαθεκτοι τις...αγκαλιτσες τους και τρεχανε να κρυφτουν μετα.
Προσωπικα το βρηκα πολυ ηλιθιο. Ηταν και οι δυο τερμα ηλιθιοι. Αν δεν θελανε να πιαστουν στα πρασα μπορουσαν να διαλεξουν καποια αλλη δραστηριοτητα αντι της συναυλιας, η εστω το λιγοτερο να ξεκολλησουν τα χερακια τους και να παριστανουν... τους καλους φιλους οταν ειδαν οτι ξεκιναει η kiss cam. Ηταν ενημερωμενοι. Και πληρωσαν την αλαζονια τους στο τελος 🤣

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, chrisde said:

εναλλακτικα μασκα κουκουλα μπαλακλαβα 😛

• Haha 2
Δημοσ.

Δεν θελω να σε στεναχωρήσω, αλλα αμα παω στο ΣΕΦ, με κοιτάνε 13.000 φίλαθλοι υποθετικά.

Δηλαδή, αν για καποιο λογο τσακωθω με τον διπλανο μου, χιλιαδες θα με κοιτάνε.

Θα βγάζουν και φωτογραφίες.

Και εκτός αυτού, η κάμερα της τηλεόρασης θα με πάρει, οπότε θα με δουνε ακόμα και στην Αυστραλία

Public place my friend.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Aν ειχες κανει τον κοπο να διαβασεις το αρθρο θα εβλεπες την τεχνολογικη του διασταση...

Και εγω ειμαι 10 χρονια εδω και δεν εχω διαβασει πιο ξενερωτο ποστ απο το δικο σου...

Συνεχίζω να διαφωνώ ότι υπάρχει τεχνολογική διάσταση στο άρθρο, και φαίνεται από τα σχόλια σε αυτό.

3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Μια χαρα δινεις ομως κλικ και κανεις σχολια στο αρθρο. Αυτα μετρανε. Και απ'οτι βλεπω ειναι το πιο δημοφιλες αρθρο του μηνα και βαλε.

Είμαι σίγουρος ότι μια ανάρτηση του στιλ το καινούργιο κινητό της Φαίης Σκορδά θα πάρει ακόμη περισσότερα σχόλια. Το θέμα είναι ότι το Insomnia δεν έχει αυτή τη θεματολογία.

Το σχόλιο είναι για το Insomnia και για αυτούς που κάνουν τέτοιες αναρτήσεις. Ελπίζω να διαβαστεί από αυτούς έτσι ώστε να κρατηθεί το ύφος και θεματολογία όπως υπάρχει έως τώρα και μου αρέσει τόσα χρόνια.. 

Επεξ/σία από darkled
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

δωστου κανα ευρω γιατι θα πειναει αυριο.τα λεφτα που ειχε εχει και θα εχει ακομα και μετα απο αυτο δεν θα τα δεις ουτε σε 10 δικες σου ζωες. 

κάτσε να δούμε τι θα του μείνει από το διαζύγιο. :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Δεν θελω να σε στεναχωρήσω, αλλα αμα παω στο ΣΕΦ, με κοιτάνε 13.000 φίλαθλοι υποθετικά.

Δηλαδή, αν για καποιο λογο τσακωθω με τον διπλανο μου, χιλιαδες θα με κοιτάνε.

Θα βγάζουν και φωτογραφίες.

Και εκτός αυτού, η κάμερα της τηλεόρασης θα με πάρει, οπότε θα με δουνε ακόμα και στην Αυστραλία

Public place my friend.

Βασικά όχι δεν θα κοιτάνε εσένα, είσαι ο θεατής όχι το θέαμα, το είπα πριν. Αν κάνεις κάτι που θα τραβήξει την προσοχή, πχ καυγάς, τότε ναι, θα γίνεις εσύ το θέαμα, αλλά αυτό ισχύει γενικά.

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chrisde είπε

Βασικά όχι δεν θα κοιτάνε εσένα, είσαι ο θεατής όχι το θέαμα, το είπα πριν. Αν κάνεις κάτι που θα τραβήξει την προσοχή, πχ καυγάς, τότε ναι, θα γίνεις εσύ το θέαμα, αλλά αυτό ισχύει γενικά.

στις ΗΠΑ συνηθίζεται αυτό η κάμερα να πηγαίνει στο κοινό για φιλί ή για να δείξει την ομοιότητα με κάποιον celebrity/καρτούν ήρωα κτλ. 

πρώτη φορά το ακούς??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

στις ΗΠΑ συνηθίζεται αυτό η κάμερα να πηγαίνει στο κοινό για φιλί ή για να δείξει την ομοιότητα με κάποιον celebrity/καρτούν ήρωα κτλ. 

πρώτη φορά το ακούς??

Ρε παιδιά για όνομα δηλαδή, το θέμα δεν είναι αν το ξέρουμε, αν έχει ξαναγίνει ή αν το έχουμε συνηθίσει και δεν μας κάνει πλέον εντύπωση, αλλά αν είναι πρέπον και σωστό.

Σε πρώτη φάση αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε. Από κει και πέρα αν δεν το θεωρούμε σωστό, ίσως θα πρέπει να μας απασχολήσει σαν κοινωνία λίγο περισσότερο το θέμα της ιδιωτικότητας και να ψάξουμε να βρούμε τρόπους προστασίας της.

Όποιος δεν ενοχλείται, ας πάει πάσο.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...