Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lnwolfgr είπε

Το σκάνδαλο που πήγε να δει τους πυξ-λάξ της Αγγλίας, ήταν μεγαλύτερο από το cheating.

Μα Ποσο to the point αυτό που έγραψες…😆

3 ώρες πριν, lnwolfgr είπε

Το σκάνδαλο που πήγε να δει τους πυξ-λάξ της Αγγλίας, ήταν μεγαλύτερο από το cheating.

Μα Ποσο to the point αυτό που έγραψες…😆

• Thanks 3
Δημοσ.

Μόνο ο Αντρέας την έπαιρνε αγκαζέ στο αεροπλάνο και χαιρετούσε με καμάρι...Τι να μας πουν και τα γατάκια της Αμερικής 30 χρόνια μετά...😁

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
3 hours ago, this.is.elia said:

Εντελώς αχάμπαρος ο bro, τα κασκαντεριλίκια τα κάνεις εκεί που πρέπει χωρίς να εκθέτεις τον εαυτό - και ίσως την περιουσία σου.

Αυτός φαίνεται και εντελώς γλυκοφιλάκιας, θα τον έχει ξεκοκκαλίσει καλά η θείτσα που τον τραβάει.

δωστου κανα ευρω γιατι θα πειναει αυριο.τα λεφτα που ειχε εχει και θα εχει ακομα και μετα απο αυτο δεν θα τα δεις ουτε σε 10 δικες σου ζωες. 

Δημοσ.

Εννοείται δεν κάθισα να διαβάσω το άρθρο. Είναι ντροπή για το Insomnia  αυτή η ανάρτηση. Νομίζω κάτι παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί, και είμαι μέλος πάνω από 20 χρόνια στο Insomnia.😞

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Υπάρχει και καλύτερο. Την προσέλαβε 1 χρόνο πριν ως υπέυθυνη προσωπικού μετά βαίων και κλάδων.

Μετά προσέλαβαν την υποδιευθύντρια προσωπικού που ήταν λίγο πίσω τους στην συναυλία και προφανώς γνώριζε για το ειδύλλιο.

Οπότε και πάλι ο κερατάς/κερατωμένη το μαθαίνει πάντα τελευταίος/τελευταία ή τουλάχιστον μαζί με την υπόλοιποη υφήλιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...